Kao odgovor na prvi dio tvog posta, samo ću reći ono što sam već rekao u prethodnom postu, tj. ponoviću se:
Razumijem želju da se igrač za što više love proda i da što više zaradiš na njemu, ali ovaj nije ni približan onome što smo imali i za šta su se nudile pare.
Što se drugog dijela tiče... reći ću ti samo nekoliko stvari, a to je da si velika neznalica i da si nekulturan ;).
Znam ja veoma dobro šta pričam i ti si toga svjestan također. U ovako maloj zajednici gdje je ostvaren velik uspjeh, čast je imati i trenirati reprezentativce, na tu kartu i ti djelimično igraš... no to sada nije predmet ove diskusije, pardon dijaloga.
Za kraj, drago mi je da si pokazao svu svoju slabost, takvi su mi najdraži ;). Kad ostaneš bez argumenata uvijek počni vrijeđati sagovornika je parola nemoćnih, a ti si pokušao sa ovim ( sine, jadnu ekipicu što vodiš ... ). Nisi uspio.
I još nešto, jedino zbog čega i dalje imam respekta, ili ti ga poštovanja prema tebi jeste zato što treniraš naše mlade igrače, takve svi trebamo cijeniti, ma kakvi god ljudi bili...