BuzzerBeater Forums

BB Srbija > BB reprezentacija Srbije -21-

BB reprezentacija Srbije -21- (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
224573.60 in reply to 224573.59
Date: 9/8/2012 10:41:11 AM
Overall Posts Rated:
3535
Sad ti mene pitas kako bih se obratio a ja znam da bi ti svako obracanje u kome se ne spominje engine i bazer ispljuvao.Ali ajde reci cu ti iako vec pretpostavljam kako ces odgovoriti, samo znaj da se ja maksimalno trudim da budem korektan i prema tebi i selektoru.

U svakom slucaju nikada opravdanje za svoj poraz ne bih trazio u enginu i necemu slicnom sto se svodi na puke i neosnovane pretpostavke.Engine je jednak za sve.
Ova utakmica je ocigledan primer koliki znacaj ima zalaganje na mecu i to bi i bilo moje objasnjenje:Odigrali smo opusteno rezonski pumpajuci entuzijazam za kasniju fazu ali su siptari samo da bi nama napakostili odigrali mec sezone i izgubili smo, i to je to.
Svako pozivanje na bazer je za mene neprikladno i kao sto sam rekao svodi se na puke, neosnovane pretpostavke.Ja to ni u slucaju poraza mog kluba ni reprezentacije ne bih uradio.

Last edited by Milenko Topić at 9/8/2012 10:45:51 AM

This Post:
00
224573.61 in reply to 224573.60
Date: 9/8/2012 10:46:29 AM
Overall Posts Rated:
740740
Sad ti mene pitas kako bih ti se obratio a ja znam da bi ti svako obracanje u kome se ne spominje engine i bazer ispljuvao.Ali ajde reci cu ti iako vec predpostavljam kako ces odgovoriti, samo znaj da se ja maksimalno trudim da budem korektan i prema tebi i selektoru.

U svakom slucaju nikada opravdanje za svoj poraz ne bi trazio u enginu i necemu slicnom sto se svodi na puke i neosnovane pretpostavke.Engine je jednak za sve.
Ova utakmica je ocigledan prime koliki znacaj ima zalaganje na mecu i to bi i bilo moje objasnjenje:Odigrali smo opusteno rezonski pumpajuci entuzijazam za kasniju fazu ali su siptari samo da bi nama napakostili odigrali mec sezone i izgubili smo, i to je to.
Svako pozivanje na bazer je za mene neprikladno i kao sto sam rekao svodi se na puke, neosnovane pretpostavke.Ja to ni kada je poraz mog kluba ni reprezentacije ne bih uradio.

Ok je to sto kazes. Ali sta bi ti naveo kao razlog poraza? Taktiku? Losije igrace? To sto smo igrali TIE (za koji kazes da je rezonski)?

Samo hocu da cujem sta je uzrok naseg poraza. Ja i dalje tvrdim da je to preveliki znacaj entuzijazma na utakmici. Jer sve ostalo je bilo na nasoj strani. Cak i kad su imali toliki entuzijazam.

Selektor mora da da neko objasnjenje za poraz (to sam vec rekao milion puta) isto kao sto daje najavu utakmice i ocekivanja i od utakmice i od celih kvalifikacija. E pa isto tako mora da da i obrazlozenje za neocekivani poraz.

A ovde je jedino obrazlozenje PREVELIKI UTICAJ SAMOG ENTUZIJAZMA NA UTAKMICI.

I mislim da sam sve vreme kulturan i skroz fer prema tebi. Ne vidim razlog sto se ti trudis da budes korektan. Pa selektor i sluzi za pljuvanje.

This Post:
00
224573.62 in reply to 224573.61
Date: 9/8/2012 10:52:27 AM
Overall Posts Rated:
3535
Razlog poraza je pod jedan nasa opustena igra (rezonski odigrano) i pod dva cinjenica da su siptari igrali mec sezone.

A sad, da li je znacaj zalaganja preveliki ili ne to je vec subjektivan stav svakog menadzera.Za mene je uticaj zalaganja na rezultat adekvatan za vas je mozda malo veci nego sto bi trebalo i to je ok, svako ima pravo na svoje misljenje.

This Post:
00
224573.63 in reply to 224573.62
Date: 9/8/2012 11:02:24 AM
Overall Posts Rated:
740740
Razlog poraza je pod jedan nasa opustena igra (rezonski odigrano) i pod dva cinjenica da su siptari igrali mec sezone.

A sad, da li je znacaj zalaganja preveliki ili ne to je vec subjektivan stav svakog menadzera.Za mene je uticaj zalaganja na rezultat adekvatan za vas je mozda malo veci nego sto bi trebalo i to je ok, svako ima pravo na svoje misljenje.

O tome ti i ja pricam sve vreme.

Uaaaaaaaaa selektor))

This Post:
00
224573.64 in reply to 224573.63
Date: 9/8/2012 1:30:55 PM
Overall Posts Rated:
137137
Nije engine kriv, nego nismo imali sreće. Mislim da je postojala je velika verovatnoća da pobedimo po engine-u pre simulacije... Čak šta više, siguran sam u to na osnovu rejtinga. Ali algoritmi koji simuliraju događaje sa određenim verovatnoćama su se tako poklopili da smo izgubili :S
Rezonski je bilo odigrati TIE jer je bila dosta veća šansa da mi pobedimo, ali... 80% i 90% nije 100%...
Veoma uprošteno ali to je suština...

Last edited by dremuwekra at 9/8/2012 5:27:26 PM

This Post:
11
224573.65 in reply to 224573.63
Date: 9/9/2012 1:05:48 AM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
pa...realno oni su sve dali na ovu tekmu i ja sam ocekivao krljanje i neizvesnost,imajuci u vidu sve nase probleme i povrede.i svi smo to znali!
objasnjenje nije ni u sreci ni u cemu nego do zalaganja,prosto ko pasulj,oni su ginuli,a mi blejali.i morali smo tako!a rejtinzi pokazuju da smo mi naravno bolji i sa ovim okrnjenim timom ali dzabe oni su hteli mnogo vise nego mi...
nema mnogo mudrovanja,mi krecemo da dobijamo sve do poslednjeg kola sa cesima i to je pod moranje!

From: Navaro
This Post:
00
224573.66 in reply to 224573.65
Date: 9/10/2012 7:48:37 AM
Overall Posts Rated:
178178
Veceras u 20h nas drugi mec na evropskom prvenstvu, protivnik Izrael.. Jedna prilicno dobra ekipa, i mislim da zasluzuju mnogo bolji rejting od 5 sesira iz kog su dosli.. U prvom kolu pruzili su zestok otpor svetskom prvaku, reprezentaciji Ceske, i izgubili u dramaticnom mecu sa samo 4 poena razlike.. Forma igraca im je na prilicno zavidnom nivou, i shodno svemu tome ocekuje nas jedan tezak mec koji po nas dolazi u jako teskom trenutku posle bolnog poraza u prvom kolu i sa jos uvek postojecim problemima sa povredama nasih kljucnih igraca.. Za razliku od prosle nedelje forma nam je dosta bolja, usledila su i dva nova poziva u vidu Sparovica i Eklemovica, a ostaje jos vremena do utakmice da resim dilemu oko jos jednog poziva da li da bude upucen ili ne.. Entuzijazam je na nasoj strani, pa ostaje nada da cemo uspeti da dodjemo do povoljnog rezultata.. Za ovaj mec se moze reci da je mozda i prekretnica koja ce odrediti nas dalji put na ovom takmicenju, bicemo ili pokojnici ili pukovnici.. Imamo neke ideje sta i kako dalje ali treba sacekati da vidimo vecerasnja desavanja gde mozemo mnogo da dobijemo ali i mnogo da izgubimo..
Neka nam je sa srecom i ocekujem vas u sto vecem broju da ispratite i podrzite evo mahom mlade momke u nasem dresu :)

This Post:
00
224573.67 in reply to 224573.66
Date: 9/10/2012 11:31:42 AM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
324324
Second Team:
DZASK United
Srecom nam nije potrebna pobeda od +19, kao ovim nasim "pravim" kosarkasima. Srecno, selektore, praticemo uz pivo i kokice.

From: psiho26

This Post:
44
224573.68 in reply to 224573.67
Date: 9/10/2012 3:45:06 PM
Overall Posts Rated:
2525
Kao menadzer koji je dao tebi glas zamolio bih te za objasnjenje "taktike"(ako moze ovo sto smo igrali da se tako nazove) u mecu sa Izraelom...prva petorka je odigrala ceo mec,bez izmena...mozda ja nisam toliko iskusan pa postoji razlog zasto si tako odigrao...u svakom slucaju interesuje me

From: Sire

This Post:
11
224573.69 in reply to 224573.68
Date: 9/10/2012 3:50:57 PM
Scorpions Mld
Prva Liga
Overall Posts Rated:
280280
kaNavaro, necu te kritikovati zbog ovoga danas, vec cu ti dati podrsku! Ovo je svakome moglo da se desi i mislim da nije velika steta nacinjena jer smo posle poraza od albanije, po meni, izgubili vec tad sve sanse da prodjemo dalje. Tako da treba da budemo svesni da su nam ionako sanse bile minimalne, pa nam ovo ne sme toliko tesko pasti!

Hrabar si potez nacinio samim pozivanjem dece koja ce za 2 sezone nositi repku do, verujem, jednog novog pehara. Popuni sad i ostala mesta sa decom i nek igraju protiv jakih ekipa, da bismo videli gde smo tanki i na cemu treba da poradimo na treninzima.

This Post:
00
224573.70 in reply to 224573.68
Date: 9/10/2012 4:38:47 PM
OKK Apatin
III.6
Overall Posts Rated:
171171
Jedna stvar za koju znam da je sigurna je da je bio dogovoren TIE-TIE sto gospoda Izraelci nisu ispostovali, sta je bilo lose namesteno pa je prva petorka odigrala ceo mec to objasnjenje ce selektor morati da napise...

Advertisement