interesuju me odgovori na pitanja, da znam za koga da glasam. smešno je što vi i dalje mrzite ljude i svako ko se kandiduje je vaš neprijatelj. spustite se na zemlju i ne delite lekcije drugima.
Zna se za koga ti nećeš glasati, prema tome tvoja pitanja imaju drugu svrhu, a ne da ti olakšaju odabir kandidata. Kada neko toliko nema obraza kao ti, onda i zaslužuje istovetnu težinu odgovora od svih ovde. Druga je stvar što ti misliš da si toliko važan da bi te neko mrzeo, pa ne znam ko bi trebalo da se spusti na zemlju.
Sad ću reći za sebe, pošto ne koristim poput tebe imaginarne odrednice "vi". Nikoga ne mrzim i ne vidim kao neprijatelja, što sam nebrojeno puta rekao i pokazao. Za svakoga ko se kandiduje smatram da želi dobro reprezentaciji, a samim tim moj neprijatelj nije. I za tebe mislim da si želeo sve najbolje repki, i da si se u toj prvoj sezoni verovatno i trudio, ali nisi umeo da uvidiš razliku između želja i mogućnosti, što bi naš narod rekao- srce hoće, al' dupe klokoće.
Primer normalnog i umerenog kandidata ti je Hofmanski, sa kojim ću, i ako budem imao neki razgovor u ovoj temi, to obaviti, siguran sam, na civilizovan način, bez ijedne ružne reči, jer ih ni on prema meni ne upućuje. Za sve ostale, kako sejete, tako ćete žnjeti.