Sad ti mene pitas kako bih ti se obratio a ja znam da bi ti svako obracanje u kome se ne spominje engine i bazer ispljuvao.Ali ajde reci cu ti iako vec predpostavljam kako ces odgovoriti, samo znaj da se ja maksimalno trudim da budem korektan i prema tebi i selektoru.
U svakom slucaju nikada opravdanje za svoj poraz ne bi trazio u enginu i necemu slicnom sto se svodi na puke i neosnovane pretpostavke.Engine je jednak za sve.
Ova utakmica je ocigledan prime koliki znacaj ima zalaganje na mecu i to bi i bilo moje objasnjenje:Odigrali smo opusteno rezonski pumpajuci entuzijazam za kasniju fazu ali su siptari samo da bi nama napakostili odigrali mec sezone i izgubili smo, i to je to.
Svako pozivanje na bazer je za mene neprikladno i kao sto sam rekao svodi se na puke, neosnovane pretpostavke.Ja to ni kada je poraz mog kluba ni reprezentacije ne bih uradio.
Ok je to sto kazes. Ali sta bi ti naveo kao razlog poraza? Taktiku? Losije igrace? To sto smo igrali TIE (za koji kazes da je rezonski)?
Samo hocu da cujem sta je uzrok naseg poraza. Ja i dalje tvrdim da je to preveliki znacaj entuzijazma na utakmici. Jer sve ostalo je bilo na nasoj strani. Cak i kad su imali toliki entuzijazam.
Selektor mora da da neko objasnjenje za poraz (to sam vec rekao milion puta) isto kao sto daje najavu utakmice i ocekivanja i od utakmice i od celih kvalifikacija. E pa isto tako mora da da i obrazlozenje za neocekivani poraz.
A ovde je jedino obrazlozenje PREVELIKI UTICAJ SAMOG ENTUZIJAZMA NA UTAKMICI.
I mislim da sam sve vreme kulturan i skroz fer prema tebi. Ne vidim razlog sto se ti trudis da budes korektan. Pa selektor i sluzi za pljuvanje

.