Yesss, zmaga

Tokrat precej bolj napeta tekma, tudi mi smo šli vanjo bolj ležerno, a kmalu bi se opekli. Pozna se, da imata Berlak in moj prvi center pripravljenost zgolj 7 in tako nista tako dobra, kot bi morala biti. A glede na to, da imajo Orli še večje težave s pripravljenostjo, je bilo to več kot dovolj. Se je pa tekma odločila pod košem, tam imamo Kerlci precej boljše igralce in s skokom smo lahko kompenzirali precej slab met. Orli pa še 2 poškodbi tekom tekme, odlično so se borili

Za povrh pa moj Francelj še MVP, Olaf Rzeznik pa 2. na glasovanju. Nakup Rzeznika pred eno sezono, za borih 700k je bil res jackpot, pri sedanjih cenah lahko takega igralca, starega 30 let, za ta denar samo sanjaš

Nič, zapuščam ligo v kateri sem ''zrasel gor'', upam da sedaj pridem v ligo II.4, da bo še naprej dogajalo, čeprav v 2. ligi zagotovo ne bo lahko

Kakor tudi ne vam, prihodnjo sezono. Favoritov je veliko, Orli so vedno blizu, Croatoans odkrito napadajo zmago, financ imajo več kot dovolj, Čarovniki so že zdaj močni, tudi Donat, All Stars Maribor in Bled sumim, da so našparali že kar nekaj. Quercus Wolves pa očitno vztrajajo pri politiki domačih igralcev, kar se mi zdi zelo zanimivo

Seveda pa ne gre pozabiti niti na novega soligaša, ki bo verjetno tudi močan.
V vsakem primeru se še kaj oglasim na tem forumu in spremljam tole ligo, sploh če sedaj padem v neaktivno 2. ligo