@Ozzy & kotoorSta ste rekli ko ji je najbolji plej u Prvoj ligi?mozete videt ko vodi po broju asistencija:)
Al' smo bre zastranili sa ovim izborima, niko da najavi danasnji VELIKI derbi, izmedju Dorcolaca i Zaba.Ala ce da prsti za vreme tekme, a bogami i posle nje:)
Al' smo bre zastranili sa ovim izborima, niko da najavi danasnji VELIKI derbi, izmedju Dorcolaca i Zaba.Ala ce da prsti za vreme tekme, a bogami i posle nje:)Ma ja mislim da to ozisha opusteno dobija! On je sada u uzletu a i blizi se 2034-ta! :P
Al' smo bre zastranili sa ovim izborima, niko da najavi danasnji VELIKI derbi, izmedju Dorcolaca i Zaba.Ala ce da prsti za vreme tekme, a bogami i posle nje:)Ma ja mislim da to ozisha opusteno dobija! On je sada u uzletu a i blizi se 2034-ta!Vidim ja prepusta se breme i pritisak favorita iskusnijem i trofejnijem ;)
Al' smo bre zastranili sa ovim izborima, niko da najavi danasnji VELIKI derbi, izmedju Dorcolaca i Zaba.Ala ce da prsti za vreme tekme, a bogami i posle nje:)Ma ja mislim da to ozisha opusteno dobija! On je sada u uzletu a i blizi se 2034-ta!