Mindenféle hőzöngés nélkül mondom, amit említettünk "Kaygee menesztésekor" is (persze Ő azóta is ilyen mintával neveli a 3 fiatalját),
Szokás szerint a tények ismerete nélkül beszélsz megint ostobaságot, ez a srác ugyanis egy erőcsatár, honnan tudod, hogy én milyen posztra edzek?
Költői kérdés volt, nem erőcsatárt...
hogy ilyen pottal ki kéne emelni ezeket a gyerkőcöket az átlag neveltetésből és ezen az irányvonalon edzetni őket (18 éves koruktól a nagy válogatottra, nem U21re)
Nagyjából 50+ alkalommal magyaráztam el a hozzád hasonló értetlenkedőknek, hogy én kiválogattam a magas potú 18 évesek közül jónéhányat, és a válogatottnak edzettük őket. én ugyanis tényleg megtettem, és nem csak szövegeltem róla. Azt is nem egyszer elmagyaráztam, hogy olyan magas játékosokból, akiknek a felső hat skillje jó, ha a 10-et eléri, nincs mit kiválogatni, és nincs mit multizni rajtuk. Nem volt mit...
1-2 szezononként ez valahogy mindig elfelejtődik.
Azt is magyaráztam nem egyszer, hogyha nem kapja meg egy játékos az alapskilleket fiatalon, akkor lasszóval sem fog tudni senki fogni olyan tulajt, aki befejezi idős korban a főskilleket. Bárhogy is próbáljuk ezt szépíteni, de most pont ez a helyzet, és igazam meg nekem volt. oda lehet állni, és meg lehet csinálni. Csak akik reklámozták, azok két szezonnyi jutalomjáték után érdekes módon nem folytatták...
Last edited by kaygee at 4/3/2014 12:05:39 PM