BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
136218.60 in reply to 136218.59
Date: 3/24/2010 5:40:19 PM
Overall Posts Rated:
7676
like, like, jos da nemam da spremam ispit, jos vise bih uzivao citajuci forum, verovatno uz pivo i kokice:-)))

Xexe...znao sam da ćeš se prepoznati, ta tvoja rečenica kako čitaš forum uz kokice mi je prva pala na pamet! ;)

This Post:
00
136218.61 in reply to 136218.53
Date: 3/24/2010 5:46:24 PM
Overall Posts Rated:
500500
Kada to shvatis bices selektor!

EDIT: to sam i objasnio na razne nacine par postova iznad ali izgleda da si ti onaj koji povrsno cita...

kako da pomažem repki kojom rukovodi SŠ? ne vidim da je to izvodljivo. ako ćemo tako da posmatramo stvari, onda nikad niko van SŠ neće biti selektor. jedino su oni ti koji se cimaju oko repke, što je i normalno. ne očekuješ valjda da ja radim njihov posao? ako ikada postanem selektor ili budem u grupi ljudi oko selektora, onda tek može da se procenjuje da li zaslužujem da vodim repku. a do tada moj doprinos je što vas kritikujem, a ne tapšem lažno po ramenu...

Last edited by kotoor at 3/24/2010 5:46:46 PM

This Post:
00
136218.62 in reply to 136218.58
Date: 3/24/2010 5:49:51 PM
Overall Posts Rated:
500500
Svaki kandidat koji shvati da dolaskom na selektorsko mesto postaje S-L-U-G-A repke (bilo koje) je onaj koji po mom stanovistu ispunjava minimalan uslov za taj poziv. A onaj koji ima "veliku zelju", koji ce "da konsultuje i druge", koji ce "da pokusa", koji "obecava rezultate"...treba li da komentarisem?

e ovakav stav me najviše smara. kao žrtvovaću se zarad svih i žrtvovaću svoje vreme da bi doprineo srpskom bb-u. svi koji se kandiduju se kandiduju što žele da budu selektori, a ne što će na taj način pomoći srpskoj bb zajednici. evo ja priznajem da se kandidujem, da bi mogao da se hvalim da sam selektor na bb-u :))

Postujem tvoje misljenje i tvoju iskrenost ali jednostavno moram da ucinim sve da do takvog raspleta ne dodje.

Jasno je zasto i naravno nista licno...

već sam primetio da si ti veliki zaštitnik repke :)

This Post:
00
136218.63 in reply to 136218.27
Date: 3/24/2010 5:54:34 PM
Overall Posts Rated:
22
Na kraju, u pitanju je kandidat koji ima i perfektan imidz i koji nije "u sukobu" ni sa kim u nasoj BB zajednici.

Ne siri dezinformacije, "u sukobu" je.

Napred Kotoor, samo gazi boraniju!

This Post:
00
136218.64 in reply to 136218.51
Date: 3/24/2010 5:56:11 PM
Overall Posts Rated:
872872
Posto se nisam u postu ogradio,sad cu, po mom misljenju Jarley je zasluzio tu funkciju.Znaci,to je samo moje misljenje i ono nosi jedan glas.A ako te zanima zasto je po mom misljenju zasluzio to mesto,odgovor mozes naci u njegovom govoru vezanom za kandidaturu. Flavijus,Jarley i ostali skauti(neko manje,neko vise) su ulozili toliko truda u mladu repku,da jednostavno ja ne gledam druge kandidate kao buduce selektore. Ako se ti posvetis tom poslu kao sto su oni uzecu te u obzir,ovako ne. Ja ne glasam za nekog(poput dosta menadzera) zato sto ne gotivim rivala,ili zato sto ne gotivim SS,ili zato sto gotivim SS,vec pokusavam da budem objektivan.Nisam ni opozicija niti sam priklonjen SS.Imao sam konflikte na forumu i sa jednom i sa drugom stranom.Toliko...

This Post:
00
136218.65 in reply to 136218.64
Date: 3/24/2010 6:08:17 PM
Overall Posts Rated:
500500
već sam objasnio u postu našem GM-u, ali ajde da ponovim ukratko. ne mogu ja da se više trudim oko repke, nego oni koji je vode. iz dobro poznatih razloga se ne slažem kako SŠ vodi repku i ne želim da im se mešam u posao.
mislim da grešiš kad vršiš poređenje. treba da porediš ono što jarley, tj. SŠ radi sad sa repkom i ono što predviđaš da bi neki drugi kandidat radio sa repkom.
nemoj pogrešno da me shvatiš. svoj glas daj onom kom misliš da zaslužuje i za koga misliš da će bolje obavljati selektorsku dužnost. samo imaš pogrešna merila. toliko... :)

Last edited by kotoor at 3/24/2010 6:08:53 PM

This Post:
00
136218.66 in reply to 136218.64
Date: 3/24/2010 6:11:58 PM
Overall Posts Rated:
113113
svoj glas dajem dobrom coveku i vrhunskom strucnjaku Jarley-u ...sto bi ja rekao Dzeriju.

Uz postovanje prema svim kandidatima mislim da je on daleko najbolji izbor za U21.

This Post:
00
136218.67 in reply to 136218.64
Date: 3/24/2010 6:12:35 PM
Overall Posts Rated:
22
Nemojte samo da pravite famu oko ove igrice i oko toga kako se neko zalaze za dobrobit repke i trosi svoje dragoceno vreme u neverovatnim kolicinama.
Repku MOZE da vodi 1 covek uz mizernu pomoc jednog ili dva korisnika i to ukoliko selektor to zatrazi s vremena na vreme usled zauzetosti.
Svi koji su igrali neku online igricu duze od 5h dnevno u odredjenom kontinuitetu znaju o cemu pricam.
Nije bitno praviti strucne stabove jer oni u nasoj zajednici sluze iskljucivo da bi se dugo vladalo i hvalisalo.
Potpuno sam ubedjen da je doprinos nekoliko clanova strucnog staba po bilo kom pitanju vezanom za repku gotovo nikakav ili nikakav.
Ono sto je po meni bitno, to je da se sagleda situacija koja je trenutno u repki i da kandidati za selektora iznesu teze gde smo tanki, gde se gresilo po njemu i sta je to sto treba da se promeni da bi repka postala bolja, a ne da ovde mlatimo slamu kako smo takticki potkovani i kako smo se plasirali iz ove u onu ligu i koga smo na tom putu poducili ili kako smo bdili nad monitorom skautujuci 3 i po igraca dnevno...
Srecno svima.

This Post:
00
136218.68 in reply to 136218.61
Date: 3/24/2010 6:14:03 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Kada to shvatis bices selektor!

EDIT: to sam i objasnio na razne nacine par postova iznad ali izgleda da si ti onaj koji povrsno cita...

kako da pomažem repki kojom rukovodi SŠ? ne vidim da je to izvodljivo. ako ćemo tako da posmatramo stvari, onda nikad niko van SŠ neće biti selektor. jedino su oni ti koji se cimaju oko repke, što je i normalno. ne očekuješ valjda da ja radim njihov posao? ako ikada postanem selektor ili budem u grupi ljudi oko selektora, onda tek može da se procenjuje da li zaslužujem da vodim repku. a do tada moj doprinos je što vas kritikujem, a ne tapšem lažno po ramenu...

Samo bih te podsetio da taj SS se sastoji od ljudi koji to zasluzuju svojim klupskim rezultatima i angazovanjem u repki.

Asirko - Scorpions Mld (42597) - Srbija Prva Liga x 1, Srbija Kup x 3
Dumbarajko - KK Dumbarajko (42602) - Srbija Prva Liga x 2, Srbija Kup x 1
ex-selektor - KK Vračar Junajted (42491) - Srbija Prva Liga x 4
Flavius .... - Crni Psi (42523) - Srbija Prva Liga x 1, Srbija Kup x 2
GM-Laimbeer40 - Dorcol Pistons (42525) - 2 x selektor, svojim radom i zalaganjem zasluzio svoje mesto.
Mod-no Frks - Frks (42691) - Srbija Kup x 1
Jarlley - Zorilla (42795) - svojim radom i zalaganjem u U21 zasluzio svoje mesto.
BG Samuraj - BG Samuraj (42761) - Srbija Prva Liga x 1, Srbija Kup x 1

Ako ti sebe zelis da vidis u ovoj skupini ljudi, znas sta ti je ciniti.

This Post:
00
136218.69 in reply to 136218.65
Date: 3/24/2010 6:15:59 PM
Overall Posts Rated:
7676
nemoj pogrešno da me shvatiš. svoj glas daj onom kom misliš da zaslužuje i za koga misliš da će bolje obavljati selektorsku dužnost. samo imaš pogrešna merila. toliko...

Ja sam baš hteo da napišem da kad bi više ljudi razmišljalo kao on gde bi nam kraj bio. On se vodi sledećim...

Ja ne glasam za nekog(poput dosta menadzera) zato sto ne gotivim rivala,ili zato sto ne gotivim SS,ili zato sto gotivim SS,vec pokusavam da budem objektivan.Nisam ni opozicija niti sam priklonjen SS.Imao sam konflikte na forumu i sa jednom i sa drugom stranom.

...a ako je to pogrešno merilo, onda stvarno ne znam šta je pravo.

From: kotoor

This Post:
00
136218.70 in reply to 136218.67
Date: 3/24/2010 6:17:35 PM
Overall Posts Rated:
500500
Ono sto je po meni bitno, to je da se sagleda situacija koja je trenutno u repki i da kandidati za selektora iznesu teze gde smo tanki, gde se gresilo po njemu i sta je to sto treba da se promeni da bi repka postala bolja, a ne da ovde mlatimo slamu kako smo takticki potkovani i kako smo se plasirali iz ove u onu ligu i koga smo na tom putu poducili ili kako smo bdili nad monitorom skautujuci 3 i po igraca dnevno...
Srecno svima.

auuu al si nas opleo :)
teška srca moram da priznam da si upravu. sutra ću izneti malo detaljnije analizu dosadašnjeg i budućeg rada repke (ukoliko budem izabran).

Advertisement