Ale podla mna ide aj o to aby hrac bol schopny aj pred vstupom k seniorom. Ked omielame exps v u21 tak co to robi aj take b3 si myslim. Ak je hrac zaujimavy na trhu uz v 20r vsimne si ho viac top timov a je viac v povedomi a hoc aj ako nahradnik v b3 time ktory ked nic ine tak ubrani. A ano ja chcem tak ako kazdi trenovat rychle treningy a nie pomale. A fakt si myslim ze moj Mierka by bol lepsi v u21 aj na trhu. Ano nie je to nutne mat OD17 ale je to ekonomicky zaujimavejsie. Mierka by vyjel PA na 10 bez problemu ano, ale stale nie je ani PG ani SG v tom momente. Ja pozeram ako kupca nanho a ako jeden z tych co by ho tahali do 200k+, to je moj pohlad a nazor. Este raz netvrdim ze mame zly skauting ci staff, ale mam pocit, ze nieco by sa dalo vytuningovat, aby bol z hraca vyssi zisk pre ten 3. 4.ligovy tim. Edit; a som naozaj rad ze mozeme diskutovat o dakom skautingu a trenovanych hracoch vobec, co pred 2-3 sezonami nebolo iste
Last edited by LA-zajino at 10/5/2010 3:50:24 PM
1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching