BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: rwystyrk

To: wobo
This Post:
00
75106.60 in reply to 75106.57
Date: 2/26/2009 5:12:21 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12211221
Second Team:
Jirkov
Já bych to shrnul asi tak, že máš dost naivní představu. Myslím, že kdyby si byl zvolen, tak by přišlo trochu vystřízlivění, protože ty lidi, co by chtěli spolupracovat těsnějším způsobem, než jen domlouvat se s Tebou na tréninku talentu, který mají v týmu, by si zpočítal na prstech jedné ruky, v lepším případě na prstech obou ruk.
Postřehy k odehraným zápasům jsou dobré, ale to můžou dělat za každého trenéra, aniž by to měl ve volební kampani.
Vyjednávat na foru nejbližší zápas sestavu a taktiku na foru je absolutní nesmysl. To můžeš maximálně probart s někým, koho nejlépe znáš osobně a máš k němu absolutní důvěru. Navíc by to znamenalo, že by si musel zvěřejnit vlastnosti všech hráčů, všem, co by do toho chtěli kecat. A i kdyby si to udělal, musel by si čelit tlakům, že se takto lidi snaží protlačit svoje hráče na úkor lepších hráčů apod. A když jsem u té taktiky, tak to by se jako hlasovalo, co hrát za taktiku nebo jak by to bylo? Když by 5 lidí bylo pro Princeton, 4 lidi pro Push, tak by si prostě dal Princeton?

Pokud to s kandidaturou myslíš vážně, měl by si podle mne přijít s jasnou vizí, co dělat v jednotlivých oblastech. Takto to na mě působí jako zvolte mě a pak uvidíme, na všem se domluvíme.

Last edited by rwystyrk at 2/26/2009 5:13:09 AM

From: wobo

This Post:
00
75106.61 in reply to 75106.58
Date: 2/26/2009 6:38:15 AM
Overall Posts Rated:
00
Ani v mojom...
Prave preto si myslim, ze spolocnymi silami (kazdy prispeje svojim dielom roboty) to dokazeme...
Inak sa nam pokojne moze stat, ze vyberieme manazera (a tym v ziadnom pripade nemyslim teba, lebo ty si dosiahol celkom uspokojive vysledka), ktory bude na to s prepacenim "kaslat" a tym smerom sa bude uberat aj slovensky U21.
Ja garantujem kolektivnost, samozrejme to posledne slovo a zodpovednost by bola na mne. Podla mna treba skusit dat sancu tejto vizii

This Post:
00
75106.62 in reply to 75106.59
Date: 2/26/2009 6:40:40 AM
Overall Posts Rated:
00
To je dalsia problematika, ktorou sa musime zaoberat, ako zvysit popularnost nielen "repre", ale aj celkovo urovne hry...
Napriklad navrhujem, (dufam, ze to nie je v rozpore s pravidlami), aby sa v ramci kazdeho vlakna danej slovenskej ligy robila "uputavka" na zapasy slovenskej reprezentacie...Totizto, mnoho tych ludi ani nema sajnu, ako vlastne funguje repre system, kedy sa hraju zapasy a pod....Toto musime opat spolocnymi silami zlepsit...

This Post:
00
75106.63 in reply to 75106.60
Date: 2/26/2009 6:48:40 AM
Overall Posts Rated:
00
Mozno to vyzera naivne, ale moju viziu som uz prezentoval v reci kandidatov...Mimochodom, tusim ako jeden z dvoch ci troch kandidatov som sa zapojil do spominaneho vlakna, aj to hovori jasnou recou...
Vsetko by sa riesilo konsenzom, tlaky by boli, ved su vsade, treba im vediet odolavat a v konecnom dosledku su vysledkom prace kazdeho trenera vysledky zapasoch...Potom by sa ukazalo...
Myslim si, ze ak 80% mojho kadra tvoria mladi hraci, je to dalsim dokazom, ze tato kategoria je mi podstatne blizsia, ako muzska, kde by som si rozhodne netrufal kandidovat...
Konkretnu viziu som prezentoval - ak ti nestaci, daj dalsie doplnujuce otazky, co by ta zaujimalo, co by si chcel vediet?

Osobne si myslim, ze dalsou dolezitou crtou U-21 je skauting hracov, od toho vela zalezi, pred kvalifikacnym cyklom si treb urcit priority a pod. dalsie detaily by som doriesil, ak by som bol zvoleny...

Neviem, stale trvam na to, ze kolektivnou pracou dokazeme viac ako bezhlavo robit nieco nekocnpecne a pod...

Priznam sa, ze som prilis nesledoval pracu predchadzajuceho manazera /iba vysledky, mimochodom, hlasom som mu vyjadril doveru/, teda tu vidim dalsi plus mojej kampane - mam cisty stit, nemam od koho "odkukavat", mozem dat nasej U21 novy smer...

Já bych to shrnul asi tak, že máš dost naivní představu. Myslím, že kdyby si byl zvolen, tak by přišlo trochu vystřízlivění, protože ty lidi, co by chtěli spolupracovat těsnějším způsobem, než jen domlouvat se s Tebou na tréninku talentu, který mají v týmu, by si zpočítal na prstech jedné ruky, v lepším případě na prstech obou ruk.
Postřehy k odehraným zápasům jsou dobré, ale to můžou dělat za každého trenéra, aniž by to měl ve volební kampani.
Vyjednávat na foru nejbližší zápas sestavu a taktiku na foru je absolutní nesmysl. To můžeš maximálně probart s někým, koho nejlépe znáš osobně a máš k němu absolutní důvěru. Navíc by to znamenalo, že by si musel zvěřejnit vlastnosti všech hráčů, všem, co by do toho chtěli kecat. A i kdyby si to udělal, musel by si čelit tlakům, že se takto lidi snaží protlačit svoje hráče na úkor lepších hráčů apod. A když jsem u té taktiky, tak to by se jako hlasovalo, co hrát za taktiku nebo jak by to bylo? Když by 5 lidí bylo pro Princeton, 4 lidi pro Push, tak by si prostě dal Princeton?

Pokud to s kandidaturou myslíš vážně, měl by si podle mne přijít s jasnou vizí, co dělat v jednotlivých oblastech. Takto to na mě působí jako zvolte mě a pak uvidíme, na všem se domluvíme.

From: rwystyrk

To: wobo
This Post:
00
75106.64 in reply to 75106.63
Date: 2/26/2009 7:22:19 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12211221
Second Team:
Jirkov
Neviem, stale trvam na to, ze kolektivnou pracou dokazeme viac ako bezhlavo robit nieco nekocnpecne a pod...

To si mě teda absolutně nepochopil. Možná bych se Ti měl představit. Jsem velmi úspěšný trenér české U21 (a snad i trenér české U21 na další 2 sezony). Na většinu věcí okolo české U21 jsem sám, protože jsem nenašel lidi, kteří by byli ochotni pomoci U21 věnovat více času a na které bych se mohl absolutně spolehnout. Ale to vůbec přece neznamená, že věci dělám bezhlavě a nekoncepčně.

Ok, dám ti teda doplňující otázky, abychom se dostali ke konkrétnostem.
1. Máš nějaké preferované útočné a obrané taktiky nebo naopak neoblíbené, které by si nechtěl použít? V obou případech by mě zajímalo zdůvodnění, proč jedny máš v oblibě a druhé ne.
2. Kolik času denně či týdně by si byl ochoten práci pro slovenskou U21 věnovat?
3. Jak si představuješ, že by v Tvém podání vypadal první týden trenéra U21 po draftu (teď už draft byl, tak se to týká řekněme příští sezony)?
4. Kolik by si pozval do U21 hráčů před 1. kvalifikačním zápase a proč?

This Post:
00
75106.65 in reply to 75106.64
Date: 2/26/2009 7:46:32 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10311031
Second Team:
Nitra Urpiners
Ja sa ani zapajat nemusim tolko napadov a postrehov tu je podobnych mojmu mysleniu:)

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
This Post:
00
75106.66 in reply to 75106.65
Date: 2/26/2009 7:57:15 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12211221
Second Team:
Jirkov
Omlouvám se, ale v naších volbách je nuda, takže se zapojuji tady u vás. U nás je kromě mě jen 1 kandidát a ten ještě nenapsal ani řádku.
Myslím, že by stálo za to zvážit, jestli by kandidáti, kteří nenapíši ani předvolební řeč, nemohli být třeba GMkama vyloučeni z voleb. Jestli máte 11 kandidátů a jen 3 předvolební řeči, tak je to dost bída. Oceňuji na wobovi, že se aspoň výrazně zapojuje do diskuze, i když se mi jeho vizí nezdá reálná.

This Post:
00
75106.67 in reply to 75106.66
Date: 2/26/2009 8:12:25 AM
Overall Posts Rated:
33
asi prave preto povedal kifah, ze sa volebnou diskusiou bude lepsie zaoberat až po cutt off

Last edited by Elon Musk at 2/26/2009 8:12:47 AM

This Post:
00
75106.68 in reply to 75106.67
Date: 2/26/2009 8:34:20 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12211221
Second Team:
Jirkov
Tak i předtím je dobré prosít ty kandidáty.

This Post:
00
75106.69 in reply to 75106.64
Date: 2/26/2009 8:56:52 AM
Overall Posts Rated:
00

2. Kolik času denně či týdně by si byl ochoten práci pro slovenskou U21 věnovat?
3. Jak si představuješ, že by v Tvém podání vypadal první týden trenéra U21 po draftu (teď už draft byl, tak se to týká řekněme příští sezony)?
4. Kolik by si pozval do U21 hráčů před 1. kvalifikačním zápase a proč?

......................
K prvej časti tvojho príspevku snáď iba toľko, že ja verím tomu, že na SR máme viac schopných manažérov ochotných pmôcť národnému tímu, týmto by som to uzatvoril...
K tým otázkam aspoň stručne:
1. Moderný basketbal sa hrá podľa mňa pod košom - teda také taktiky aj preferujem /rýchlo dnu, pomaly dnu/ - rád využíva aj celoplošný presing, ale len vtedy, pokiaľ má na to hráčov, ktorí sú kondične pripravený. Princeton akosi nemusím, neviem, nejako mi nevonia - väčšinou sa pri nastavení taktiky riadim súperom /protizbrane na jeho silné stránky a naopak/ a tiež vlastným potenciálom hráčov...
2. Vedel by som zaručiť, že denne sa budem venovať práci s U21 minimáne 1 hodinu, pred "repre" zápasmi pochopiteľne viac...Na druhej strane, v prípade primárnych udalostí /môj zdravotný stav, súkromné veci, práca, škola a pod./ by som musel zredukovat moj cas venovany U21 - tak ci ona tu hodinku denne by som si rad nasiel...
3. V prvom rade by som inicioval zalozenie fora, kde by som predstavil svoj najblizsi tim spolupracovnikov, dalej by som /sme si/ urcili priority a ciele pred kvalifikacnym cyklom...Rad by som tiez navrhol uskutocnenietzv. pravidelnych "porad", kde by sme prebrali vsetky zalezitosti tykajuce sa U21 a dalsie, dalsie veci...
4. V klube sa snazim pracovat s 12 hracmi, pricom vzdy na zaciatku sezony ich mam viac /po drafte/ - tusim v repre je maximalny pocet 18, mozno na uvod by som chcel pracovat s vacsim "materialom" a postupne to zredukoval - predsa len sa musim s tym hracmi zoznamit a pod...

Odpovedal som iba v skratke...Kludne sa pytaj dalsie otazky resp. doplnujuce k tymto, rad odpoviem. wobo

This Post:
00
75106.70 in reply to 75106.66
Date: 2/26/2009 8:59:26 AM
Overall Posts Rated:
00
Omlouvám se, ale v naších volbách je nuda, takže se zapojuji tady u vás. U nás je kromě mě jen 1 kandidát a ten ještě nenapsal ani řádku.
Myslím, že by stálo za to zvážit, jestli by kandidáti, kteří nenapíši ani předvolební řeč, nemohli být třeba GMkama vyloučeni z voleb. Jestli máte 11 kandidátů a jen 3 předvolební řeči, tak je to dost bída. Oceňuji na wobovi, že se aspoň výrazně zapojuje do diskuze, i když se mi jeho vizí nezdá reálná...

..........................

Konečne niečo pozitívne na mňa:)
Musím súhlasiť - každý kandidát mal dopredu zvážiť, či skutočne chce kandidovať, a ak sa rozhodlo, že ÁNO, napísanie volebnej reči resp. zapajánie sa do fóra by mala byť jeho elementárnou povinnosťou...

Advertisement