BuzzerBeater Forums

BB Israel > נאומים של המועמדים לאימון הנבחרת עד גיל 21

נאומים של המועמדים לאימון הנבחרת עד גיל 21

Set priority
Show messages by
From: Warrior
This Post:
00
44240.6 in reply to 44240.5
Date: 8/13/2008 1:00:29 PM
Overall Posts Rated:
1010
שלום לכולם ...
קודם כל , אני אצטער מראש על אריכות ההודעה.. כמו בכל נאום בחיים, צריך להשקיע הרבה בכתיבה ובפירוט הדברים כדי שיובנו על הצד הטוב ביותר..
ובכדי לדעת שעשיתם את הבחירה הנכונה או ביכלל לדעת לעשות את הבחירה הנכונה , תצטרכו לקרוא את כל הנאומים כולל נאומים ארוכים מהסוג הזה.. שניסתי אגב לרכז הכל בסיכום של הודעה אחת גדולה שתתפרש על כמה הודעות[כי אין מקום] כדי שהכל יהיה ברור ..
אז אני מקווה שאף אחד לא יתעצל כי זה כרוך בעתיד הנבחרת הצעירה אז יש לקרוא את הכל.. תודה מראש .

אז כמו שכבר רובכם יודעים אני עופר, מאמן קבוצת "חיפה ווריורס" מליגת העל .
אני אשתדל באמת לסכם את כל הדברים שאני חושב שאתם צריכים ורוצים לדעת עליי כמועמד לאימון הנבחרת הצעירה.
אתחיל מזה שאני כבר יודע על רעיון הנבחרת הצעירה מאז שהוא הוצע .. מלפני עונה בערך וכבר אז ידעתי שאני מאוד רוצה את התפקיד כשעל הדרך כבר הספקתי למצוא ולשמור המון שחקנים ישראליים שיכולים להשתלב[שאגב גם אם אני לא אבחר אני אשמח להעביר את הכל למאמן שכן ייבחר]
ואני באמת חושב שהחיבור שלי עם צעירים יכול להיות טוב.. אמשיך לפרט בנושא בהמשך .

אני אתן את ההשקפה שלי קודם לכן..
אני מאוד מאמין במעקב וסקאוט ארוך וממושך אחרי היריבות .. כולל ניסיון לתרגילים והפתעות ודברים לא הכי שגרתיים בתקווה שיביאו תוצאות..
יש פעמים שאני יושב כמעט כל הבוקר/צהריים עד המשחק ובוחן את היריבה לפרטי פרטים .. אני חושב שזה חשוב וזה תורם מאוד לידע הכללי על הקבוצה/נבחרת ואיך להתכונן על הצד הטוב ביותר מבחינה טקטיקת ולהימנע מהפתעות של היריבה.. כמובן התאמת מאצ'אפים בין השחקנים.. ועוד.
ובמידה ואבחר, זה גם מה שיהיה בנבחרת ללא כל צל של ספק... אני חושב שרשמתי הישגים יפים בתור מאמן .. עליית ליגה כל עונה ועונה מכובדת מאוד בליגת העל כולל פלייאוף והרבה מעל הציפיות גם מול קבוצות הרבה יותר חזקות ..
את רוב הדרך עד הלום וגם 70% מהזמן בליגת העל עשינו עם סגל שרובו ישראלים ..ולמה? אני פשוט לא מסתנוור מיכולות ומשכורות ככל שיהיו גבוהות .. אני יותר מאמין בתרומה של שחקן ואיך הוא משתלב עם שאר החברים בקבוצה ... וגם אם הוא 6 בקליעה והוא קולע טוב ומציג יכולת טובה , הוא יישחק...(לפחות אצלי בקבוצה.. בנבחרת רף התכונות מן הסתם יעלה) זה עבד על כה העונה ועובדה שעבודת צוות בלי הרבה יכולת הצליחה לעמוד יפה מול יכולת וברמות הגבוהות ביותר..
וזאת באמת הסיבה שאני חושב שיש לי את הכלים להצליח עם הצעירה... אני מאוד מאמין בלאום שלנו ובשחקנים הישראליים ופחות מאמין בלתת לשחקנים זרים לשחק על חשבון שיתוף ושיפור של השחקנים המקומיים והצעירים עם העתיד המבטיח..
ואני יודע ומכיר המון צעירים ישראלים שמועמדים חזקים לנבחרת הצעירה וגם אלה שלא ייכנסו , נמשיך לעבוד איתם ונכוון את המאמנים שלהם לאיפה לאמן אותם ומה כדאי יותר ומה פחות .. על מנת שכן ימשיכו להתאמן וייכנסו בעתיד..
וגם אם לא , אחת המטרות היא לשפר את המעמד של ישראל ולצמצם את הפערים מהמדינות הגדולות והכל מתחיל מכיוון ואימון הצעירים שלנו בצורה הטובה ביותר והמקסימלית לכל אחד ואחד מהם .

אגב, מי שיעבור על הטקטיקות יראה קצת כל מיני סגנונות מעורבים ולא יראה הרבה משחקים שעליתי משחק פנים לדוגמא.. מהסיבה הפשוטה שאין לי עדיין את הכלים כדי לעשות את זה בטח שלא בליגת העל.. ופשוט עם הכלים שיש לי , עדיף לי כבר ללכת על קצת יותר בטוח ולשחק על מה שיש לי יותר..
מן הסתם שבנבחרת אם אבחר לא יהיה עדיפות למשהו מסויים והטקטיקות ישתנו בהתאם ליריבה ובהתאם לשחקנים ולמאצאפים שנתאים באותו המשחק וליכולת המקסימלית שנוכל להוציא מאותם שחקנים באיזור מסויים .. הכל יחושב בקפידה לפני המשחקים ...

:אגע קצת בנושא הנבחרת הבוגרת
.. אני חושב שחשוב שהמאמן שייבחר היה או עדיין מעורב בענייני הנבחרת הבוגרת ומכיר בידיוק את העבודה מקרוב ..
אני אישית עזרתי והייתי במערכת גם בקדנציה של עומר ובעיקר עכשיו בקדנציה של יהודה, אנחנו בכללי גם חברים די טובים ומסתדרים נפלא שאני חושב שזה גם חשוב מאוד אפילו מערכת היחסים בין המאמן של הצעירה והבוגרת ..
אנחנו משוחחים הרבה בנוגע לטקטיקות ולפעמים יוצאים מצבים שאנחנו מדברים ארוכות על משחקים קרובים ואיך לעלות.. עם מי , איך לשמור איך להתקיף וכו וכו .. ועד התייעצויות של החלפת משמרות ושחקנים בסגל בשחקנים חדשים ורעננים שיתרמו יותר..
כשהוא נבחר לתפקיד התחלנו ביחד במסע של חיפוש שחקנים ישראלים בהמון מדינות .. ועל לא מעט שחקנים שהיום בסגל יש גם חותמת שלי.. כגון גיא פאר, אבני אהרון , מעיין סעדון ועוד רבים שנמצאים במאגר השחקנים אצל יהודה.. ככה שאני מכיר את העבודה מאוד מקרוב..

המשך למטה..

Last edited by Warrior at 8/14/2008 2:17:11 PM

This Post:
00
44240.7 in reply to 44240.6
Date: 8/13/2008 1:01:51 PM
Overall Posts Rated:
1010
אני גם אגיד ואוסיף שאני חושב שאני מתאים בעיקר בשל הזמן הרב שאני משקיע מידי יום ובכללי לבאזר.. שבטח הרבה שמו לב שאני פעיל פה הרבה... ויש לי הרבה זמן לתרום ולעשות ואני חושב שבאמת חבל שאם אני כבר פה הרבה שעות אז שאני לא אתעסק ואשקיע במשהו שאני כל כך אוהב כמו הנבחרת ..

אספר קצת על התוכניות שלי בתור מאמן הנבחרת הצעירה אם אבחר ..
ביגלל שזאת העונה הראשונה של הנבחרות הצעירות בכל העולם , וביגלל שהעונות הראשונות האלה יכריעו את גורל והמשך דרכם של הנבחרות הצעירות אז העונה הזאתי תהיה גורלית במיוחד והמטרה העיקרית היא לבנות שלד של שחקנים צעירים ואפילו כמה שיותר שחקנים פחות מהמקסימום שזה גיל 21 ,
וכן .. גם אם זה יבוא על חשבון הישגים לפעמים כי הבנייה והדרך יותר חשובות מהתוצאות ,
ולא לטעות .. כמובן שאנחנו נעלה כל משחק במטרה לנצח ונעשה הכי טוב שאפשר אבל הדרך לא פחות חשובה מהתוצאה כי אם זה לא ישתלם העונה , זה ישתלם בעונות הבאות למאמנים הבאים שיקבלו שחקנים מוכנים גם בצעירה וגם בבוגרת כי כידוע [או שלא.. לחלק גדול מהמאמנים] הנבחרת מוסיפה אחוזי אימון וגורמת לביצועים טובים יותר באימון ולכן חשוב לי לשתף כמה שיותר צעירים עם כישרון ופוטנציאל כמה שיותר גבוה כל עוד הם בגיל הזה.. מי שלא הבין בידיוק איך ייבנה הסגל , רובו יהיה צעירים בגילאי 19-20 ..
מחוזקים בעוד כמה תותחים בני 21 במטרה לבנות סגל מאוזן ומגוון שגם יתאמן חזק וישתפר וגם ינסה להביא כמה שיותר תארים ..
והשחקנים ה"מנוסים" והמוכנים יותר יעזרו לכך .. שחקני הדראפט הנוכחי לא ייכנסו בחצי עונה הראשונה לסגל הנבחרת .. רק לקראת סוף העונה נכניס את המוכנים ביותר שמקומם בנבחרת הצעירה..
כמובן שיש מקרים מיוחדים ושחקנים שיתאמנו בצורה אימתנית יכול להיות שכן ייכנסו מהר משחשבתי.. אני לא נעול בדברים שלי וכן יכולים להיות מקרים כאלה ואחרים ..
אני אישית יכול להגיד שכבר התחלתי לעבור על כל הדראפטים של כל הליגות ולחפש את הכשרוניים ביותר עם הפוטנציאל הכי גבוה [לאו דווקא בתכונת הפוטנציאל אלא ברמה הכללית שלהם] שיכולים להגיע בעתיד לנבחרת עם הרבה אימונים , מאמני השחקנים האלה ייקבלו ממני הודעה ואני אעזור להם בכדי לבנות תוכנית אימונים לפי תכונות השחקן והם יהיו רשומים אצלי ואני אעקוב אחריהם לאורך כל העונה..
כמובן שנעזור לכל מאמן באופן אישי ופרטני להגיע לתוצאות מקסימליות באימונים עם השחקנים שלו .. (לאו דווקא אלו של הדראפט האחרון) גם לשחקנים שלא יהיו בנבחרת.. עדיין המאמנים יקבלו ליווי צמוד ועזרה באימונים בתקווה שאותם שחקנים כן יגיעו בהמשך וימשיכו להשתפר.. ואני חושב שיש לי הבנה טובה עם צעירים ואני כן מבין בנושא הזה כי רוב הסגל שלי הוא כזה [לפרט כמה מבוגרים ש2 מהם בסגל רק כדי לאזן את הדקות בידידות] ..

ביגלל שזאת נבחרת צעירה ולא בוגרת , הדרך ובניית הסגל לטווח הארוך הם החשובים ביותר והמטרה היא ברורה והיא לקדם ,לאמן ולשפר את השחקנים כמה שיותר על מנת שיתבשלו כמה שיותר מהר ויהיו מוכנים לעבור לבוגרת וזאת המטרה המרכזית ..
מקפצה לבוגרת בזמן של שילוב והנאה עם צעירים בגילם וניסיון באותה הדרך גם להביא תארים וכבוד למדינה שלנו בתחום הצעירים[ואני בהחלט חושב שאנחנו יכולים לעשות את זה כי יש לנו צעירים מדהימים ואחרת לא הייתי ביכלל מתחיל וכותב את כל ההודעה הזאת היום].

המפתח והדגש יהיה גיוון , וכמה שיותר.. [על זה אני דוגל גם אצלי בקבוצה אגב..] , אני חושב שהדרך להצלחה נמצאת בגיוון של השחקנים ואני ארצה מכל שחקן שיידע לעשות הכל ושכל פעם תהיה אלטרנטיבה במה שלא תעשה הנבחרת ..
גיוון יגרום לציונים טובים יותר ולהצלחת הנבחרת הצעירה.. כמובן שאם יהיו צעירים מבטיחים יותר אבל פחות מגוונים הם עדיין יהיו בנבחרת אבל המטרה תהיה להפוך אותם כמה שאפשר לאול-אראונד[עד כמה שניתן..
כמובן שלא נבקש משחקן להתאמן בתכונה שהיא רמה 1 אצלו] ולא רק המאמן שלהם ירוויח מזה אלא גם הנבחרת .
אז ככה שבאמת אין דגש על תכונה ספציפית .. מבחינתי הם צריכים לדעת לעשות הכל .. דרישות המינימום במידה ואני אבחר כבר יפורסמו אבל מבחינתי זה שלא יהיה ציון 1 בשום דבר..(כמו שאמרתי.. יהיו גם מקרים חריגים..) ואף כמה שפחות ציונים קרובים לאיזור הזה.. יהיה דגש על עוד דברים נוספים שיפורסמו כבר במידה ואבחר לתפקיד..

Last edited by Warrior at 8/14/2008 2:23:25 PM

This Post:
00
44240.8 in reply to 44240.7
Date: 8/13/2008 1:03:37 PM
Overall Posts Rated:
1010
יש עוד המון דברים ... כמה שזה מצחיק.. עוד המון שלא הכנסתי בהודעה הארוכה הזאת ..
אז נשאיר אותכם במתח ואם תרצו לשמוע את המשך התוכניות, תצטרכו להצביע :)
אגב רציתי גם להוסיף , במידה ואבחר... אני אשמח קודם כל לקחת איתי לצוות המקצועי את כל מי שמועמד [אם הם יירצו כמובן] ובשיתוף עם מאמן הבוגרת כאמור.. , ולבנות ביחד את הסגל המתאים ביותר לצעירה, כי רק טובת הנבחרת הצעירה חשובה ולא האגו .. אז מה שבטוח , לבד אני לא אעבוד ..

אם יש למישהו שאלות נוספות אפשר להפנות אותם אליי ואני אשמח לענות על כל דבר.. פשוט בהודעה הזאת הכנסתי כבר באמת יותר מידי ואני אשאיר את השאלות[במידה ויש] בשבילכם ..
תודה לכולם על ההקשבה וקריאת ההודעה.. אני רוצה לקוות שההצבעות של כולם יהיו מקצועיות ואישיות בלבד ובלי עסקנות כזאת או אחרת... בהזדמנות זו אני גם רוצה לאחל בהצלחה לכל המתמודדים האחרים שראויים לא פחות .. בהצלחה .

Last edited by Warrior at 8/14/2008 2:24:37 PM

Message deleted
This Post:
00
44240.10 in reply to 44240.8
Date: 8/14/2008 6:40:12 AM
Overall Posts Rated:
00
גם אני מגיש מועמדות לנבחרת והמטרות ברורות להשיג את כל מה שאפשר להוציא את כל מה שאפשר מהשחקנים וגם יש לי יתרון שאני בגיל 13 ויש לי הרבה זמן להשקיעה בקבוצה שלי אני משקיעה 3-4 ליום וזה המון יש איתי עוד חברים שעוזרים לי ראובן אלעזר ועוזי ככה שאים אחד לא נימצא השני על הבזר וגם אני בליגה 3 ויש לי הרבה זמן להשקיעה בניבחרת אני איש מאד פעיל בפורום כותב וקורא
ואני גם יודע לקבוע טקטיקות כמו שצריך ומבטיח לשתף את כולם בקשר להחלטות ולא הכך שחקן בלי לשאול את יהודה אם צריך אותו בנבחרת הבוגרת
תבחרו בי

אוהד

From: dror23
This Post:
00
44240.11 in reply to 44240.5
Date: 8/14/2008 6:54:22 AM
Overall Posts Rated:
00
שלום אני מתמודד לבחירות הנבחרת

מטרותי הם להוביל את שתי הנבחרות של ישראל להישגים שיהיו על המפה יחד עם איטליה וספרד הסגל וההרכב יהיו מורכבים משחקנים צעירים אשר ישתפרו כל הזמן אני יתייעץ עם מאמנים, אני יפתח דיונים כדי לקבל רעינות שלכם איך לשפר את הנבחרת מבחינה מקצועים והישגית

וכמו שטל ברודי אמר אנחנו על המפה ונישאר על המפה ביחרו בי

Last edited by arthur11 at 8/14/2008 9:54:28 AM

From: gilad
This Post:
00
44240.12 in reply to 44240.11
Date: 8/14/2008 8:17:35 AM
Overall Posts Rated:
00
שלום!
אני גם מתמודד על אימון הנבחרת
אני אמנם לא מנג'ר מוכר, אבל אני מאמין שעם תינתן לי ההזדמנות
אני יצעיד את הנבחרת למקומות גבוהים.
אני לא יפזר הבטחות והרבה מילים רק אגיד שעם תינתן לי ההזדמנות,
כמו שכבר אמרתי אני יעשה הכל כדי שהנבחרת תצליח.
ובונסף אני ייתן צאנ'ס לכולם ותיהיה רוטציה רחבה בין השחקנים,
וכולם יקבלו הזדמנות
בתודה ובהצלחה לכולם
גלעד

Last edited by arthur11 at 8/14/2008 9:55:11 AM

This Post:
00
44240.13 in reply to 44240.12
Date: 8/14/2008 10:04:50 AM
Overall Posts Rated:
11
קהילה יקרה.
שמי סיילנט קילר.
חשוב לי להבהיר שאם אבחר למאמן הנבחרת הצעירה לא יהיו מאבקים פוליטיים ביני למאמן הבגירה. לא שיקולים של אגו והשגים שלי שאוכל לנפנף בהם ינחוני.
אני מאמין ששחקן צעיר שנדרש על ידי מאמן הנבחרת הבוגרת צריך לשחק שם כי מטרת ההצלחה של הבוגרת היא מעל הכל.
נבחרת בהנהגתי תתן הזדמנות שווה לכל שחקן צעיר ולכל מנג''ר וחשיפה לפי יכולת ופוטנציאל ולא לפי קומבינות חברים וקשרים.
אך מעבר לפיתוח וחשיפה של שחקנים חדשים אני תמיד ארצה לנצח ולשאוף לתארים.
אצלי יגדלו ווינרים.
אודה לכל מי שיבחר בי, וגם למי שלא.
בהצלחה לנבחרת ישראל!
בכבוד רב
סיילנט קילר

From: winer14
This Post:
00
44240.14 in reply to 44240.11
Date: 8/16/2008 10:59:31 AM
Overall Posts Rated:
00
שלום לכולם, אני מתמודד על אימון נבחרת ישראל.
אני חושב שמגיע לי להיות מאמן הנבחרת בגלל שאחרי עונה אחת העלתי את קבוצתי ליגה עם כמעט מאזן מושלם.
ואני משקיע במשחק ונמצא בו הרבה.
אני חושב שאני יכול להביא את הנבחרת להישגים,
וגם לטפח את שחקניה הצעירים.
אני חושב שמבחינה טקטית יש לי הבנה רבה.
ומבחינת הבנת המשחק יש לי הבנה רבה.
אז תודה ואני מקווה שתבחרו בי.
ובהצלחה לשאר המתמודדים.

This Post:
00
44240.15 in reply to 44240.14
Date: 8/20/2008 4:46:24 AM
Overall Posts Rated: