Erdem hocanın,tecrübesine diyeceğim bir söz yok.Fakat herşey tecrübeli olmak,eski kullanıcı olmak,oyun bilgisinin yüksek olması her işi doğru yapacağı anlamına gelmiyor.
Hocam keşke bu tecrübeni soruları cevaplandırarak,kullansaydın..
Şunu’da belirtmeden edemeyeceğim.Hatırladığım kadarıyla yaşca birçoğumuzun abi diyebileceği, oyun tecrübeni örnek alabileceğimiz bir yaş ve tecrübeye sahipsin.(Provökatör yakıştırması nedir abi allah aşkına) Böylemi idol olacak ve hatırlanmak istiyorsun?
Provokatör yakıştırması ile malesef seviye aşağıya çekilsede(tekrar söylüyorum size hiç yakıştıramadım)Bu tahrik edici cevaba bile benzer seviye’ye inilmeden, Provakatör dediğiniz şahsın 2.mesajında ısrarla sorulara yanıt istemesi ayrı bir parantez. Siz ise konuyu kapatmak istediniz. Soruların cevapsız kalması, ve bir açıklama yapılmasına tenezül edilmemesi Oy veren/vermeyen farketmez, kişilere ve eleştiriye kapalı olduğunuzu gösteriyor.Ayrıca, Provökatör dediğiniz şahsın 3 dönem U21 koçluğu yaptığınıda unutmayalım.
Erdem hocam, eğer ekipte bir basın sözcüsü ataması varsa bilgi verin lütfen. En azından üslubunuz uygun olmasa’da cevap vermeniz bile takdire şayan.
Eğer strateji, soruların cevapsız bırakılması,konuyu kapatma, hedef saptırma gibi bir durum varsa doğru yoldasınız.(Günümüzde buna kafayı kuma gömmek diyorlar)
Hiç birşey şu gerçeği değiştirmeyecek,ben ve benim gibi düşünenleri hayal kırıklığına uğrattınız.
@Erdem hocam ve Ilker hocam;Neden bu mesajdaki sorulara cevap verilmedi, özellikle Erdem hocam Provökatör yakistirmasina hiç bir açiklamanız olmadı. Yakışmadi yani cevapsız kaldı.. Her ikinizdenden sorulara cevap veren mantıklı bir iletişim metodu ile cevap rica ediyorum..
ilker hocamCevap yaz bekliyorum demişsin, öncelikle sorularimi cevapla..
Bu uslupla devam edersen yazmak zorunda kalacağım fakat önce şeffaf ol ve sorularıma cevap ver. Top çevirme hoca..
Kadir ÖzgürÖncelikle sana hoca diyemedim, mesajlarinin sonuna neden ismini yazıyorsun bilemiyorum fakat sanırım çocukluğunda yaşadığın bir problem olabilir, kaale alinmayan insanlar genelde kendilerini hatırlatmak isterler ve Narsist bir yapıya bürünebilirler.
Psikoloji ile ilgilenenler varsa birkaç küçük bilgi, Hep oyun konuşacak deilizya, zaten halihazirda oyun ve taktik içeren sorular cevapsız kaliyor. Bir arkadaşımiz yemek tarifi vermişti, Birazda sağlıktan bahsedelim..
Uzman Psikologlar Narsist erkeklerinin en önemli özelliklerini şöyle tanımlar; “..Onun için önemli olan dosttan çok hayran kitlesi kazanmaktır. Başkalarının ihtiyaçları onun için önemli değildir. Genellikle çok yalan söyler. Kontrolcüdür. Onun için para ve güç önemlidir. Her zaman haklıdır. Asla özür dilemez, kendi suçlarını başkalarına mal eder…”
Özetle;10 sezondur oynuyorsun millete ahkam kesmeye calisiyorsun,herseyi bildiğini saniyorsun. İnsan once bilgi edinip sonra yorum yapmalı.
Tamamen şeffaf U21 msjlarina baktım, cevap yazdigin sahislar 6şar sezon U21 koçluğu yapmakla birlikte, U21 forumlarina bakarsan en çok msjda bu kisilere ait..
Toplam 600küsür msj var forumda,
*126 msj Ömer Hayyam(eski U21 koçu)
*94 msj King18(eski U21 koçu)
*40 msj Bora hoca(Üstad)
*22 msj Erdem hoca(HearsTigers)
Sana gelirsek sanirim her sezona 1msj atmişsın. Toplam.10mesajın var, 4ü gozlemcilik öncesi, 6sı gözlemcilik dönemi. Öncesi sende kalsin 6mesajında 1tane bile taktik/etlileşim/yardımlaşma içeren bir msj göremedim. Tamamı millete cevap verme, sizin tabirinizle.b.k atma.
10 sezonda 1kez 2.ligde oynamişsın. Lige çıkmayıda averaj ile başarip ertesi sezon düşmüşsün.. 1tane bile yetiştirdigin oyuncu yok. Senmi insanlara akıl verip U21 oyuncusu yetiştireceksin.
Bb dönemi KKM maçları ile geçen birinin nasil bir gözlemci olacagı çok.manidar..Halihazirda U21 yaptigı 1tane bile oyuncu yokken..
Senin görevin tetikçilik yapmak. Bu çok net..
Baskalarinin piyonluğunu yapma. Sen git seni sahaya suren el.gelsin
Last edited by champions17 at 8/17/2021 1:00:54 PM