Izvini, ali sad ne mogu da se slozim sa tobom. Pogledaj minutaze mojih na utakmici, svi bitniji su odigrali preko 42 minuta, a tvoji 36, znaci 6 minuta je moja prva postava isla na tvoje rezerve. Drugo tebi su igrali rezerve neki stvarno losiji igraci, a meni je najmanja ocena 11.5. Veoma bitna stvar je forma, a ti si spolja bio katastrofa i bas na P i B sam te ja napunio( 47 poena dva igraca) dok sam ja pod kosem sutirao 7-22 tako da i nisu moji centri odigrali kao nenormalni. Skok nema veze sa tim, u skoku i unutrasnjoj odbrani su obojica dobri. Dalje, domaci teren je jedna od najbitnijih stavki pored forme i skilova naravno. I za kraj pogodjena ta prognoza, to mi nije donelo ja mislim nista. Citao sam nesto stranih foruma, ai pricao sa nasima koju su po tim vodama i uglavnom vecina smatra da ako neko stavi prognoze i promasi dok njegov protivnik pogodi obe to moze maksimalno 20 do 30 poena razlike da donese, a kao sto vidis ja sam imao samo 1 pogodjeno, a ti nista nisi promasio..tako da mi to nije donelo vise od 5-10 poena u to budi siguran.
Po mom misljenju minutaza mojih startera, tvoja slaba forma i domaci teren su ovaj mec presudile.
Da se kod tebe igralo sa svim ovim ostalim istim bilo bi neizvesno jako