BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým V

Národní tým V (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
274195.602 in reply to 274195.601
Date: 5/3/2016 3:21:01 PM
Overall Posts Rated:
913913
Mně psal vajns, ale tak nějak vyplynulo, že je na tobě, koho si z nás vybereš. Ten rozpor v tréninku byl jasný, já jsem chtěl aspon 2 roky jet normálně klasiku...ale zase jsem nevěděl stanovisko, tak jsem nesledoval trh a někoho, kdo by mi pomohl - ted už to stejně bude těžký boj o udržení...

Jj, někdy se zbytečně angažovat je jen na škodu.:)

From: Hafan

This Post:
00
274195.603 in reply to 274195.602
Date: 5/3/2016 3:30:01 PM
Overall Posts Rated:
4949
Ahoj,nechtel jsem,ale musim,jelikoz take trenuji pro NT a ver mi,ze tve treninkove uspechy by nam chybely,takze to sve rozhodnuti zkus prosim prehodnotit.Ber to proste tak,ze Pepan je hlavni trener a Rwystyrk jen pomaha,aspon tak to beru ja.Dulezite je,ze Pepan ma nakonec pravo to udelat po svem a na nas manazerech bude to,zda to bude delat i pristi obdobi.Tak se mej a at se ti dari.S pozdravem Hafan

From: LA-Macros

This Post:
00
274195.604 in reply to 274195.603
Date: 5/3/2016 3:59:41 PM
Overall Posts Rated:
913913
Díky, ale opravdu nikdo nemusíte zkoušet mé rozhodnutí změnit. Jsem na to až moc zásadový:)

My už se v tomto neshodujeme hrooozně dlouho, vždycky se to překouslo a zase znovu. Ale toto je moc a se zábavou to nemá absolutně nic společného!

Berte to tak, že rozhodnete, zda se vrátím spolupracovat s NT nebo ne. On je ale pro vás asi důležitější, i když to máte spíš vsugerované. Schopnosti a hlavně chut máte, takže časem byste byli úspěšní (možná ne na vrcholu, ale to nejsme ani ted) a ještě by to zůstalo v slušné a pohodové rovině.

Držte se, M.

From: vajns

This Post:
00
274195.605 in reply to 274195.602
Date: 5/3/2016 4:14:16 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Přesně tak, souhlasím s Hafanem. To co tady rwystyrk prezentuje jsou jeho názory. Takže bych byl nerad, kdyby sis to ty nebo kdokoli jiný spojoval s NT. Určitě by byla škoda, kdyby na základě toho jsi ukončil spolupráci s NT. Apeluji na tebe, aby jsi vše ještě zvážil.

Já si vážím tvého přínosu a každý takhle zkušený manažer by našemu NT chyběl :)

From: Hafan

This Post:
00
274195.606 in reply to 274195.604
Date: 5/3/2016 4:15:17 PM
Overall Posts Rated:
4949
Dobre,chapu a respektuji.S pozdravem Hafan

This Post:
00
274195.607 in reply to 274195.604
Date: 5/3/2016 6:44:54 PM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Promiň, ale můžeš mi říct jednu oblast, kde tvůj přínos pro NT byl nebo je větší než jeho? Vytrénoval si pro NT pár hráčů, on mraky. Současná základní pětka stojí z velké části na jeho hráčích, kterým dotrénoval kondici, trestňáky a drží jim formu.
Jestli si tohle myslel vážně, tak ješita je asi trochu někde jinde :-)

Přijde mi dost zvláštní stavět (ne)spolupráci s NT tímto způsobem. Nakonec tím uškodíš jen svému týmu, pokud ještě chceš nějak seriozně hrát, držet ekonomiku klubu atd.

Za mne osobně je ze strany pepana málo komunikace. Tady na foru rozhodně a taky bych uvítala, kdyby byl aktivnější v přestupové politice. Na externím se snaží, tam, jak si tu tvůj oblíbenec stěžoval, je problém spíše v nás, že on chce naše podněty a diskuzi, ale my s ním moc nediskutujeme a moc podnětů mu nedáváme. Co se těžko hodnotí, jak je postaráno o příští generace, tam se mnou většinou komunikuje vajns. Po draftu si taky nepamatuji, že by se nějak moc staral o to, aby ti hráči skončili ve správných rukách.

Last edited by flumpinka at 5/3/2016 6:52:03 PM

This Post:
22
274195.608 in reply to 274195.607
Date: 5/4/2016 2:35:30 PM
Overall Posts Rated:
913913
ad 1) Cože, zkus si to přečíst ještě jednou. Napsal jsem, že má přínos větší (slovo "asi" jsem měl vynechat)!!! A to, že svou nepostradatelnost vsugeroval všem, jde docela vidět.

ad2) Bla bla bla, tyto jasné fakta zná každý. Tak je tady prosím zase neopakuj, opravdu všichni, kdo bb trochu hrají, toto ví. Navíc trénuju už několik sezon a v repre nikoho nemám, protože se tam na 90% až ve věku, kdy jsou u klubu, který jim dává kondici a TH. Takže bohaté kluby...co sbírají úspěchy. To se i trochu kryju k bodu 1)

ad3) Jo, tento názor máme oba. Ale můj pohled je ten, že je to proto, že tak řeší výsledky a rozbory taktik namísto toho, aby v poho komunikoval s manažery. Se vám snaží zavděčit a tak to dopadá....

Last edited by LA-Macros at 5/4/2016 2:37:28 PM

This Post:
00
274195.609 in reply to 274195.608
Date: 5/4/2016 5:50:39 PM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Četla jsem ještě jednou "On je ale pro vás asi důležitější, i když to máte spíš vsugerované." Napsal si toto, i kdyby si slovo asi vynechal, tak si něco pronesl a druhou větou souvětí se to znažil rozporovat, že to tak fakticky není, že je to jen nějaký dojem ;-)

Napadlo tě někdy přejít taky na taktiku týmových tréninků a zralých hráčů v nejlepším NT věku? Nejen u něj, ale i u Maxsona se ukázalo, že tato strategie je pro klub velice výhodná.

This Post:
11
274195.610 in reply to 274195.609
Date: 5/5/2016 2:03:11 PM
Overall Posts Rated:
913913
Ano ta věta nezní úplně tak, jak jsem to myslel. Pro celou komunitu je důležitější než já a to o parník. Doufám, že jsme vás uklidnil. Nikdy jsem mu zásluhy neupíral, NIKDY, tak to nezkoušej převracet a na to, že se v bb známe tak dlouho, bys to měla vědět!

Přemýšlel, ale tento styl mě nebaví. Je potřeba, ale já ho hrát nebudu. Když trénuju hráče zhruba mezi 24-30 let, tak jich v repre skončí minimum, proto to pro mou ekonomiku není nic extra. Navíc díky nutnosti přebýt zahraniční uchazeče je nákup často nevýhodný. To se řešilo mockrát a víš to, tak to nebudu rozpaplávat...

From: Pepan55
This Post:
00
274195.611 in reply to 274195.610
Date: 5/7/2016 3:09:39 AM
Overall Posts Rated:
3939
Na externím je info k zápasu s Austrálií.

From: Pepan55
This Post:
44
274195.612 in reply to 274195.611
Date: 5/10/2016 5:38:10 PM
Overall Posts Rated:
3939
Tak včera jsme sice porazili Austrálii 127:119, ale na postup to přeci jen nestačilo. Jelikož Slovensko prohrálo s Polskem a USA vyhrály nad Francií o 43 bodů. V zápase s Austrálií se nejvíce prosazovalo trio Hupka, Hurda a Bakula jež dohromady zaznamenali 91 bodů. Kvalitní výkon odvedli i podkošáci Laube s Vejmolou.
Tuto sezónu ze svého pohledu hodnotím pozitivně! Nejprve se nám podařilo postoupit na MS a poté ještě postoupit ze skupiny. Postoupit mezi nejlepší čtyři se nám ale už nepovedlo. Myslím, že až na zápas se Španělskem, kde se možná dalo vyhrát při lépe zvolené taktice, se udělalo maximum a kdyby mi někdo před sezónou řekl, že budeme 6. na MS tak bych to bral všemi deseti. Přeci jenom jsme tuto sezónu pocítili odchod silné generace hráčů. Právě vzhledem k tomu jaký jsme měli tým v porovnání s předchozími sezónami bychom si toto umístění měli cenit. Uvidíme jak se zhostí nových rolí v NT mladé pušky, které se postupně do týmu začleňují. Věřím že následující generace nás znovu přivede na výsluní a budeme si tak moci opět užívat zápasy plné nervů s těmi nejlepšími týmy v BB světě na dalším mistrovství světa.
Na závěr bych chtěl poděkovat za obě sezóny, které jsem u NT všem co se na chodu NT týmu podíleli, ale také všem co prostě přáli našemu týmu úspěch. I když to tu fóru mezi některými manažery vřelo věřím, že radost dělá náš NT každému, kdo se o něj alespoň trochu zajímá. A tuto radost by mu nemělo vzít ani jiné chápání hry ostatními manažery. Prostě bych byl rád aby každý kdo nejen na NT fóru přispívá svými příspěvky byl co nejvíce uvědomělý. Zbytečné výčitky a ataky z jedné či druhé strany vždy způsobí více problémů než užitku. Do budoucna si tedy myslím, že pokud chceme zase někdy pomýšlet na medaile tak bychom se měli více mezi sebou podporovat a ne tolik kritizovat. To následně přivede i služebně mladší manažery, které se do chodu NT zapojí.

Advertisement