BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 53 - When you play the game of thrones you win or you die!

Σεζόν 53 - When you play the game of thrones you win or you die!

Set priority
Show messages by
This Post:
11
308414.60 in reply to 308414.58
Date: 3/31/2021 3:59:01 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13571357
Kung Flu: Έπρεπε να έρθω στον κόκκινο όμιλο για να φιλοξενηθείτε και μία φορά στο "Pabellón Fuente San Luis".

Εκτός κι εάν αναφέρεσαι στον τίτλο της φυλλάδας όπου οι "νυχτερίδες" διψούσανε για εκδίκηση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αϊμάρ ήθελε να επιστρέψει στον μπλε όμιλο, ωστόσο το μόνο θετικό του κόκκινου είναι ότι θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει δύο φορές τον Olympiakos 2007.

karapatsakidis: Χαχαχαχα. Ο τεράστιος είχε τραυματισμό, οπότε κάπου εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Στο έτερο ματς, δεν είχαμε κάποια ένδειξη ότι δε θα κατέβει το Περιστέρι, αφού παρά το μικρό ρόστερ, το Κύπελλο ουσιαστικά ξεκινάει από τον 3ο γύρο.

τεράστιος: Ούτε 'γω δε θα μπορούσα ν' αντισταθώ στο λογοπαίγνιο :P

This Post:
00
308414.61 in reply to 308414.60
Date: 3/31/2021 4:49:20 PM
Peristeri Thunder
A1
Overall Posts Rated:
133133
Στο έτερο ματς, δεν είχαμε κάποια ένδειξη ότι δε θα κατέβει το Περιστέρι, αφού παρά το μικρό ρόστερ, το Κύπελλο ουσιαστικά ξεκινάει από τον 3ο γύρο.

Μικρό ρόστερ σημαίνει οτι τα λεπτά πάνε στο θεό,άρα και οι καταστάσεις πάνε στα τάρταρα.Έχω σαν βάση την προπόνηση κάθε βδομάδα οπότε δεν είναι ότι θα προπονήσω αγωνιστική κατάσταση και όλα καλα.Καλύτερα να θυσιάσουμε ένα παιχνίδι παρά να κυνηγήσουμε κάτι που εκ των πραγμάτων θα ήταν χαμένο και θα μας κατέστρεφε τις καταστάσεις άρα και τους επόμενους αγώνες.

This Post:
00
308414.62 in reply to 308414.61
Date: 3/31/2021 6:54:04 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
Τώρα δίνεις βάση στον Αετό για να κάνει έρευνες :P

Φυσικά και ο μάνατζερ του Περιστερίου είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις που θεωρεί καλύτερες για την ομάδα του.

Όσον αφορά τα στημένα είναι μία πλάκα με τον Αετό που είχε ξεκινήσει από τη σεζόν 49 και βλέπω ότι καλά κρατεί (και καλά κάνει).

This Post:
55
308414.63 in reply to 308414.62
Date: 4/3/2021 7:41:14 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
Διώχνει την... κρίση ο Τζιράκης

Τρία διπλά είχε η 3η αγωνιστική, ωστόσο αυτό που ξεχώρισε ήταν η "βόμβα" που έσκασε στο στρατόπεδο των terastiousp καθότι οι οπαδοί είχαν αρχίσει να ανησυχούν. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

Campo Stars BC 91
Olympiakos 2007 79

Σπουδαίο διπλό για τον Campo, το δεύτερο μετά την πρεμιέρα. Οι φιλοξενούμενοι το ήθελαν περισσότερο με τον Astericius να κάνει τακτικό ματ και παρά τις δύο αποβολές πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. Ο Ολυμπιακός, που είδε τον Πολ να τραυματίζει νωρίς, κρατάει μόνο την αντίδραση στο 4ο δεκάλεπτο.

OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 75
S H A R K S 86

Δυνατό παιχνίδι έγινε εδώ με τις αποβολές να παίζουν το δικό τους ρόλο. Ο Legend είχε το προβάδισμα σχεδόν σ' όλο τον αγώνα, με τον Μάρτιν να αποβάλει τον Βεσιρίπουλο στα 8 λεπτά! Ωστόσο, όταν βγήκε κι αυτός εκτός ματς με έξι φάουλ οι φιλοξενούμενοι δεν άντεξαν, με τους SHARKS να προσπερνάνε με μία αντεπίθεση διαρκείας στην 4η περίοδο και να κατακτούν έστω και δύσκολα τη νίκη.

CRETE 68
Peristeri Thunder 52

Πολύ χαμηλό σκορ είχαμε εδώ. Ενδεικτικό το ότι το Περιστέρι σκόραρε μόλις 14 πόντους στο ημίχρονο! Είχε βέβαια την ατυχία να χτυπήσουν δύο παίκτες του. Ο ένας μάλιστα θα απουσιάσει για τρεις εβδομάδες. Επιθετικά δε δούλεψε τίποτα και κάπως έτσι η Κρήτη έφτασε εύκολα στην πρώτη νίκη της στη σεζόν. Μετά το τέλος του αγώνα, οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 30χρονου πόιντ γκαρντ, Erki Aavisto.

AGGOYRIA 60
Aetos Anogeion B.C. 74

Τα... κουρασμένα από το Κύπελλο Αγγούρια δεν είχαν τύχη κόντρα στον Αετό. Ευελπιστούν να μη στοιχίσει σε νέα ήττα την επόμενη αγωνιστική με το Περιστέρι. Από την άλλη οι γηπεδούχοι πήραν την 3η νίκης τους στο πρωτάθλημα και θέλουν να κάνουν το 4/4 απέναντι στους Corfu Tigers πριν το μεγάλο ματς με τα Μετέωρα.

a.o.melission 66
Supernova Elites 78

Τα Μελίσσια προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικά, αλλά οι Supernova Elites ήταν ανώτεροι και με mvp τον Γαλαξίδη πέτυχαν το 3/3 όντας η μοναδική ομάδα του κόκκινου ομίλου που το έχει πετύχει. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι είναι στο 0/3 και θα αναζητήσουν την πρώτης τους νίκη στην Α1 στο εντός με τον Ολυμπιακό 2007.

Tromokrates 69
Μετεωρα B.C. 85

Αυτό μάλλον ήταν το πρώτο παιχνίδι που τα Μετέωρα έδειξαν την πραγματική δυναμική τους. Οι τρομοκράτες προσπάθησαν αλλά έδειξαν ανήμποροι να ακολουθήσουν το ρυθμό των γηπεδούχων που στα πρώτα τρία ματς έχουν κρατήσει τους αντιπάλους τους κάτω από τους 70 πόντους. Επόμενη στάση η Κρήτη με την τοπική ομάδα και τον Αετό να ακολουθεί. Να γλιτώσουν και τα πήγαινε έλα...

Corfu Tigers 90
Stelaios 104

Με τον Χαλαμπάλια να κάνει μάλλον το καλύτερο παιχνίδι στην καριέρα του, από επιθετικής άποψης, ο Στέλιος κέρδισε εντός έδρας τους Corfu Tigers δείχνοντας να μην επηρεάζεται και πολύ από την απουσία του Cordeiro. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη δεν έχουν ξεκινήσει καλά, ενώ υποδέχονται τον Αετό την επόμενη. Δύσκολο το πρόγραμμα.

Valencia Basket Club (Taronjas) 90
terastiousp 82

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Βαλένθια απέναντι στον περσινό πρωταθλητή. Βέβαια τον βρήκε... μπόσικο, κάτι που δε θα ισχύει για τους επόμενους αντιπάλους του. Άρτι αφιχθείς από τη 2η κατηγορία της Ισπανίας ο Lavrentios Tzirakis μία μεταγραφή που στοίχισε 5.5 εκατομμύρια και αναμένεται να καλύψει το κενό του Κατσίμπαλου και να διώξει τη μίνι... κρίση. Όσον αφορά το παιχνίδι, οι "νυχτερίδες" προηγήθηκαν ακόμη και με 20, με τους terastiousp να μειώνουν στους δύο μόλις 40 δεύτερα πριν τη λήξη. Ένα καλάθι του Μιγιόλοβιτς έδωσε αέρα τεσσάρων πόντων με την ομάδα του Αϊμάρ να είναι ψύχραιμη στις βολές και να κρατάει τη νίκη. Δεύτερη σερί ήττα για τους γηπεδούχους ενώ πέρυσι δεν είχαν καμία!

This Post:
11
308414.64 in reply to 308414.63
Date: 4/4/2021 3:11:49 PM
Peristeri Thunder
A1
Overall Posts Rated:
133133
Πολυ ασχημα ξεκιναει αυτη η σεζον.Καηκε η πρωτη μεταγραφη,αφου 3 βδομαδες τραυματισμος +2-3 βδομαδες για να επανελθει ο παιχτης σε καλη κατασταση φτανουμε στις 5-6 βδομαδες που ειναι σχεδον μιση σεζον χαμενη αρα πεταμενα χρηματα στο μισθο αυτου του παιχτη.

Υ.Σ Αιμαρ συγχαρητηρια για τις αναλυσεις σου και την ορεξη που εχεις...Συνεχισε ετσι!!

This Post:
22
308414.65 in reply to 308414.64
Date: 4/4/2021 5:36:48 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
"Χωρίς τους LEGENDS δεν θα υπήρχαν οι τεράστιους
με αυτή την δυναμική μετέπειτα"

Οι terastiousp είναι μία ομάδα που δημιουργήθηκαν τη 12η σεζόν και από τη σεζόν 33 αγωνίζονται στην Α1.
Η φετινή είναι η 21η συνεχόμενη για μία ομάδα που κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο τη σεζόν 40 (Κύπελλο) και μετράει συνολικά τέσσερα, όσα και πρωταθλήματα!
Από τη σεζόν 47 κατακτάει από ένα τίτλο. Πήρε τη... σκυτάλη από τον OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND μία μονομαχία που σίγουρα τον έκανε καλύτερο, αλλά ας αφήσουμε τον ίδιο να μας τα πει καλύτερα.

Αρχικά Ηλία θα ήθελα να μας πεις από που εμπνεύστηκες το όνομα της ομάδας.

Δεν το εμπνεύστηκα εγώ! 😛 Όταν έκανα την ομάδα ήμουν 16. Τότε υπήρχε η τρέλα της ηλικίας για την δημιουργία ενός συγκροτήματος. Το όνομα του ήταν terastiousp.
Το συγκρότημα δεν "περπάτησε" ποτέ αλλά τουλάχιστον η ομάδα στο μπάζερ συνεχίζει ακόμα το ταξίδι της.

Η ιστορία του συλλόγου μιλάει από μόνη της. Ωστόσο, όταν ξεκινούσες το παιχνίδι φανταζόσουν μία τέτοια πορεία στην Α1 συνοδευόμενη από 8 τίτλους;

Το έχω πει πολλές φορές παλαιότερα ότι δεν περίμενα ποτέ η ομάδα να παίξει ούτε μέχρι την ΙΙ.
Πέρασαν πολλές σεζόν για να μπω στην διαδικασία να διαβάσω φόρουμ και να κάνω ερωτήσεις σε μάνατζερ που ήταν πιο έμπειροι από εμένα τότε έτσι ώστε να γίνω καλύτερος.
Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ακόμα μαθαίνω και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος κάθε σεζόν.

Είχες να ανταγωνιστείς μία ομάδα που έφτασε στην κατάκτηση του BBB. Ο λόγος φυσικά για τον OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND.
Θέλω να μου πεις τι ρόλο έπαιξε στην εξέλιξη του τεράστιου αυτή η αγωνιστική κόντρα κι εάν θεωρείς τον ALEXANDROS7 τον καλύτερο Έλληνα μάνατζερ.

Χωρίς τους LEGENDS δεν θα υπήρχαν οι τεράστιους με αυτή την δυναμική μετέπειτα! Ο Αλέξανδρος ανέβασε τον ανταγωνισμό στα ύψη και έκανε το παιχνίδι πιο δύσκολο για όποιον ήθελε να πατήσει στην κορυφή και να πάρει την θέση του.
Μπορώ να σου πω ότι κάποτε έπαιζα το παιχνίδι στο περίπου. Μετά την κυριαρχία των LEGENDS αυτό άλλαξε και έγινα πολύ πιο αυστηρός σε όλα τα κριτήρια μίας επιλογής.
Πάντως θα ήθελα η καλύτερη "εκδοχή" των τεράστιων (σεζόν 49,50,51,52) να είχε συναντηθεί με την καλύτερη εκδοχή των LEGENDS των προηγούμενων σεζόν και να ήμασταν σε διαφορετικό γκρουπ.
Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα οι συναντήσεις μας από σεζόν 40 και μετά είναι περισσότερο μονόπλευρες προς την μία ή άλλη μεριά παρά δυνατά ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα στο ποιος είναι ο καλύτερος Έλληνας μάνατζερ πιστεύω ότι σε τέτοια ερωτήματα οι απαντήσεις είναι υποκειμενικές.
Εγώ με τα δικά μου υποκειμενικά κριτήρια βάζω τον Αλέξανδρο στην κορυφή της λίστας γιατί στα μάτια μου έχει όλο το πακέτο: Σταθερότητα, μεγάλες επιτυχίες, τακτικές γνώσεις σε τοπ επίπεδο, άριστη οικονομική ανάπτυξη και σχεδιασμός ρόστερ.
Εύχομαι να επιστρέψει με την ίδια όρεξη κάποια στιγμή αν και φαντάζει δύσκολο.

Τη σεζόν 50 οι terastiousp πραγματοποίησαν μία εξαιρετική πορεία στο BBB φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά!
Αντιμετώπισες τον θρυλικό Młoty Stargard ο οποίος χρειάστηκε +3 μαντέματα για να σε αποκλείσει.
Χάθηκε εκεί μία τεράστια ευκαιρία για να κατακτήσει για 2η φορά μία ελληνική ομάδα τον τίτλο και ήταν αυτό το πιο σπουδαίο παιχνίδι που έχεις δώσει;

Τεράστια ευκαιρία για κατάκτηση δεν ήταν αφού στον τελικό περίμενε αντίπαλος ακόμα πιο ισχυρός! Μεγάλη ευκαιρία για τελικό ναι.
Βέβαια αναφέρονται οι -3 προβλέψεις αλλά ξεχνάμε να πούμε ότι και ο αντίπαλος είχε τον καλύτερο του παίκτη τραυματία στον αγώνα που σημαίνει ότι το σκορ υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα ήταν τόσο κοντά.

Είναι σίγουρα το πιο σημαντικό παιχνίδι που έχει δώσει η ομάδα αλλά όταν μου έρχεται στο μυαλό δεν έχω κακές αναμνήσεις. Την σεζόν 50 είχα ένα από τα πιο ωραία ταξίδια που έχω κάνει στο παιχνίδι!

Last edited by Aimar 21 at 4/4/2021 5:59:16 PM

This Post:
22
308414.66 in reply to 308414.64
Date: 4/4/2021 5:48:02 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
"Το 22-0 είναι μια στιγμή που θα θυμάμαι για πάντα"

Πάμε και στα φετινά. Πουλήθηκε ο Μανζολίνι, που ήταν στο πρόγραμμα, αλλά η πώληση Κατσίμπαλου νομίζω ότι τάραξε τα... νερά στους πρωταθλητές που μετά από μία αήττητη σεζόν (θα μας πεις αργότερα γι' αυτήν)
ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα με 1-2! Η πώληση του Έλληνα διεθνή στοίχισε περισσότερο ψυχολογικά παρότι αγωνιστικά κι εάν ναι, το κοινό νομίζω θα ήθελε να μάθει εάν ο τεράστιος έφτασε πιο κοντά από ποτέ να πατήσει το rebuild button.

Είναι αλήθεια ότι έφτασα μία ανάσα από το rebuild όχι μόνο λόγω της πώλησης του Κατσίμπαλου αλλά κυρίως εξαιτίας της έλλειψης κινήτρου. Μου έλειψαν τα βελάκια της Παρασκευής.
Έτσι δεν έψαξα όσο έπρεπε την μεταγραφική λίστα με αναμενόμενο αποτέλεσμα το αγωνιστικό κόστος. Προτίμησα να αργήσω και να επιστρέψω σε αυτό που θα με κρατούσε ενεργό και με περισσότερη όρεξη.
Τα πρώτα ονόματα που μου ήρθαν στο μυαλό ήταν ο Γραφίδης και ο Σταμάτας αλλά ξέρω ότι οι μάνατζερ τους δεν θα τους πουλήσουν πριν ολοκληρώσουν την προπόνηση τους ή ίσως ούτε και τότε.
Κάπως έτσι κατέληξα στον Τζιράκη και έστειλα μήνυμα.

Η "βόμβα" που ακούει στο όνομα Lavrentios Tzirakis έσκασε. Μία μεταγραφή που είναι η 3η ακριβότερη στην ιστορία του συλλόγου.
Είναι έτοιμος να ηγηθεί από φέτος και να συνεχίσει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών ή είναι μία μεταβατική περίοδος, δεδομένου ότι αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς, το πλεονέκτημα έδρας φαντάζει αυτή τη στιγμή κάτι πολύ δύσκολο.

Η φετινή σεζόν θα είναι μεταβατική. Θα δώσω την απαραίτητη αντοχή για αρχή έτσι ώστε να μην έχω το αγωνιστικό κόστος που ανακοινώθηκε φέτος και στην συνέχεια θα ολοκληρώσω την προπόνηση των Τζιράκη και Λεαλ.
Φυσικά και θα παρακολουθώ ύπουλα για πρωτάθλημα και κύπελλο και αν δω φως θα μπω αλλά δεν είναι στο χέρι μου φέτος.
Θα έχει φάση να παίξω μία σεζόν μετά από πολύ καιρό χωρίς τον αυτοσκοπό του τίτλου και με βελάκια προς τα πάνω στις προπονήσεις της Παρασκευής!

Το κολλητάρι σου είναι πρώτο αυτή τη στιγμή στους μπλε.
Πιστεύεις ήρθε η ώρα να πανηγυρίσει τον πρώτο του τίτλο, σ' ένα πρωτάθλημα που τα μπάτζετ έχουν χτυπήσει... ταβάνι και Αετός και Supernova παραμονεύουν στη γωνία;

Του το εύχομαι! Έχει πολύ δυνατό ρόστερ και δεν του λείπει ούτε η εμπειρία. Αν είναι τυχερός και κάνει και τις κατάλληλες επιλογές πιστεύω θα δικαιωθεί. Βέβαια και ο ανταγωνισμός του είναι μεγάλος οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή.
Παιχνίδι με παιχνίδι καλύτερα και όχι να μιλάμε από τώρα για φαβορί και τίτλους.

Θα έλεγες ότι είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην ιστορία της Α1;

Το μισθολόγιο της Α1 αυτό λέει. Το κατώτατο όριο μισθών και το τηλεοπτικό έχουν χτυπήσει κόκκινο. Όπως είχε πει και ο Βασίλης(Μετεωρίτης) κάποτε με 700κ έβγαινε ο πρωταθλητής και τώρα μιλάμε για παραμονή με τέτοιους μισθούς!
Επίσης είναι πολύ σημαντικό το ότι δεν υπάρχουν στην κατηγορία παίκτες Γ διαλογής σε αντίθεση με παλαιότερα!
Η πλειοψηφία των μάνατζερ που συμμετέχουν έχουν μεγάλη εμπειρία στο παιχνίδι άρα πάμε για μία χρονιά σκέτη κόλαση...

Το περσινό 22-0 στην κανονική περίοδο, που ήταν ένα... στοιχειωμένο ρεκόρ, ήταν μία από τις καλύτερές σου στιγμές στο μπάζερ και το three-peat η κορυφαία;

Το 22-0 είναι μια στιγμή που θα θυμάμαι για πάντα αφού για πρώτη φορά τεράστιους και Ασυγκράτητος μπήκαν στην ίδια πρόταση.
Το 3-peat από την άλλη και με τον τρόπο που ήρθε δεν γίνεται να μην μπει στην κορυφή από τις καλύτερες στιγμές μου.
Οπότε όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ναι είναι έτσι ακριβώς όπως τα αναφέρεις.
Όμως σαν κορυφαία στιγμή συνολικά στο παιχνίδι είναι τα άτομα που γνώρισα μέσα από αυτό και το χαβαλέ στο φόρουμ!
Αυτό είναι όλο το νόημα και η ουσία ενός διαδικτυακού παιχνιδιού για μένα.

Last edited by Aimar 21 at 4/4/2021 10:48:15 PM

This Post:
55
308414.67 in reply to 308414.66
Date: 4/4/2021 5:56:57 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
" Σεζόν 57 ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων
θα ξεκινήσει η επανεκκίνηση της ομάδας"

Αγαπημένος παίκτης στην ιστορία της ομάδας;

Ο Χρήστος Μαμαλάκης (30946844) . Ο μοναδικός παίκτης που με έκανε να βλέπω το Live του αγώνα (είτε εθνικής είτε τεράστιων) και να παρακολουθώ περισσότερο τα προσωπικά του νούμερα παρά τον ίδιο τον αγώνα!
Τον αγόρασα 30 χρονών 148 σκιλς και έφτασε τα 152 σκιλς στα 32 του σε μια εποχή που δεν υπήρχαν τα γήπεδα και οι παίκτες άνω των 150 ήταν απίστευτα δυσεύρετοι.
Δυστυχώς δεν κατάφερε να φέρει έναν τίτλο στην ομάδα και αυτό είναι αποκλειστικά δική μου ευθύνη με τις τραγικές επιλογές που είχα κάνει. Τουλάχιστον στιγμάτισε την ιστορία της ομάδας ακόμα και έτσι αφού
πουλήθηκε για το εξωφρενικό ποσό των 9 εκατομμυρίων! 'Ίσως αυτό να είναι ρεκόρ στην Α1 δεν το έχω ψάξει ακόμα. Είχα σκοπό να τον αγοράσω πίσω έτσι ώστε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα και να συμπληρώσει τα
παιχνίδια για να μπει στο Hall of Fame αλλά δυστυχώς η ομάδα που τον αγόρασε αποβλήθηκε από το παιχνίδι και ο παίκτης συνταξιοδοτήθηκε απευθείας χωρίς να βγει στον πλειστηριασμό εξαιτίας του τραγικότατου κανόνα:
πάνω από ένα συγκεκριμένο όριο μισθού να τους στέλνουν απευθείας στην σύνταξη!

Και κάτι ακόμα που ίσως ενδιαφέρει αρκετούς με διαφορετικό τρόπο.
Σε πόσες σεζόν θα κατευθυνθείς προς την IV. με σκοπό να χτίσεις τις απαραίτητες εγκαταστάσεις και να προπονήσεις τους αυριανούς παίκτες της Εθνικής;
Έχεις πει πολλές φορές ότι είναι κάτι που θέλεις.
Φαντάζομαι μερικές χρονιές χωρίς το άγχος του αποτελέσματος και την πίεση για τίτλους σε συνδυασμό με τα pop up θα είναι ο φορτιστής για να επαναφορτιστεί η δίψα του πρωταθλητισμού.

Το πλάνο είναι η προπόνηση αντοχής και σκιλς σε Τζιράκη Λεαλ για αυτή και την επόμενη σεζόν.
Την σεζόν 55 η ομάδα θα επιστρέψει στην διεκδίκηση τροπαίων για μία διετία και την σεζόν 57 ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων θα ξεκινήσει η επανεκκίνηση της ομάδας.
Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης δεν θα συμφωνήσω απαραίτητα. Ίσως η αποχή από το φόρουμ την Α1 και το ανταγωνισμό να λειτουργήσει με διαφορετικά αποτελέσματα και να σβήσει
τελείως η δίψα για πρωταθλητισμό και κατεπέκταση για το παιχνίδι. Οπότε ένας αποχαιρετισμός ακόμα και αν δεν έχεις σκοπό να είναι μόνιμος είναι αποχαιρετισμός όπως και να το κάνουμε.

Τέλος δύο λόγια για τον str77 που ήταν το αντίπαλο δέος και με τον οποίο έδωσες πολλές μάχες τις τελευταίες σεζόν,
τον karapatsakidi που από τότε που ανέβηκε στην Α1 έκανε γοργά βήματα προς την κορυφή, αλλά και τον Kung Flu που ήταν η 2η δύναμη του κόκκινου ομίλου.

Εντάξει ο Νίκος είναι από τους μεγαλύτερους αντιπάλους που είχα ποτέ στο παιχνίδι. Οι 3 τελικοί που έχουμε τεθεί αντιμέτωποι το αποδεικνύουν! Είχε τα κότσια να πατήσει τα κουμπάκια για επανεκκίνηση και πιστεύω ότι σε λίγο
καιρό θα τον ζηλεύω για αυτή του την επιλογή(βασικά από τώρα ζηλεύω 😛). Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχουμε ζήσει την τελευταία μας κόντρα σε τελικούς Α1 ακόμα.

Ο karapatsakidis όπως είπες εξελίχθηκε τόσο γρήγορα που δεν κατάλαβα πότε του έδινα συμβουλές στην IV και πότε μου πήρε το κύπελλο πέρυσι! 😛
Εξαιρετικός μάνατζερ και από τους πιο σταθερούς που έχει βγάλει το Ελληνικό μπάζερ. Ο μεγαλύτερος μου αντίπαλος τις τελευταίες 3 σεζόν! Μία ευχή μόνο να γίνει λίγο πιο ενεργός στο φόρουμ γιατί με παραλίγο νταμπλ πέρυσι
έγραψε 20 μηνύματα όλα κι όλα! 😛

Και ο Kung Flu είναι από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που είχα και στην συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ότι δεν έχουμε δει την καλύτερη του "εκδοχή" ακόμα. Φέτος ανέβηκε μισθολογικά περισσότερο από ποτέ οπότε περιμένουμε
και τα ανάλογα αποτελέσματα!

Εξαιρετικό σκάουτινγκ κάνεις πάντως αφού αν μου έλεγες να παρουσιάσω την λίστα μου με τους 5 πιο δύσκολους αντιπάλους που είχα ποτέ θα ήταν αυτή η 3αδα μαζί με τον Αλέξανδρο και την ιστορική ομάδα του ΘΕΟΥ την ICI BC!\

Ευχαριστώ για τη συνέντευξη.

Κι εγώ σε ευχαριστώ πολύ για την συνέντευξη και συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη σου στην έδρα μου.

Last edited by Aimar 21 at 4/4/2021 10:50:29 PM

This Post:
22
308414.68 in reply to 308414.67
Date: 4/5/2021 3:59:57 AM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
Μπράβο Aimar πολύ ωραίος, δίνεις ζωή στο φόρουμ.

Στα δικά μας αν και δεν είχα τραυματισμό, και εγώ μια απο τα ίδια με βλέπω με Περιστέρι να παλεύουμε για την 7η θέση :p

This Post:
44
308414.69 in reply to 308414.68
Date: 4/6/2021 7:55:46 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
"Πολύ το ξύλο στην Α1,
ωστόσο λογικά θα γίνουν κινήσεις"

O a.o.melission είναι μία ομάδα που ιδρύθηκε την 9η σεζόν. Τη σεζόν 32 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα μεγάλα... σαλόνια, ωστόσο υποβιβάστηκε. Ίδια κατάληξη είχε και η 37η σεζόν στη δεύτερη του προσπάθεια στην Α1. Αυτή είναι η τρίτη απόπειρα του Γρηγόρη στη μεγαλύτερη τη τάξη κατηγορία. Για να δούμε εάν θα είναι και η... φαρμακερή.

Φαντάζομαι ότι ο αγωνιστικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Αυτός ήταν στην αρχή ο στόχος αλλά επειδή βλέπω ότι τρώω συνέχεια ξύλο σκέφτομαι μήπως πρέπει να προετοιμαστώ του χρόνου να είμαι δυνατός στη δεύτερη κατηγορία.

Τι διαφορετικό έχει η ομάδα σε σχέση με τις προηγούμενες φορές για να τα καταφέρει; Πιστεύεις ότι η εμπειρία που αποκόμισες μπορεί να είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά;

Έχει πολύ δυνατό μπάτζετ αλλά ίσως δεν αρκεί αυτό μιας και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Ως τώρα βλέπω πως δεν αρκεί η εμπειρία.

H ομάδα απέκτησε τον Flávio Sanches για να ενισχύσει την περιφέρεια και ουσιαστικά ο Artigas πήρε τη θέση του Meimaroglou. Είναι αυτό το ρόστερ με το οποίο θα πορευθεί η ομάδα ή οι φίλαθλοι να περιμένουν κάποια ακόμη κίνηση;

Λογικά θα γίνουν και άλλες κινήσεις.

Ο a.o.melission διαθέτει ένα από τα υψηλά μπάτζετ της κατηγορίας, ωστόσο το ξεκίνημα δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, δοκιμάστηκε σε δύο από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Τι να περιμένουμε στη συνέχεια;

Από ότι βλέπω η ομάδα πάει φούντο για β. Αν συνεχίσει έτσι θα προσπαθήσει να δημιουργήσει καλό κορμό για του χρόνου με πιο νέους παίχτες.

Κάνοντας μία... βόλτα στις μεταγραφές της ομάδας παρατήρησα ότι, παρότι τα πάρε - δώσε όλων αυτών χρόνων είναι πολλά, το πρόσημο είναι θετικό. Αυτό επιτεύχθηκε με πώληση νεαρών ταλέντων που προπονούνταν στο σύλλογο, αγοράζοντας σε σωστές τιμές και πωλώντας ακόμη καλύτερα ή είναι ένας συνδυασμός;

Ένας συνδυασμός αυτών. Όντως η ομάδα πάει πολύ καλά και αυτό είναι το μόνο παρήγορο. Το να βρίσκω παίχτες ευκαιρίες είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που με ενδιαφέρει πολύ.

Και αφού μιλήσαμε για τα φετινά, πες μας δύο λόγια για την περσινή σειρά τελικών με τον ΓΣΠ και ειδικά για το 3ο παιχνίδι όπου απ' ότι θυμάμαι οι παίκτες σου δεν είχαν την καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Ωστόσο, έφτασαν στη νίκη που εξασφαλίζει ένα γεμάτο γήπεδο τη νέα σεζόν.

Η ομάδα πήγαινε να ανέβει στην κανονική διάρκεια και να αποφύγει τα playoff αλλά στο τελευταίο παιχνίδι με την Προοδευτική η ομάδα έχασε για 3 πόντους και άλλαξαν τα σχέδια και χωρίς καλή διάθεση κατάφερε ανεξήγητα να βγει πρώτη και δυστυχώς η συμπαθής ομάδα ΓΣΠ δεν ανέβηκε. Από το Σάββατο είχα ανέβει αλλά προφανώς για λόγους fair play η ομάδα τα έδωσε όλα.

Καλή σεζόν από μένα.

Καλή σεζόν και από μένα.

This Post:
77
308414.70 in reply to 308414.69
Date: 4/9/2021 5:59:29 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
Πρώιμος τελικός ή πρώιμοι τελικοί;

5η αγωνιστική και οι τέσσερις ομάδες με τις περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα διασταυρώνουν τα... ξίφη τους. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

CRETE - Corfu Tigers: Tην πρώτη τους νίκη στη σεζόν θα διεκδικήσουν οι Corfu Tigers οι οποίοι είχαν δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα. Εάν δε θέλουν να μείνουν από νωρίς πίσω αυτό το παιχνίδι πρέπει να το πάρουν. Η Κρήτη, που κληρώθηκε με ομάδα 3ης κατηγορίας στο Κύπελλο δίνεται ως μικρό αουτσάιντερ (2,25 - 1,70).

Olympiakos 2007 - S H A R K S: Από τη μεγάλη νίκη στην έδρα της Βαλένθιας προέρχονται οι S H A R K S που μετά την ήττα της πρεμιέρας έχουν κάνει το 3/3. Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τον Campo και έφυγε με το διπλό από τα Μελίσσια. Λόγω έδρας ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους, σ΄ ένα πάντως ανοιχτό παιχνίδι (2,25 - 1,70).

Stelaios - Peristeri Thunder: Έφυγε όπως... ήρθε μετά τον τραυματισμό του ο Marius Torreblanca με τη λιγότερη οικονομική ζημιά για το Περιστέρι, που μετά τον απόκτηση του Erki Aavisto ενίσχυσε το ρόστερ του μ' ένα εξαιρετικό 4άρι (Ken Bort). Στο Κύπελλο κληρώθηκε με ομάδα 3ης κατηγορίας, ωστόσο προέχει ο αγώνας με τον Στέλιο όπου με νίκη θα ξεκολλήσει από τα χαμηλά. Οι έμπειροι φιλοξενούμενοι, μπορεί να έχουν στη διάθεσή τους τον Richarlyson Cordeiro που επέστρεψε από τραυματισμό, ωστόσο έρχονται κουρασμένοι (αδικαιολογήτως) από το Κύπελλο (ΔΠ).

Μετεωρα B.C. - Aetos Anogeion B.C.: Πρόωρος τελικός; Μετέωρα και Αετός κονταροχτυπιούνται για πρώτη φορά φέτος. Τα δύο μεγαλύτερα μπάτζετ του πρωταθλήματος και ίσως τα δύο πρώτα φαβορί για την κατάκτησή του. Και οι δύο έχουν κάνει το απόλυτο μέχρι τώρα με τους γηπεδούχους να έχουν λόγω έδρας το προβάδισμα αλλά και το άγχος του αποτελέσματος. Απουσία της τελευταίας στιγμής για τους φιλοξενούμενους ο Igor Gal (2,30 - 1,65).

AGGOYRIA - Tromokrates: Παρά την κούραση από το Κύπελλο τα Αγγούρια κέρδισαν το Περιστέρι. Έχουν δείξει καλό πρόσωπο έως τώρα, ωστόσο η δοκιμασία στη "Giafka" δεν είναι εύκολη εξίσωση για καμία ομάδα. Δεύτερο συνεχόμενο εντός για τους Τρομοκράτες μετά τη νίκη με το Στέλιο. Προβάδισμα στον άσο (2,35 - 1,60).

Valencia Basket Club - a.o.melission: Απότομη προσγείωση για τη Βαλένθια που μετά το διπλό στους terastiousp γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον S H A R K S. Ο a.o.melission από την άλλη δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού μετράει τέσσερις ήττες (1,75 - 2,15).

OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND - Campo Stars BC: Μετά την ήττα από το μισητό οι Legends θα προσπαθήσουν να φύγουν με το διπλό από την έδρα του Campo ώστε να μη μείνουν πίσω από νωρίς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με τους terastiousp που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση. Ελαφρύ προβάδισμα στον Campo δίνουν οι στοιχηματικές (2,25 - 1,70).

Supernova Elites - terastiousp: Το 2ο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Οι Supernova με τον Galaxidi να τους οδηγεί στο 4/4 είναι το φαβορί για την 1η θέση των κόκκινων την οποία και "κλειδώνουν" με νίκη. Η αλλαγή Tziraki - Katsimpalou στοίχισε δύο ήττες στους terastiousp. Θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν στο κυνήγι της πρωτιάς, αλλιώς βάζουν πλώρη για το Κύπελλο. Άλλο ένα ματς ανοιχτό με τον γηπεδούχο να έχει τον πρώτο λόγο (2,30 - 1,65).

Υγ. Πιθανολογώ ότι οι τρομοκράτες θα κερδίσουν, ωστόσο η απόδοσή τους δεν είναι δα και καμία ευκαιρία.

Υγ2. Gastone13: Τελικά μια χαρά πουλήθηκε ο Torreblanca. Ωραίο δίδυμο ψηλών έκανες. Ήταν στη μεταγραφική λίστα των "νυχτερίδων", ενώ για τον Αυστραλό έγινε πέρσι πρόταση στο 1.1 εκ.

Last edited by Aimar 21 at 4/9/2021 6:13:24 PM

Advertisement