Πως κέρδισα σε διπλή παράτα δεν ξέρω!Τα είχα κάνει που@@τανα με τα φλιπ,και μόλις έχασα και τους 3 ψηλούς,ο Ιγκνόσκιν έπαιζε και μάρκαρε στο 4!Ίσως πάντως ήταν τύχη,μέσα στην ατυχία ότι στην διπλή παράταση έπαιζαν 3 παίχτες ξεκούραστοι,αφου 3 βασικοί βγήκαν με φάουλ!
Το ματς κριθηκε στις βολές!Ο Νικόλας σούταρε 45,εγώ 26 και βάλαμε και οι 2 από 25(!!!!).Έχω αρκετά προπονημένες τις βολές,αλλά 25/26 είναι μεγάλη τύχη!
Πάντως είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα!Νικήσαμε εκτός έδρας με χαμηλότερη διάθεση και λάθος πρόβλεψη,απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και καλό μάνατζερ!Αν συνυπολογίσουμε ότι έπαιξα Πρινς χωρίς να χάσει ο Νικόλας πρόβλεψη,ότι έχασα 3 σημαντικούς παίχτες με 6 φάουλ,ότι τα επιθετικά ήταν 24-6 και έκανα 32 φάουλ,μοιάζει απίστευτο που κερδίσαμε!
Τα κακά νέα είναι ότι ο Κοτίδης δεν άντεξε την ένταση του αγώνα και την αγωνία και λιποθύμησε στη διάρκεια της παράτασης,ενώ κινδυνεύει επίσης με τιμωρία,αφού προηγουμένως ξαναέκανε ντου για να πει 2 ''λογάκια'' στους ρέφερι!Γενικά ευτυχώς που νικήσαμε,καθώς ο πάνσοφος είχε περάσει μια πολύ άσχημη εβδομάδα με τις ήττες του Θρύλου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και έψαχνε αφορμή να ξεσπάσει πάνω μας... :-)