IFFHS sudarytas Europos lygų reitingas:
1. Anglija 12,619
2. Ispanija 12,314
3. Italija 11,513
4. Vokietija 10,115
5. Prancūzija 9,645
6. Olandija 8,039
7. Portugalija 7,703
8. Belgija 6,776
9. Graikija 6,775
10. Turkija 6,774
Cia gincijomes virs savaites del italu klubu ir anglu pajegumo. Saulas kartojo kad pirma tegu Vokieciu lygi pasiveja :D Tai iseina visi esam obuoliai pagal sitas lenteles :D:D Nes taip iseina anglai pirmi, nors ne vienas is cia rasiusiu taip nemane, ispanai antri, visi dave 1 vieta, italai 3, nors visi stume 4-5-6 vietas juos :))) Vokietija dauguma laike 3, o yra 4. Del Portugalu fules kad aplenke italus pagal sita lentele Saulai isvis ziauriai tu nupjovei:D:D Zodziu ne vienas cia diskutaves taip iseina nera teisus ir visi esam idiotai ? As taip nemanau, cia sugalvota tiesiog tasku ir reitingavimo sistema, o kiek ji atspingi realuma, abejotina. Nesam gi visi kvailiai.
""Šis reitingas skaičiuojamas atsižvelgiant į penkių geriausių kiekvienos lygos klubų pasirodymus. Reitingą lemia rungtynių rezultatai nacionalinėse pirmenybėse, federacijų taurėse bei Europos turnyruose.""
Idomu man ka reiskia 5 geriausiu preito sezono ekipu pasirodymas nacionalinese pirmenybese ? Tipo kuo jie zemiau tuo tasku daugiau gauna ? Tai parodo kad tipo kiti klubai ten stiprus ? Jei tai tiesa, aisku kodel anglai sioje grafoje ir surinko daugiausia tasku, nes tokie kaip arsenal, chelsea vis silpneja ir si seza atrodo tik seseliai, o tote, man city surinkes gera sudeti soko i virsu. Todel turejo anglijos cempas pririnkt belenkiek tasku. Vadinas reiktu kad real ir barca kristu ir 3-4 vietas ispanijos cempe ar net zemesnes ir ispanijos cempas kiltu i 1 vieta pagal stipruma :D:D Tikrai lb logiskas skaiciavimas :))))))
Mano manymu pajeguma rodo tik europos turnyrai, kur ir matosi kas yra kas. O ne nacionalinese pirmenybese staiga susilpneje ar sustipreje klubai :))
Last edited by Paulius V at 2/20/2012 11:10:12 AM