Já nevím, ale mám skoro pocit, že nechtíc potvrzujete mou tezi :D
Stačí se podívat, kdo hrál letos finále poháru, na jedné straně 4 reprezentanti a na druhé 3 reprezentanti + 2 vysloužilí reprezentanti.
...
Jednoduchá odpověď, protože strategie českých reprezentantů je i z hlediska klubu efektivnější.
O to přesně mi jde, aby byl člověk úspěšný, tak se musí zapojit do toho vašeho programu trénování hráčů pro NT, jinak ho společnými silami k těm reprezentatnům nepustíte ... a bez nich to vyhrávat moc nejde.
i když někdo spolupracovat nechce, vždycky může ty hráče, co se objeví na trhu, přeplatit a získat k sobě a trénovat si je jak chce.
Problém právě je, že tohle není pravda, četl jsem na fóru několikrát, že toho a toho hráče nikam pryč mimo okruh lidí kolem NT nepustíte za žádnou cenu a typicky se řešilo kdo má kolik peněz aby prodeji "do neznáma" zamezil. To je podle naprosto proti duchu hry a mělo by to být proti pravidlům (vím, že není).
Jinak ve spoustě věcí samozřejmě máte pravdu - na klesající počet manažerů tohle vliv nemá. A jasný je i to, že bez té vaší koordinace (to zní líp než mafie, že? :D ) to s NT nejde dotáhnout moc daleko. Mně jde spíš o to, že BB by měl být nějakou (jakkoliv nedokonalou) simulací reality a tímhle vaším přístupem to z tohohle pohledu dostává strašně na frak....
Last edited by jerza at 2/24/2021 1:07:43 PM