Benim ne zamandır aklımda bir fikir var. Soyadları gerçek hayatta da oyunda da bazen tuhaf olabiliyor. Aklınıza yaratıcı soyadları geldiğinde buraya yazabilirsiniz. Ben de havuza eklerim. Böylece hem o ismin yeni draftlar arasından çıkıp çıkmama ihtimali hepimiz için ufak bir yeni heyecan yaratmış olur, hem sessiz forum ortamında etkileşimi yüksek ve farklı bir başlığımız olur. (Ayrıca oldukça sıkıcı bir iş benim/bizim için de eğlenceli hale gelecektir:)
Tabii bu işe gireceksek kriterleri düzgün belirlemeliyiz. Farklı adlar yaratma amacıyla gerçekliği zedelemek doğru olmaz. Makul kalmakta fayda var. Örnek olarak G harfinde "Gerisayan" diye bir soyad var. Gerçek hayatta duysak şaşırmayacağımız ama karşımıza çıktığında gülümsetecek bir soyad.
Şahsen bana drafttan "Ali Gerisayan" diye bir oyuncu gelmiş olsa sırf ismi güzel diye kadroda tutardım :D
Ne dersiniz? Oyun içinde oyun yaratmış olmaz mıyız? Kimler katılır? Uzun vadede akla geldikçe yazarız. Eminim ki üzerine muhabbet etmesi de tatlı olur :)
Last edited by kiku at 11/4/2022 9:55:48 AM