V tom je zasadni rozdil a kdyby jste tu neprosazovali lini "kdo nejde s nami jde proti nam"
Tomu nerozumím, jak to myslíš. Když to vstáhnu na NT a ne na U21, tak je to vždycky o dohodě, já samozřejmě nikoho nenutím, aby trénoval, jak mu doporučím. Ale na druhou stranu ty musíš pochopit, že nebudu stavět hráče, který má nedostatky, které jsou pro mě nepřijatelné, když mám hráče, který mi do mé koncepce zapadají více.
Takže bych to spíše označil jako "Kdo jde se mnou, toho vítám, kdo nejde, ať si dělá, co chce", ale že by šel proti nám, to snad ne.
Něco jiného je, když mi někdo vnucuje své pohledy, které jsou pro mě nepřijatelné a prověřené v praxi, že jsou problémové. Pokud má někdo koncepci, se kterou si myslí, že to je možné s U21 nebo NT dotáhnout dále, tak ať si najde někoho, kdo s ní vyjde do voleb. Třeba u sebe nevidím naději, že bych obrátil směr o 180 stupňů. Po drobných krůčcích na základě nových skutečností můžu upravovat nároky, ale že bych se úplně odchýlil od směru, který jsem nastartoval, to ode mne opravdu nečekejte.