ovo uopste nije bilo upuceno samurajku vec to ozzy kuka kako njegov cuveni look inside uopste vise ne prolazi. kad kaze "sada ga nije posluzila sreca" ustvari zali sebe zbog bednih bekova i krila i nemogucnosti da odigra neku drugu taktiku. e vidis samurajko je daleko od tvog nivoa. mozda ti pozajmi nekog pleja za buducnost :)
(zao mi je sto se onoliko iznervirao kad sam ga poslednji put ispratio iz Lokvanj arene, ali dobro)
(zao mi je sto se onoliko iznervirao kad sam ga poslednji put ispratio iz Lokvanj arene, ali dobro)jos se tresem od tog poraza. malo je falilo da batalim igricu jer sa tobom imam 1-1 vec par sezona. stvarno ne znam sta da radim sa sobom. duge neprospavane noci, crne misli, strah od daljeg zivota i odnosa ljudi prema meni zbog poraza u tom tvom lokvanju. kosa osedela, brada porasla, podocnjaci sve veci i veci. taj poraz me je bacio na dno lige, igraci me ostavili, fizioterapeut nadrogirao. ozzy sta ucini. crni covece. upropasti jedan zivot. e moj ozzy.
jos se tresem od tog poraza. malo je falilo da batalim igricu jer sa tobom imam 1-1 vec par sezona. stvarno ne znam sta da radim sa sobom. duge neprospavane noci, crne misli, strah od daljeg zivota i odnosa ljudi prema meni zbog poraza u tom tvom lokvanju. kosa osedela, brada porasla, podocnjaci sve veci i veci. taj poraz me je bacio na dno lige, igraci me ostavili, fizioterapeut nadrogirao. ozzy sta ucini. crni covece. upropasti jedan zivot. e moj ozzy.
jos se tresem od tog poraza. malo je falilo da batalim igricu jer sa tobom imam 1-1 vec par sezona. stvarno ne znam sta da radim sa sobom. duge neprospavane noci, crne misli, strah od daljeg zivota i odnosa ljudi prema meni zbog poraza u tom tvom lokvanju. kosa osedela, brada porasla, podocnjaci sve veci i veci. taj poraz me je bacio na dno lige, igraci me ostavili, fizioterapeut nadrogirao. ozzy sta ucini. crni covece. upropasti jedan zivot. e moj ozzy.Sto je najgore tako je i izgledalo da ce biti posle tog meca. Stvarno nisam video coveka da se toliko iznervirao.... c,c,c,c,c ucitelju dajes los primer drugima ;)A ti drugoligas sta tu lajkujes, mislis da nisam znao da mi spremas CT u poslednjem kolu? ...c,c,c,c,c,c svi ste vi isti! :@
Sto je najgore tako je i izgledalo da ce biti posle tog meca. Stvarno nisam video coveka da se toliko iznervirao.... c,c,c,c,c ucitelju dajes los primer drugima ;)A ti drugoligas sta tu lajkujes, mislis da nisam znao da mi spremas CT u poslednjem kolu? ...c,c,c,c,c,c svi ste vi isti!
Sto je najgore tako je i izgledalo da ce biti posle tog meca. Stvarno nisam video coveka da se toliko iznervirao.... c,c,c,c,c ucitelju dajes los primer drugima ;)A ti drugoligas sta tu lajkujes, mislis da nisam znao da mi spremas CT u poslednjem kolu? ...c,c,c,c,c,c svi ste vi isti!ja i ti smo se videli????? to mora da si me video kad sam izlazio iz sobe posle onog sexa u play off-u. stvarno je bilo izivljavanje.izvinjavam se damama na upotrebi neadekvatnih reci.)a treba biti suvi genije i pretpostaviti da tim koji ispada iz lige igra crunch u zadnjem kolu. pa ja bi tebi Ozzy odmah dao diplomu fakulteta. ma nisi morao ni da ga upisujes. takvi kao ti se retko radjaju. ili mozda samo jednom. sreca nasa pa igras BB. mozda nesto pameti predje i na nas. nadam se da je nesto preslo posle onog je..nja u play off-u. ups dame moje. ups)
Dumba tisina. ne sabotiraj mi posao. Nece samurajko da mu pozajmi pleja nego cu ja da mu prodam Monroya za 5.5 miliona. Jbg vrh play plus cileanac !
IZVINI Dumbarajko. Nemoj da se ljutis...