ano, něco mi na tom špatně přijde a to něco jsi ty a tvoje nechápání, tak ti to zkusím vysvětlit ještě jednou po lopatě bod po bodu a třeba ti to docvakne (jsem snílek a věčný optimista)
1) když se hráč v hledáčku NT objeví na trhu, často je to proto, že se na tom prodávající a kupec dohodli
2) nikdo nikomu, kdo bude mít zájem, nebrání aby se on stal tím dohodnutým kupcem z bodu 1), stačí si, když má někdo o něco zájem, říct jakou má představu a zkusím mu najít hráče, který by vyhovoval jeho představám (pokud nebudeš mít požadavky jako někteří experti, tak by neměl být tak velký problém ti požadovaného hráče najít)
3) je potřeba, aby ti zájemci byli schopní dát těm hráčům dostatečně kvalitní trénink, pokud tomu tak nebude, tak bohužel ten kupec ve finále ani nezíská ten kýžený finanční bonus na suvenýrech, protože se ten hráč do NT nedostane nebo to bude ve vedlejší občasné roli ... bohužel není úplně výjimečné, že někdo dobře roztrénuje hráče, pak se dostane do fáze, že ho musí prodat a následný majitel to doslova zkurví, hráč se třeba do NT ani nedostane a původní majitel je nasraný, že je předchozí skvělý trénink přes spoustu sezón znehodnocený, i mně samotnému se to stalo hned několikrát, že přišlo tohle rozčarování
4) i přesto, že je nějaký kupec dohodnutý, tak pokud se objeví jiný manažer, který ale ne že bude bidovat a nic neřekne o svých plánech, ale dá vědět, jaké má zázemí a plány s daným hráčem, je spoustu těch kupců, kteří by v tu chvíli byli i ochotni ustoupit a přenechat hráče a počkat si na dalšího, ale musí se vyhodnotit, že riziko ztráty toho hráče v důsledku nedodržení slíbeného není příliš velké
5) máme několik hráčů, kde již delší dobu neúspěšně hledáme kupce, takže si stačí vybrat, namátkou - Zdražil, Šefčík, Hojka, Lukavský, Bína, Děd, Ulbrich, podrobnosti k těm hráčům lze najít v přehledu ze začátku sezóny
(297126.463) a pak bude i potřebný přestup některých letošních draftů, protože našli jen dočasné útočiště
Takže si stačí vybrat a nikdo ti do zelí nepůjde.
A nakonec, pořád vidím z tvé strany jen jedno, že všechno je špatně, ale pořád nevidím ten alternativní koncept, jak by měl NT trenér vést NT, aby ti to bylo po chuti. Připadáš mi jak spousta politických stran, které kritizují co se dělá špatně, ale nepřinášejí alternativy.
Last edited by rwystyrk at 2/24/2021 10:38:08 PM