1. למה הלכנו על בידוד החוצה?
2. למה שמרנו אשית ולא פנימה בגלל הסנטר המדובר?
הבטחתי לענות, אמנם באיחור אבל בבקשה...
1. הלכנו על בידוד החוצה מכמה סיבות -השחקנים שלנו שהיו בכושר היו כאלה שהתאימו מאוד לטקטיקה הזו, ליריבה יש בעיה בהגנה החיצונית של הגבוהים וכאמור לנו היו דווקא גבוהים עם יכולת קליעה טובה כמו אשכנזי וקביליו ומצד שני יש להם הגנה פנימית טובה ולא יכולנו כמו שכבר הסכמתם כאן להמר על ללכת פנימה במשחק הזה, כי באישית או ב2-3 שלהם היה אפשר לסגור את המשחק. יחד עם זה שהיכולות אחד על אחד של הגארדים שפתחנו איתם מאוד גבוהות ועם מה שהסברתי כאן לגבי המצ'אפ עם הגבוהים זה היה די מתבקש בעיני כדי לאזן את המצ'אפ של הגבוהים ולנצח במצ'אפ בבק-קורט. אפשר לראות שההתקפה שבחרתי דווקא עבדה מצוין- קלענו ב%45 קבוצתי עם 22 אסיסטים ורק 8 איבודים. הפסדנו בהגנה ולדעתי בעיקר בגלל עייפות וכמובן הפער גישה.
אני לא הבנתי בכלל מה המאמן משחק שלנו עושה- הוא לא עשה חילופים בכלל עייף שחקנים (3 שחקני חמישיה מעל 43 דקות!) למרות שהיו מחליפים מצוינים ובכושר בכל עמדה ולפי דעתי בשילוב עם הפער גישה מול קבוצה ברמה קרובה זה גמר אותנו.
2. שמרנו אישית מפני שעם 3 בפנים הם היו מסוכנים יותר לדעתי בגלל היכולת מסירה של הגבוהים והסמול שלהם(שבכל זאת אגב הסנטר נתן 7 אסיסיטים והגבוהים האחרים עוד 5).המטרה הייתה לנסות לנצח במצ'אפ מבחוץ-כלומר, לקלוע יותר מהם עם הגארדים ולקחת בחשבון הפסד מסוים בעמדות 4-5 ואולי לנסות לצמצם אותו.אני גם חושב שב7 מ10 פעמים באותה גישה היינו מנצחים אותם אבל בהפרש גישה זה הפך ל%45 וכשמגיעים למצב הזה של סיכויים מאוד קרובים גם אם תעשה הכל נכון צריך קצת מזל ולא היה לנו אותו.
סדר המשחקים היה אכזרי הפעם- הרי מספיק שלמולדובה היה משחק נגד בוסניה בשבוע הבא והם כבר היו דוחים את הקראנץ לפחות בעוד שבוע- אבל ידענו שאחרי שהם כבר שיחקו מול כל הבכירות של הבית ואחרינו יש להם את שתי הקבוצות החלשות ביותר זה מתבקש שיעלו קראנץ - כולנ וידענו את זה וגם עליתי נורמל כדי לצמצם פערים אבל היה ברור שיש סיכון להפסד בכל הפרש גישה ובטח ובטח בין קראנץ לנורמל.
אחרי שהמזל היה נגדנו נקווה לקצת מזל במשחקים הבאים - ונקווה להפתיע גם את האוקראינים וגם את הרוסים ואולי פוקס נגד צרפת סגנית אלופת העולם והמדורגת שניה בעולם כרגע. הכל יכול להיות ונקווה לטוב- אני מצידי יעשה כל מה שאני יכול כדי לעשות את זה.
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...