Mivel egy online világ ez, ezért fontosak a kialakult dolgok, utólag már nehéz magyarázkodni mit miért stb. Amikor indultál a kapitányi posztért gondolom végig gondoltad mi miért, egyeztettél mindenkivel akivel kellett. A terveidről és minden másról. Tudhattad ki az u21 kapitány, tervezhettél előre. Megkereshetted volna a szándékaiddal ötleteiddel már 1-2 héttel ezelőtt. Komoly indulónak szántad magad, gondolom nem bohóckodni jöttetek ide! Az embereknek fontos egy ilyen elcseszett világban a formaiság! Amit leírsz félre érthetik, nem egy ilyen dologban volt részem már itt! Az egészet nem így kellett volna csinálni. Ha tetszik ha nem ez így van. Talán ha a sorrend és kommunikáció és időpont megfelelő lett volna, kaptál volna egy segítőkészebb u21 stábot és egy listát. Ja hogy nem az első nap hanem csak a 4. nap? Pont te mondta, hogy időtök még mindig van bőven. Mindjárt az első két nap lehúztad a rolót egyeseknél,-még akkor is ha utólag sikerült megbeszélni a dolgokat- és sikerült hatalmas plusz munkát csinálni magatoknak. Mindez a nem megfelelő kommunikáció és időzítés miatt? A felháborodás eddig még mindenhol elhamarkodott volt! De megvolt. És ez senkinek se könnyítette meg a helyzetét.
Az eddigi stábot is érte kritika nap mint nap. Nem tudom, miből gondoltátok ti, hogy nem fogtok kapni? Nem tetszik? Mit gondoltatok amikor elindultatok? Kaygee nem kapta meg ezeket az elmúlt 10 szezonban, és minden választás alatt? Dehogynem! Egyesek ugyan így kritizáltak itt nem 1-2 stábtagot, aztán meg azon nyöszörögtek itt, hogy mi az a stílus amit megengednek maguknak. Ezek szerint akkor itt most vizet prédikálunk bort iszunk?
Én csak azt látom, hogy amikor a fórum lenyugszik egy jó fél-egy napra, mindig jön valaki, aki az eddig megtárgyalt dolgokat megint előhozza, és rátámad a stábra. Főleg nehéz, amikor egyértelműen uszító szándékkal jön, és az első mondata ez "1 óra volt, de végig olvastam ezt a hányást!".
Szóltak nekem, hogy olvassam végig az itt történteket, nem akartam de megtettem, a végét már előre láttam. Nem csalódtam sokat, ezért nem fórumoztam hónapokig. Ugyan az mint fél évvel ezelőtt, csak most nélkülem (mostmár ráadásul sajnos velem is

) ! A felelősséget háríthatod rám, ettől nem lesz jobb a megítélése mondjuk Superfrank-nak, vagy azoknak a dolgoknak amit eddig nem így kellett volna csinálnotok!
Két lehetőség van.
Az egyik, hogy itt mindenki csak dicsérni és ömlengeni fog nektek arról mekkora ászok vagytok, és nem tanultok a hibákból semmit, ergo ugyan olyan szarul csináljátok (csak máshogy nevezitek) majd mint az előző stáb akiket állandóan kritizáltatok!
A másik, hogy ha valaki próbál akár bántó szándékkal, akár építővel nektek kritikát megfogalmazni, próbáljátok megérteni a lényegét és javítani rajta, nem azonnal savazni a sleppel egyetemben!
A döntés rajtatok áll, nem rajtunk. Lehet itt köpködni rám, milyen szemét alak vagyok meg bunkó meg tahó meg nem tudok kommunikálni meg stb. de azt nem lehet mondani rám, hogy szakmailag a dolgokra való rálátásomban ötleteimben nem vagyok ide való! Szóval kezdhetsz a helyzettel, kritikával azt amit akarsz, és kezelheted úgy ahogy akarod! Ha arra van szükséged én el nyáladzok nektek a következő 2 szezonban itt mindenről, de attól a megítélésed és "szakmaiságod" nem fog javulni! Vagy megpróbálsz a dolgokon változtatni, és akkor talán valami olyan lesz amit megpróbáltatok eltervezni és megvalósítani!
Last edited by JoeBlack at 3/15/2013 8:28:36 PM