Φίλε Φαταούλα, σεβαστή η άποψη σου αλλά εφόσον δεν γνωρίζεις τι ακριβώς προσφέρει το πακέτο, μάλλον θα έπρεπε να είσαι λίγο πιο διακριτικός.
Στην χώρα αυτή έχουμε μάθει όλα να τα έχουμε τζάμπα και στην κλεψιά, οπότε οποιαδήποτε αξιότιμη προσπάθεια, απαξιώνεται γιατί προσβλέπει στο κέρδος. Πρέπει να καταλάβουμε ότι έτσι δουλεύει το σύστημα, αν δεν μας αρέσει το προϊον, απλά δεν το αγοράζουμε. Αν δεν σου αρέσει ένα Levis, αγόραζεις ένα Diesel ή από την λαϊκη.
Εγώ δεν σου λέω να γίνεις υποστηρικτής, αυτό είναι κάτι το οποίο αποφασίζει ο κάθε παίκτης, ζυγίζοντας το προϊόν, τι προσφέρει και την τιμή.
Μιας και αναφέρεις τις διαφημίσεις, αν γίνεις υποστηρικτής εξαφανίζονται αυτόματα τα "ενοχλητικά" banner. Εγώ δεν καταλαβαίνω την λογική ότι οι δημιουργοί θα πρέπει να προσφέρουν τα πάντα δωρεάν στο παιχνίδι...Αυτή είναι η δουλεία τους, αν μου αρέσει τους πληρώνω, αν δεν μου αρέσει, παίζω το παιχνίδι μου και δεν τους "τη λέω" στην πρώτη ευκαιρία.
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, δεν υπάρχει καμία διαφορά στην απόδοση των ομάδων υποστηρικτών και μη υποστηρικτών.