Yeni haftanın ilk maçları oynandı ama ses çıkaran olmamış. Kendi açımdan güzel bir başlangıç yaptığımı söyleyebilirim. İlk yarının sonunda iki sayı farkla gerideyken ikinci yarıda 30 sayı fark atan oyuncularımın performansından etkilendiğimi belirtmem gerek. Son iki maçta sırasıyla 121 ve 122 sayı atarak galip gelmek de sıralamada averaja kalınması durumunda oldukça işime yarayacak. Tabii aldığım son galibiyette, Batman'ın sayı krallığında ikinci sırada olan Anselmo'yu satışa çıkardığı için oynatmamasının da etkisi var. Ancak oynasaydı bile bu performansla yine galip gelirdim diye düşünüyorum.
Maçların tümüne baktığımda ise Cau'nun şampiyonluğu dışında geleneksel hale gelen, batı takımlarının doğu takımlarına üstün gelmesi durumu devam etmiş görünüyor. Sadece benim Batman, MKE'nin ise batının son sırasındaki Bereke BT galibiyeti dışında mağlup olmuşuz. Deu'nun Atakan karşısında 31 sayı farkla yenilmesi ise şaşırtıcı bir sürpriz oldu. Kadrosunu detaylı incelemedim ama güçlü oyuncularını kupaya devam etmek adına sakladığından şüpheleniyorum.
Bu hafta kendi maçım kadar Atakan - MKE ve xİstanbul & Edirne Gençlik maçlarını da merak ediyorum. Bu maçlar her iki kümenin üst sıralarındaki yerleri değiştirebilecek nitelikte çünkü...
Herkese başarılar...
Edit: Batman'la olan maçımdan bahsetmiştim. Ama az önce bir baktımki gitmiş, yerine SnyRs gelmiş. Batıda Yenişehir ve Pau'nun play-off şansı arttı.
Last edited by filtrekahve at 12/26/2012 3:19:23 PM