tai taip bet del ko tada snukiai priekaistauja? is 2 lygos tai tipo kietas ane? uzknisa kai prisipisineja prie nieko mes su aarnas vargom virs savaites scoutindami tj geru tie kurie nescoutina patyli. Man raso kaikurie is dideliu pf ar c del trenkiu nes pikti sunys nepriziuri tai padedu jiems kiek galiu. Bet va visad atsiranda gudrociu kurie prisikabina prie musu nors noretu prie mjo ar ko kito. Ant taves cia nevarau jei kas cia siaip lietuviu tokia mada kad uzsisika ir uzsiciklina nevietoj. Musu darbas su aarnas padarytas ir mes nekalti kad mjo tik dabar jaunius scoutina.
aisku ir any mjo nevarau nes jis daro tai ka zadejo, ir kalciausi tie kas uz ji balsavo.
Siaip tiems hateriams siulau pradet gyvent ir viskas:D
Vienu zodziu ant nieko tu nevarai, tik mes cia varom. As kritikuoju konstruktyviai , is tuscio i kiaura nepilstau, o apie jusu darba nieko nezinau tai net ir nekomentuosiu. Kai buvau NT treneriu, prasiau pakalbos , taciau nesitikejau jog kazkas padarys darba uz mane, pats ariau, valandu valandas skaiciau, domejausi, skautinau ir viska susizinojau. Ir siaip yra daug patyrusiu manageriu, jeigu ko nezinai visada atsakys, pades.