BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U21 sezona 42 by Kyve

U21 sezona 42 by Kyve

Set priority
Show messages by
This Post:
00
293821.60 in reply to 293821.59
Date: 7/2/2018 5:23:19 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Danas nismo imali srece...
Ne gubimo nadu, dosli smo do ovdje mukotrpnim radom, zalaganjem i ljubavlju prije svega.
Mlada repka pokusava doci do svoje prve medalje i nadam se da cemo uspjeti, vjerujem u nase malce.

Nadat se dobrom treningu u petak, dobroj formi i onda je sve na nama, svi u napad jedan je Hase!

This is where we hold them!
From: GM-Kyve
This Post:
77
293821.61 in reply to 293821.60
Date: 7/3/2018 11:56:08 AM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
pozdrav ekipa, obećao sam analizu i one druge skupine...

prvo tablica i rezultati:

(http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=1...)

jučer 2 iznenađenja...
Litva je pobijedila Španjolsku i osigurala prolazak u polufinale... veliko iznenađenje za mene, u tekmi biti ili ne biti, Španci su podbacili... (46713)

Rusija pobijedila Italiju, slično kao i u našoj tekmi, veliki preokret Rusa, Talijani su vodili na poluvremenu +17... (46714)

i za kraj, Ukrajina teže od očekivanog dobila Izrael, (46712)

u zadnjem kolu, Rusija i Litva igraju za prvo mjesto... Litva nema rezultatskog imperativa, sigurno su u polufinalu... jedino što će sigurno pokušat je izbjeći poraz veći od 11 razlike, koji ih baca na drugo mjesto, i u polufinalu ih onda čeka domaćin Njemačka...

Rusi kao i mi, imaju sve u svojim rukama, bilo kakva pobjeda im donosi medalju, jedino što oni mogu dohvatiti prvo mjesto...

Ukrajina igra protiv Italije, direktan okršaj za barem treće mjesto, pobjednik ovog dvoboja ima barem treće mjesto i baraž za svjetsko, ako Rusija izgubi, ovisno o koš razlici, možda uhvate i polufinale...

rezultatski nebitna utakmica, Španci protiv Izraela...

sve u svemu, ludnica od skupine, i prvenstva općenito...
mislim da nakon žrijeba skupina, nitko nije očekivao da će Španci ispast iz svih kombinacija za medalju već kolo prije kraja, a da u zadnjem kolu Talijani i Francuzi ne ovise o sebi u borbi za polufinale...

nakon neprospavane noći, nije mi ništa lakše... prvo bih se htio zahvaliti svima koji su pratili utakmicu na chatu, i nervirali se zajedno sa mnom... ja sam bio toliko van sebe, da sam na kraju otišao bez pozdrava, nadam se da razumijete...

znam da su neki pitali zašto se nije igrao CT protiv Poljske...
nisam mogao znati hoće li Švabe dobiti Francuze... u njihovom dvoboju, igrao se normal na normal... i Švabe su jedva dobili... Švabo je mogao komotno igrat laganicu, i onda u zadnjem kolu ne smije izgubiti protiv nas, odigra normal, i mi sa ispucanim entom nemamo šanse za pobjedu... isto tako, i CT Francuza je bio opcija...

na Poljaka se ne mogu previše ljutiti, imao je jako težak raspored, i morao je igrat CT da si ostavi kakve takve šanse za treće mjesto prije zadnjeg kola... da su izgubili od nas, mogao bi komotno raspustit generaciju, nešto slično kao što su Španci otpali iz svih kombinacija kolo prije kraja...

da je bila obrnuta situacija, vjerojatno bih i ja odigrao isto na njegovom mjestu...

kako god, još nije gotovo, još smo u igri za medalju, prvu ikad za BiH u21, i naredne sezone ćemo vjerojatno igrati baraž za svjetsko, i potencijalno prvi nastup tamo...
još uvijek vjerujem da ćemo uspjeti, i okruniti sav trud i rad iz protekle 4 sezone, gdje je puno resursa, vremena i truda uloženo da bi imali ovakvu generaciju...
hvala svim managerima koji su sudjelovali u tome...

lijep pozdrav svima i do tipkanja...

This Post:
00
293821.62 in reply to 293821.61
Date: 7/9/2018 5:18:47 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Danas je dan za pobjedu!

This Post:
00
293821.63 in reply to 293821.52
Date: 7/9/2018 11:41:37 AM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
pozdrav ekipa, za otprilike sat i pol počinje peto kolo drugog kruga Eurobasketa, mladi Zmajevi idu na megdan domaćinu Njemačkoj...

u petak prilično loš trening, desetak upova, ali ponovo pad forme usprkos dobroj minutaži svih igrača (svi igrači od 48 do 73 minute, idealno)
kao i mnogo puta ove sezone, random forme je odlučio umiješat svoje prste, tako da su važni prvotimci Milošev, Đonlagić i Božović pali u formi...
sreća naša pa ni kod Švaba nije bio pretjerano dobar trening što se tiče forme, samo što su kod njih uglavnom rezerve upisale pad...

trenutna tablica: (http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=1...)

parovi:

Njemačka-BiH
Francuska-Mađarska
Portugal-Poljska

situacija za nas je prilično jasna, bilo kakva pobjeda nas vodi u polufinale... porazom smo vjerojatno treći, osim ako Mađari ne pobjede Francuze... Mađari sigurno igraju CT, vidjet ćemo hoće li Francuzi kalkulirat ili uzvratit istom mjerom...
Portugal će tražit večeras prvu pobjedu protiv Poljaka, da se oproste od drugog kruga sa pobjedom...

Švabe su dosad pokazale najviše, imaju domaći teren, kvalitetniji sastav, nešto veći entuzijazam i malo bolju formu startera... bit će jako teško protiv njih, ali ne i nemoguće... dobra okolnost za nas je da njima ova utakmica ništa ne znači, prvi su u skupini i sigurno igraju laganicu kao pripremu za polufinale...
malo je nezahvalno vadit se protiv domaćina, ali šta je tu je, svoju šansu smo uprskali prošli tjedan nakon što smo ispustili +12 protiv Poljaka u zadnjoj četvrtini...

u drugoj skupini Rusija i Litva igraju derbi za prvo mjesto... Litva je sigurno u polufinalu, Rusi ne smiju izgubit jer onda ne ovise samo o sebi...
Italija i Ukrajina igra derbi za barem treće mjesto, pobjednik čeka kiks Rusa, dok je Španija protiv Izraela revijalna tekma...

dodjite na chat u 19h, i ispratite uzbudljivu završnicu ovog U21 Eurobasketa, podržite mlade Zmajeve u borbi za prvu medalju u povijesti...

Njemačka-BiH, 19h

samo hrabro, samo jako, samo BiH!

This Post:
33
293821.64 in reply to 293821.63
Date: 7/9/2018 2:45:44 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Čestitke! Medalja osigurana!
U polufinalu protiv Rusije!
Svaka cast jos jednom!!!

From: Cules

This Post:
11
293821.65 in reply to 293821.64
Date: 7/9/2018 3:31:56 PM
Blue or Deaddd
II.1
Overall Posts Rated:
321321
Second Team:
Blue or Deaddd II
Cestitke legendoooo!

This Post:
66
293821.66 in reply to 293821.65
Date: 7/9/2018 4:38:40 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
Pozdrav ekipa, dobre vijesti stižu iz Njemačke večeras... Mladi Zmajevi su u polufinalu!!!!

nakon teške borbe, uspjeli smo pobijediti domaćina Njemačku, +6

(46700)

Bosna i Hercegovina vs. Deutschland 82 - 76

mi smo igrali CT očekivano, Švabe laganicu, bez GDPa... bilo je dilema šta će tko igrat, očekivao sam da će Švabo skrivat karte za polufinale, a mi s obzirom na formu, odluka je pala na LI, jer ipak smo tu najjači...

krenuli smo jako, vodili smo većinu utakmice... držali Švabe na odstojanju, 4-5 razlike...
u prve probleme upadamo krajem treće četvrtine, kad nam Švabe zabijaju dvije trice zaredom, i prelaze u vodstvo 61-59...
u tom trenutku gasim BB, nemam više živce da gledam, tekma protiv Poljske mi je oduzela 10g života...

insajderi na FBu mi javljaju da smo u zadnju četvrtinu krenuli žestoko, serijom 10-0 i da vodimo +8...
nada za medaljom i dalje tinja, ali ne usuđujem se paliti tekmu... pratim dvoboj Mađara i Francuza gdje se Mađari vraćaju u život...
no kako se vraćaju Mađari nakon što su gubili više manje cijelu tekmu, vraćaju se i Švabe ponovo...
3 minute do kraja, rezultat na semaforu je 71-71, još jedna drama u najavi...

skupljam svu hrabrost koju imam, i palim ponovo live...
taman što sam upalio, Haris Bajraktarević pogađa tricu za +3...
Švabe odma zakucavaju idući napad, i vraćaju se na -1...
onda nekoliko napada s obje strane, drhte ruke, ne hvataju se skokovi, nitko ne može ništa pogodit...
66s prije kraja, Milošev pogađa polaganje za +3...
uspijevamo se obraniti, i u novom napadu Crnogaća je fauliran na šutu, 17s do kraja...
Svebor pogađa prvo, ali promašuje drugo... sreća za nas, Švabe ne hvataju skok, i nakon novog faula, Milošev siguran oba puta, i odlazimo na +6...
Švabe pogađaju tricu, u očajničkom pokušaju da se vrate, ali ovaj put Trbović siguran sa linije slobodnih, 3 od 4 pogođena, i slavlje može početi...

najbolji u našim redovima po ko zna koji put, Nurudin Božović sa 14p i 11 skokova...
sva ostala 4 startera, Trbović, Milošev, Ušanović i Đonlagić su upisali po 11p...
sa klupe se iskazao Marko Delibašić sa 8p, bez promašaja iz igre...
ipak, potez dana, i nenadani heroj mora biti Haris Bajraktarević, koji je jedine poene upisao sa trojkom preko ruke sa istekom napada...

i u ostale dvije tekme u skupini infarkt završnica, Portugal je upisao prvu pobjedu protiv Poljske, +2 (46702), a Mađari nakon velike borbe nisu uspjeli iznenadit Francuze, (46701)

poredak nakon 5 kola:

1. Njemačka 4-1 +108
2. BiH 4-1 +23

3. Francuska 3-2 +21
4. Poljska 2-3 -55
5. Mađarska 1-4 -39
6. Portugal 1-4 -58

4 sezone rada i truda je došlo na naplatu, BIH je u polufinalu, imamo barem Brončanu medalju, sigurno najveći uspjeh naše u21 reprezentacije, veći i od osvajanja utješnog turnira u sezoni 37...
hvala svima koji su sudjelovali u ovom projektu, da vas ne spominjem sad poimence, zaboravit ću nekog...

kad smo vrijedni i složni, sve se može, pa tako i iznenadit BB svijet i velesile poput Italije, Francuske i Španije, koje su ove sezone ostale bez medalje...

polufinale se igra u petak, više o tome ću pisat sutra, kad analiziram drugu skupinu... odoh da slavim, i čekat da me pusti ovaj adrenalin...

hvala svima unaprijed na čestitkama, i LP do sutra...

From: Dino

This Post:
11
293821.67 in reply to 293821.66
Date: 7/9/2018 4:48:36 PM
°° Golden Lilies °°
II.4
Overall Posts Rated:
8888
Cestitam, svaka cast

From: Topnik

This Post:
11
293821.68 in reply to 293821.66
Date: 7/9/2018 5:04:15 PM
KK Topnici
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
531531
Second Team:
KK Topnici u21
Čestitke!

This Post:
00
293821.69 in reply to 293821.66
Date: 7/9/2018 5:07:59 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Delibašić brat prekucao ulogu sa klupe haha

Bez ikakvog opterecenja u polufinalu protiv Rusa.
Zasluzili smo da slavimo ove sezone i to se desilo, bravo za sve jos jednom! Oleeee

This Post:
11
293821.70 in reply to 293821.69
Date: 7/9/2018 5:10:39 PM
K.K MILLENIUM
II.1
Overall Posts Rated:
617617
Second Team:
K.K MILLENIUM II
Lagano smo poceli,dajte mi jos igraca dok sam zagrijan da napravim 3 Ronalda. Cestitkei sledeci put Nestora u prvu :P

Advertisement