Sveiki, nusprenžiau prisijungti ' fun story ' kaip sužinojau apie šį žaidimą. Netyčia su dėstytoju bendraujant ir pradėjus kalbėti apie uždelstas psichines ligas...matau ši tema viena aktyviausiu, bandau jungtis į diskusiją, kurios deja nematau....
Mano nuomone visi, bent kiek mąstantys mato kad rinktinės vadovai kvalifikuoti. Truko 40 minučių apsidairyti aplink:
Vilkai [LTU NT] ‐ pasaulio vicečempionas, europos čempionas.
asistentai:
YoMaYo - pasaulio vicečempionas
LA-Rožius - pasaulio čempionas, europos vicečempionas.
Beje, vieninteliai treneriai lietuviai, per visą žaidimo istoriją žaidę finaluose. Joks kitas lietuvis, nesantis dabartiniame rinktinės štabe nebuvo to pasiekęs. Įspūdinga! Mano pasirinkimas aiškus ‐ Vilkai [LTU NT].
Kaip kartą mėgstamas šachmatistas Mikhail Tal yra sakęs:
'You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one'
Taip jus, kaip bendruomenę, 'twisted minded individuals' bando nusivesti į savo, žaidime susikurtą, iškreiptą pasaulį. Kuriame 'šiuo metu kambaryje su Saimionas ęsantys įsivaizduojami penki Gregai Popovičiai' yra geriau nei medalius praeityje iškovoję žaidėjai. Kuriame argumentai 'DDD' yra svaresni nei savo brangų laiką bendruomenės interesams paukoję žaidėjai.
Manau man čia patiks. ' slow paced' žaidimas su 'deeply advanced mental illness speciments' forumuose . Tikiuosi įsižiebs ateityje ne tik 'BC Kibirkštis' , bet ir tikiuosi įžiebti sveiko proto kibirkštį šioje bendruomenėje.
Last edited by Kestutis at 7/12/2025 2:56:56 AM