Hehe, vidi se da si geografiju ucio ali da o nekim drugim stvarima nisi ni chuo ;)@Cwiki: nisam mislio na madjarice mada sam nacuo da su Cehinje skoro pa k'o ove :)
Hehe, vidi se da si geografiju ucio ali da o nekim drugim stvarima nisi ni chuo ;)@Cwiki: nisam mislio na madjarice mada sam nacuo da su Cehinje skoro pa k'o oveZa Madjarice znam, a Cehinje sam samo gledao Doduse trebalo bi uskoro da idem ali nista od probavanja posto mi devojka tamo studira pa kod nje moram ;) A jel se i to racuna, jes nasa, al je tamo?edit:Cuj ti ovo, jos cete da mi kazete da Budimpesta nije glavni grad Ceske?
Hehe, vidi se da si geografiju ucio ali da o nekim drugim stvarima nisi ni chuo ;)@Cwiki: nisam mislio na madjarice mada sam nacuo da su Cehinje skoro pa k'o ove
Izludjujem te, nerviram te - e pa ti onda ucini svima ovde uslugu i crkni od muke!
Od vas me boli mozak...ako ne prestanete ti selektore nosices sombrero od crnog luka a ti flavijuse lizaces sapunjel jasno sinjorita ::P
evo malo sam proputovao po swijetu i zapazio da je americki prvo ligas (22817) imao najveci transer od 8 160 000$. A i nije neki igrac :D