BuzzerBeater Forums

BB Israel > דיון הבחירות לנבחרת

דיון הבחירות לנבחרת (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Warrior

To: Ehud
This Post:
00
93362.6 in reply to 93362.4
Date: 6/3/2009 4:27:11 AM
Overall Posts Rated:
1010
השליטה באנגלית זה יפה וטוב אבל לא בטוח שתמצא מי שישתף איתך פעולה..
קח בחשבון שתצטרך ללמוד סינית או ספרדית כדי לקבל חלק מהתשובות :)

עוד שאלה שלי כמאמן היוצא למתמודדים,
אני בתור בוחר ואני בטוח שכולם, היו שמחים לדעת קצת אינפורמציה בנוגע להשקפות שלכם על המשחק, טקטיקות וכו..
לדוגמא, האם רכז טבעי חשוב וישחק בכל טקטיקה?
עד כמה חשובה לכם המשניות והניסיון אצל גבוהים?
שזאת דילמה גדולה כרגע בנבחרת.. יש גבוהים מצויינים אבל ללא משניות כשמהצד השני יש גבוהים פחות טובים בראשיות אבל שמביאים יותר משניות בצורה משמעותית וגם ניסיון.. את מי תעדיפו ?
אני יודע שהתשובה תהיה פחות או יותר "לא ראינו את הסגל אז קשה לענות כרגע" אבל בכל זאת, כהשקפה, אם יש הבדל של 2-3 רמות בראשיות או אפילו 1(שגם זה משמעותי בקנה מידה של הרמות האלה ובמשחקי נבחרות)
מה תעדיפו והאם יהיה קשר בין היריבות לבחירה שלכם? או שתרוצו עם הדרך והפילוסופיה לאורך הקמפיין כולו ?

כרגע לא עולות לי עוד שאלות אבל כשיהיו לי אני בהחלט אשאל כדי שכולם יגיעו להחלטה הנכונה ביותר..

From: Ehud

This Post:
00
93362.7 in reply to 93362.5
Date: 6/3/2009 4:31:54 AM
Overall Posts Rated:
274274
נכון - אני לא מתכוון להסתיר - אני בניתי את הקבוצה שלי כקבוצת גבוהים קלאסית עד שעליתי לליגת העל ומאז עברתי תהליך של אימון גארדים.

במהלך כל התקופה הזאת דבקתי בטקטיקה התקפית מרכזית אחת ובולטת. משחק פנים.

עם זאת - אני עם אופצית תומך במשחק מאז שקיימת האפשרות לליגה פרטית והשתתפתי בעשרות משחקים של ליגה פרטית בהם בחנתי את כלל האפשרויות ההתקפיות.

יתרה מזאת חלק מהמשחקים החשובים בקרירה של הקבוצה שלי הצליחו לעבור עם טקטיקות שונות ממשחק פנים, כמו שזכור לך מימנו המשותפים בליגה 2.4 בה שיחקתי חלק נכבד מהעונה בפוש עם טריק טקטי בגמר שרק בסוף עברתי למשחק פנים (מה שניצח את הסידרה למרות שהייתי בלי ביתיות)

בליגת העל העונה הזאת ידעתי לנצח משחקים מול יריבות עדיפות תוך שימוש בטקטיקה שונה (ראה נצחון על ארתור כשאני תוקף בבייס)

אני לא מסתיר את זה שאני את רוב המשחקים התחרותים במשחק שיחקתי בטקטיקה התקפית מסוימת, אבל אני חושב שהניסיון הרב שלי במשחק מחפה על זה ושהספקתי להתנסות גם בטקטיקות שונות.

מבחינה הגנתית שמרתי בכל סוגי ההגנות הקיימות כך שאני לא רואה בעיה.

עוד מילה על הגנה. אני מאמין גדול בהגנה ואפשר לראות שהקבוצה שלי ב2 עונות האחרונות נמצאת בצמרת של הליגה בתחום של ספיגת נקודות מעטה. (עומר מוביל ואני ויניב צמודים תמיד)

מבחינת הישגים - אני חושב שזה לא יהיה רציני מבחינתי להגיד שאני רוצה לסיים במקום 3 או במקומות 1-4.

מהסיבה הפשוטה שאני לא נחשפתי מעולם לסגל ואני לא מכיר אותו. אני בטוח שעופר יעזור לי או לכל מי שיבחר ללמוד את הסגל ואת מי שלדעתו מועמד ראוי.

אני גם בטוח שיהודה יתן את החפיפה הנחוצה.

אחרי שנבנה סגל וניראה מה היריבות מחזיקות בארסנל נוכל לקבוע לאן מכוונים ביתר דיוק. עד אז אני חוזר ואומר שישראל היא חלק מהטופ של הכדורסל בבאזר והציפיות בהתאם.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
93362.8 in reply to 93362.4
Date: 6/3/2009 4:34:32 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
שאלות לשני המתמודדים.

קודם כל מר אהוד.
שים לב לנתון הבא.
מה שקרה בנבחרות הצעירות העונה.
איטליה הולנד על הגמר.
זה מה שהולך לקרות גם בבוגרת.
כל הסגל מכיל גבוהים בעלי 100-250 אלף משכורת.
לכל נבחרת לפחות שישה כאלה.
כולנו ראינו כבר מקרים שגבוהים אימתניים מנצחים משחקים. תוסיף לכך גארדים ברמה עולמית והנה שוב השיחזור- לדעתי לפחות.
איך אתה חושב שאפשר לצמצם את הפערים האלה ככל שניתן.

שאלה למר יונ'לה האדון הנכבד סילנט קילר.
אין ספק שאתה מאמן איכותי בעל ידע רב. לא בחסד עלית 3 ליגות רצופות.
אני חושב שיש לא מעט דברים שאתה יודע על המשחק.
איך אני יכול להצביע עבורך כאשר אתה בונה נאום של 2 משפטים וגם במשפטים האלה אתה מכניס סוג של סתלבט שמאפיין חוסר רצינות.
במה למשל אתה יכול להתחייב בכל הקטע של הזמן ובהשקעה+ הרצינות שלך?

This Post:
00
93362.9 in reply to 93362.6
Date: 6/3/2009 4:41:11 AM
Overall Posts Rated:
274274
בתור מישהו שיודע את ההשקפה שלי אני יענה לך במטרה שכולם ידעו אותה.

כמאמן של קבוצה, משיקולים רבים אני אוהב שחקנים מאוד מגוונים. לאורך העונות אימנתי את הכוכבים שלי בצורה מאוד מאוזנת והשתדלתי תמיד לקנות שחקנים עם מישניות גבוה.

היתרון הגדול כשמאמנים בצורה כזאת בקבוצה היא שאתה מקבל שחקנים עם יכולת גבהה ומשלם עליהם פחות משכורת.

כמאמן נבחרת אתה לא צריך להתמודד עם משכורות. לכן אני מאמין ורוצה לבנות סגל באותה גישה, של שחקנים מאוזנים שיכולים לעשות הרבה דברים על המגרש בשילוב של שחקנים שאני לא הייתי לוקח אותם לקבוצה שלי אבל יכולים להתאים למשימות מיוחדות. כגון סנטרים הגנתיים עם הרבה ריב' ובלי יכולת התקפית גבוהה בשביל ראן. או גארדים שלא שומרים ממש מדהים אבל קולעים מצוין בשביל לשחק מול קבוצות פנים. (סתם דוגמאות כלליות)

בקבוצה שלי הייתי נמנע אולי משחקנים כאלו, כי אני לא רוצה לשלם משכורות גבוהות עבור שחקנים שלא טובים בהרבה דברים.

ניסיון של שחקן זה יתרון גדול ויש להתייחס אליו. כל שחקן יבחן לגופו וכמובן שזה שגם לניסיון של השחקן יהיה משקל בהחלטה איך לבנות את הסגל.

This Post:
00
93362.10 in reply to 93362.8
Date: 6/3/2009 5:00:15 AM
Overall Posts Rated:
274274
נשמע כמו גמר לגיטימי בעיני העונה. איטליה והולנד מחזיקות בסגלים מצוינים.

אני לא מאמין ענק במשכורות.
ברור לי שגבוהה של 100 אלף משכורת לא יכול להיות בלוף. אבל תסכים איתי שיש כאלו ששווים את זה יותר ויש כאלו ששווים את זה פחות.

אני מקווה שהפערים האלו יסגרו גם בעזרת העבודה שאתה עושה בצעירה ובהדרכה שלך למאמני השחקנים המובילים שלנו.

בנוסף לכך אני חוזר ואומר שאני בטוח שמשכורות לא מנצחות משחקים. צריך לדעת למזער את החסרונות שלך ונצל את היתרון היחסי על היריב. במידה ואין כזה, צריך לייצר כזה.

אני חושב שבעבר ידענו לייצר תרגילים טקטים ואני מאוד אוהב ומאמין בזה ואשמח לעשות את זה בעצמי בעתיד.
בנוסף לכך כבר רשמתי בתשובה לעופר שאני מאמין בסגל מאוזן אבל עם זאת אני חושב שהפריבילגיה של מאמן נבחרת זה שיש אפשרות לקחת גם שחקנים לא מאוזנים למשימות מיוחדות, אם נמצא את השחקנים האלו ונשתמש בהם בחוכמה אז אני מקווה שיהיו מקרים בהם נצליח גם לנצח קבוצות עדיפות על הנייר.

מקווה שזה ענה על השאלה.

This Post:
00
93362.11 in reply to 93362.10
Date: 6/3/2009 5:05:19 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
תשובה בסדר גמור.

בגדול אין לנו יותר מידיי שחקני מטרה.
וגם אם יש כנראה אצל המאמנים שפחות שומרים על הפורם.
אנחנו בהחלט עובדים ומנסים לייצר כמה שיותר שחקנים בעלי יכולות גבוהות.
אם המאמנים ימשיכו בדגש הזה וישתפו פעולה יש סיכוי שנתחיל להינות עוד 2 עונות ומעלה.

From: LA-Nir
This Post:
00
93362.12 in reply to 93362.11
Date: 6/3/2009 5:20:05 AM
Overall Posts Rated:
343343
שאלה לכל המועמדים (גם אלה שלא הציגו את עצמם)י

ישנם כמה שיטות גורסות בנוגע לשימוש בהתלהבות השאלה שלי היא איך אתם מאמינים בהתלהבות ובשימושים שלה והאם תלכו במחשבה של לקחת סיכון בלא לעלות שלב או להפסיד משחק מכריע בישביל לשמר התלהבות

ובנוסף בכללי האם אתם דוגלים בהימורים של טקטיקות או יותר לשמור על דברים בצורה קונסרבטיבית של אני לא בטוח ב 100% שהמאמן היריב יעלה לוק אני בטוח ב 90% האם תעלו 3 בפנים או תלכו על אישית

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
93362.13 in reply to 93362.11
Date: 6/3/2009 5:21:32 AM
Overall Posts Rated:
1414
רק תזכורת קטנה לכולם ומאוד חשובה
גם לדיון הזה וגם לפורומים אחרים

נא להימנע מלכלוכים ופרסומים

יהיה נושא דיונים פתוח בנוגע לבחירות. מועמדים שיעלו את נושא הבחירות בפורמים אחרים או ישתמשו בדואר של באזרביטר בשביל לצבור קולות יפסלו.

This Post:
00
93362.14 in reply to 93362.12
Date: 6/3/2009 5:24:13 AM
Overall Posts Rated:
274274
בקצרה.

אני כן מאמין בצבירת התלהבות.
אבל הגישה שלי מעט שונה מהגישה שהיית עד היום בנבחרת. אני מאמין שצריך לנצל את ההתלהבות לעיתים קרובות יותר ויהיו מקרים שאני יעדיף לעלות בהם נורמאל למרות שיכול להיות שהמאמנים הקודמים היו עולים בהם רגוע.

אני לא אוהב אימרה כמו "היה עדיף לצבור התלהבות לשלב הבא מאשר לעבור שלב בלי התלהבות"

This Post:
00
93362.15 in reply to 93362.13
Date: 6/3/2009 7:19:46 AM
Overall Posts Rated:
88

יהיה נושא דיונים פתוח בנוגע לבחירות. מועמדים שיעלו את נושא הבחירות בפורמים אחרים או ישתמשו בדואר של באזרביטר בשביל לצבור קולות יפסלו.

למי שלא הבין:
הנושא שדרור דיבר עליו הוא הנושא הזה...

From: adomole
This Post:
00
93362.16 in reply to 93362.15
Date: 6/3/2009 10:34:45 AM
Overall Posts Rated:
22
לי גם יש משהו לאמר כשאנו מתדיינים בנושא המאמן הבא, אני אתייחס ליוני ואהוד, בלי לזלזל באחרים-מבחינתי הם השניים הרציניים יותר.
לאהוד:
אם התשובה שלך לשאלה שלי היא "כן" קיבלת את הקול שלי. חד וחלק.
אני יודע על מעט בעיות זמן שיש לך, אני ואתה שנינו יודעים שאתה מועמד ברמה זו או אחרת להיות הג'יאם הבא. לדעתי-אף אחד לא צריך להיות גם וגם, הייתי שניהם וכל אחד מהם לוקח זמן. השאלה שלי מתחלקת ל2:
א) אם פתאום ישימו אותך ג'יאם, אתה תגיד "תודה אני מעדיף את הנבחרת" או שלהפך?
ב) במידה ותלך על הנבחרת, יש לך זמן להשקיע כמו שצריך ב2 גם בקבוצה שלך וגם בנבחרת?
זה הדבר היחיד שמפריע לי, כי אני יודע שמבחינה טקטית כשיהיו לך אופציות אתה תנצל אותן ואתה מאמן איכותי ומנוסה.

ליוני:
הצלחת בליגות נמוכות אך נכשלת בליגת העל.
אתה פחות מנוסה ולצורך העניין ההצלחות של אהוד יותר גדולות משלך.
כל זה-לא נורא.
זמן אני יודע שיש לך. ידע אני יודע שיש לך.
לי מפריעה הגישה שלך למשחק-מבחינתי אם אני בוחר בך אני בוחר במישהו שיקח את הנבחרת, ויוותר על משחקים מול הגדולות.
בליגת העל למדתי להכיר אותך, וראיתי מאמן שלא מתבייש לוותר גם על משחקים בבית. אם היית מוותר כל כך הרבה וגם מצליח להישאר בסוף- מצבך אצלי היה משתפר בוודאות.
בדרך כלל אני לא שואל כי מיותר אבל כאן הבמה שלך בעצם.
אתה הולך לשנות בקיצוניות את הגישה שלך למשחק במידה ותיבחר? אני באופן אישי לא יבחר במאמן שיוותר על משחקים. השינוי אצלך צריך להיות בקיצוניות כי אתה היחיד בערך שראיתי שמוותר על משחקי בית.

תודה מראש!

Advertisement