tko uopće glasa osim par ljudi što dođu na forum i tih prvoligaša koji glas daju chodi?
ma nisam baš siguran da svi prvoligaši glasaju za chodu, rekao bi da možda nekih 70%.
evo recimo da se ponovo kandidira ne bi sigurno imao moj glas, njegove taktičke sposobnosti su neupitne, tu je majstor ali izostala je ona komunikacija sa družinom na forumu. barem mi je njegove postove uvijek bio gušt čitati (na žalost tu ga neki baš i nisu najbolje razumjeli).
i onda marijoh kao čista suprotnost glede pisanja ali bože pomozi od toliko žalopojki i nebuloznih postova da to više jednostavno i ne čitam.
ray je idealan u-21 izbornik (izuzetno strašno veliki radnik) i osobno mislim da bi bilo najbolje da tu i ostane barem još mandat, dva, da se napravi kvalitetna priprema za buduće prvake :)
Glede seniora, daleko su još izbori, no svakako bi među kandidatima volio vidjeti iskusne biru, ibru, tarzana, karambu ili doktora (sigurno sam još nekog izostavio) koji ipak znaju biti na chatu te napisati češće koji post od nas koji se znamo pojaviti samo kada treba nekog kritizirati.
eto, to je neko moje razmišljanje, siguran sam da ima dosta njih koji se neće složiti sa mnom, ali to je sasvim normalno i prirodno :)
Last edited by treant at 4/19/2012 4:32:54 PM