ja som si s inside taktikami uz co to zazil...pred ich zmenou to bola jedna z naj taktik,pouzival som ju takmer stale,len v krajnych pripadoch som zahral normal ale outside utok,mal som na to idealnych hracov a vtedy som sa nemohol stazovat...po ich zmene je to prakticky nehratelna taktika,podkosovi hraci strielaju ledva 30-40 % striel,ostatne maju outside hraci,ktori ked nemaju dobry inside shooting su takmer nepouzitelni a to percento kosov je otrasne. a tu je podla mna ta vec ze ak je treba mat viac streleckych pokusov u insideroch,treba mat u hracov dobry passing alebo teda kvalitnych multiskill guardov za 10M, co je dost neekonomicke a odveci. na inside taktiky.
S tym drivingom je to tiez tazke,u mojich 4 inside hracov mam spolu DV 25 ( min. je 5)a da sa povedat ze je to dost malo,lebo ked som parkrat zahral do vnutra,nejak som ten DV nepocitil.
Ked si vsimnes tak s taktikami dnu sa da momentalne pri vyrovnanych zapasoch vyhrat len sporadicky,staci ked si pozries tie vyrovnane zapasy v BBB ale NT. O tom ci je pri ich potrebe hlavne PS u hracov necham na teba a ani ta o tom nechcem presviedcat,mozno ak zahras viac zapasov ( s vyrovnanymi supermi) s inside taktikou zmenis nazor.