http://www.buzzerbeater.com/community/fedoverview.aspx?fe...Založil jsem novou federaci, jejimž cílem bude sdílet si data o tréninku za účelem analýzy rychlosti tréninku v závislosti na různých vlivech.
Každý, kdo bude chtít vstoupit do federace, tak mi v přihlášce napište jména hráčů, jejichž informace budete ve federaci poskytovat.
Přičemž se očekává zveřejnění těchto informací - každý týden trénink (typ a pozice), počet minut na trénované pozici, skoky, ideálně zveřejnit i kompletní vlastnosti hráče pro analýzu vlivu příbuzných skillů na rychlost tréninku. Dále by měl zveřejnit level svého trenéra a specialitu (pro analýzu pádů kondice) a případné změny trenéra.
Taky mi pošlete BB-mailem zprávu, že jste požádali o vstup, protože automaticky nechodí žádné info, že někdo podal přihlášku, musel bych to neustále kontrolovat.
Informace pro ty, kteří nemají supportera nebo ho nemají neustále - když vstoupíte do federace v období, kdy máte supportera, po vypršení supportera nepřicházíte o členství ve federaci.
Zejména uvítám, když se k nám přidají manažeři, kteří trénují:
- delší dobu v kuse stejný trénink
- vysoké hráče na perimetru
- nízké hráče pod košem
- středně vysoké hráče kdekoli
- hráče, kteří dosáhli potenciálu
- hráče věku 25, 26, 27 let, případně i starší
- vícepostově tréninky, které jdou trénovat na méně postech
Ale obecně je vítaný každý, kdo bude mít zájem, federace je koncipovaná výhradně jako česko-slovenská.
V první fázi bych se chtěl zaměřit zejména na klasické tréninky a následně se můžeme věnovat i pádům kondice a analýze pohybů formy v závislosti na odehraných minutách (tohle by ale asi bylo ideální až od nové sezony, ať začneme s čistým štítem).
Pokud máte ještě před vstupem do federace nějaké otázky, tak se ptejte v tomhle vlákně.