Sam czytałeś parę postów wyżej że on tylko czekał na moją mowę aby to wyciągnąć...
Znowu jestem ten zły :)
Powtórzę raz jeszcze nie wiedziałem o przeplatance i dlatego grałem TiE z Izraelem...
a ty ten skrzywdzony
I również uważam że nie trzeba obrzucać się błotem... To że za sobą nie przepadamy nie wyszło kiedyś ode mnie...
i znowu ja ten zły
Ale myślę że lepiej skupić się na tym co mamy do zaproponowania niż osobistych wycieczkach....
no i jest ten dobry
Śliczna retoryka. Szczerze, chętnie dowiem się co masz do zaproponowania?
Bo jestem w stanie wskazać 1 jedyny Twój sukces wciągu tego pół roku. Załatwiłeś transfer JW do polskiej farmy. Chwała Ci za to. Dowcip polega na tym, że aby tego dokonać nie potrzeba być trenerem NT. Wystarczy być w okolicach kadry.
Do tej pory osoby które ubiegały się o reelekcja al, Leszek miały wyniki. Ty ich nie masz, sory taka jest prawda.
Do tego robisz sobie ładny pijar pisząc posty z których wynika że byłeś jak sierotka zostawiony sam na sam. Wybacz, nie przypominam sobie żebyś pisał do mnie jakiegokolwiek maila z prośbą o pomoc czy radę. Nie mam pretensji. Tylko teraz patrz prawdzie w oczy a nie zasłaniaj się stwierdzeniami że nikt ci nie powiedział.