del kitko gal ir teisus esi, gal ir neturiu tau teises aiskinti nes tu treneris tu geriau visa situacija zinai ir tu sprendi cia, as nematydamas rinktines zaideju skilu negaliu nieko sakyti, bet del atrasymu buk geras nemeluok. man nesi ne karto turbut atrases nors tik pradejus zaisti jau 3 dabar sezonas kas sezona ieskau zaideju ir rasau tau.. kol buvau skype konferencijoje ten snekedavais, kitur neatrasyneji ir neskiesk. ne karto nesi niekaip sureagaves. as suprantu kad gal ka siulau yra per silpni bet bent parasyk tai. o kad neprasei vel nemeluok. sezono pradzioje visu prasei kas gali ir netingi paieskoti per lygas zaideju rinktinei nauju..as ir ieskojau...radau bent man atrode zveris tiesiog zaidejus du, aisku kai paziurejau i dabartinius centrus tai gal truputi ir silpnesni pagal algas bet vel as skilu nematau...nezinau kiek gali buti stipresni tie kur dabar yra uz beveik visus centrams reikalingus skilus kai turi gausius...atrodo ne mesla suradau, bent parasyk, duok instrukcijas ka treniruoti vyrui kad butu geresnis ir patektu i rinktine nes zaidejui tik 19 metu ir tikrai taps geresnis nei dabartiniai 21-22 metu rinktines centrai...ne, tyla ir vsio. Turi uzsispyrima ar principus cia kokius ? suprantu kad vien man neatrasytum, del kritikos kartais gal ir nepelnytos pyktum ir pan, sita suprasciau, bet kai neatrasai ne tik man o ir tiem kam zaidejai priklauso, liepiu tiesiai tau rasyti nes sakau mano net laisku neskaito, raso taip ir negauna atsakymo. negi sunku tau pasirasyti Wordo faile viena zodi "netinkamas" ir nusikopijavus pastinti i visus atsakymus del zaideju. ir jei jaunas zaidejas pasakyti ka patreniruoti. ko butent reikia rinktinei ? nes pats zmogus treniruos ta ko reikia jam tuo metu, jei pasakysi kad rinktinei labiau to reikia sutelks treniruotes i kita dalyka...Aciu uz demesi.