am facut tot ce s-a putut contra finlandei. pur si simplu ne au batut mar in sfertul 4, la 20p diferenta in cdt in care noi am dat crunch time.
faptul ca am avut unul-doi juc nu in forma maxima n a contat fiindca nu pe acolo ne au atacat iar de marcat s a marcat suficient.
s-a vazut ca n-avem aparare pentru acest nivel desi am jucat cu cei mai buni aparatori pe exterior. in final meciul cu ungaria e cel care ne a costat.
e foarte greu de zis cum ar fi fost mia bine. daca jucam normal cu ei ne luau sarbii mai in serios si nici nu se mai ajungea aici.
in fine. nici sanse matematice nu mai avem. sau mai bine zis, vor fi dizolvate dupa meciurile de diseara.
vom juca CT contra danezi pt a mentine rating iar cu moldova vom juca cu entuziasm la nivel de amical. daca ei ne vor batea cu o echipa nici pe jumatate ca salarii, va fi macar spre beneficiul educativ al comunitatii.
pacat de atata munca cu o marja atat de mica decisa la un zar. cu mult efort ne am permis o marja mai buna la zar dar tot zar ramane.