Σε ευχαριστω πολυ μαμου.
Η αληθεια ειναι οτι μετα τις 2 αγορες δεν εχω και παρα πολυ χρημα απο πισω. Θετικο ηταν ομως το γεγονος οτι απο τις 8 ομαδες που επαιζαν στην εδρα τους την 1η αγωνιστικη ειχα τα 2α υψηλοτερα εσοδα(λογω του μπονους ανοδου) πισω μονο απο τον πρωταθλητη Crete. Εχασα απο τον ανταγωνιστη βεβαια και δεν ξερω ποσο θα στοιχησει αυτο, αλλα αν εχω παρομοια θεαση στον 1ο γυρο θα κανω μια τελευταια μεταγραφη αφου θα εχω μαζεψει τα λεφτα που θελω.
το είδαμε και με νέους όπως ο ξεφτίλας
Εδω πραγματικα θελω να κανω κι εγω μια αναφορα γιατι γνωριζοντας τους 2 ψηλους και το 3αρι του ξεφτιλιακου απο την εθνικη, εχω να του δωσω πολλα συγχαρητηρια για τις επιλογες του. Ειδικα ο Κοσμιδης εχει παρει γυρω στα 5-6 ποπ μεσα στις 2 σεζον(31-32) που περασαν και αφου θυμαμαι πανω κατω και τα σκιλ του σασυς(πριν κανει ποπ νταουν) εχω να πω πως θεωρειτε καλυτερος του.
Ειναι βασικος και αναντικαταστατος σε οποιοδηποτε συστημα και να παιξουμε στην εθνικη. Πιστευω οτι ο ξεφτιλιακος θα ανεβασει ακομα περισσοτερο το επιπεδο του, τωρα που σταματησε την προπονηση και δινει αντοχη και βολες