Е не - съвсем различно си разбрал нещата :) Предния сезон договорки нямаше, имах предимство на финала и сам избрах да остана във втора. А с ГМ-то си имаме някаква лична закачка, която не ми е особено интересна, но през няколко месеца я подновяваме - той си обяснява нещата от неговата камбанария, как точно почва обаче не е трудно да се на намери темата във форума , датирана преди изобщо да са се играли линкнатите срещи. За мен няма особена причина за "хейтърство", защо пуска периодично такива постове той си знае, но започна точно от момента в който стигнах 1/4финал за купата докато бях в 3та лига и първото нещо, което направи бе да ми "свали носа от облаците" без да е бил преди това в контакт с мен под каквато и да е форма. От тогава в моменти на скука отделя малко време да ме "приземи", да ми напомни колко ми е жалко отборчето и колко недъгав мениджър съм. Е , нямам такива проблеми с приемането на реалността, каквито се опита да изкара преди няколко седмици в постовете си, какъвто ми е отбора - такъв, колкото мога - толкова. Ако пък някой път бия отбор, на който симпатизират 10тина в "А"-група,не смятам, че това го превръща в калпав мениджър даже да сме си разменили малко "trash-talking" без излишна злоба.
Mоже би с мен биха могли и нормална комуникация да провеждат малко повече играчи, но за това е необходимо преди всичко желание, а не било интересно да искаш такива неща - това разбрах за сега :)
Иначе примерите на Нико показват един много интересен момент, през който всеки минава щом почне тая игра - икономическия аспект спрямо отборите с по-дълга история. Решенията ми може да не са били на желаното "естетическо" ниво, но баланс в един нов отбор се надявах да мога да постигна и без "танкване" и за сега поне частично успях. Не съм готов по никакъв начин за "А", особено при враждебната среда, която смята да ми създаде, но к'вото - такова. Ако пазара ми позволи ще си набавя попълнения и вероятно ще имам шансове в плей-аут-а, ако не - злорадото коментарче при отпадането не вярвам да ми го спестят :)
Last edited by Kicho at 11/26/2012 12:05:01 AM