BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Magyar válogatott III.

Magyar válogatott III. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
215892.607 in reply to 215892.605
Date: 3/15/2013 8:03:37 PM
Overall Posts Rated:
145145
"Nekem a célom volt egy élhetőbb fórumot létrehozni, jobb hangnemben társalogni. Ez EGYELŐRE nem sikerül, de feladni nem fogom. Most, hogy a keret, és a listám nagyjából összeállt, nekikezdhetek majd a programom többi pontjának.
Remélem lesz hatása.

A reakciókat most már láthatod, gondolkozz el szerintem ezen!"

Én csak azt látom, hogy amikor a fórum lenyugszik egy jó fél-egy napra, mindig jön valaki, aki az eddig megtárgyalt dolgokat megint előhozza, és rátámad a stábra. Főleg nehéz, amikor egyértelműen uszító szándékkal jön, és az első mondata ez "1 óra volt, de végig olvastam ezt a hányást!".

This Post:
00
215892.608 in reply to 215892.603
Date: 3/15/2013 8:21:37 PM
Overall Posts Rated:
9797
Olyan jó, hogy itt mennyien jobban tudják, mit miylen sorrendben kell tennie ey kapitánynak. Ha 1-2 hét telt volna el megérteném a reakciókat, 3-4 nap után nem.

This Post:
00
215892.609 in reply to 215892.604
Date: 3/15/2013 8:26:51 PM
Overall Posts Rated:
411411
Mivel egy online világ ez, ezért fontosak a kialakult dolgok, utólag már nehéz magyarázkodni mit miért stb. Amikor indultál a kapitányi posztért gondolom végig gondoltad mi miért, egyeztettél mindenkivel akivel kellett. A terveidről és minden másról. Tudhattad ki az u21 kapitány, tervezhettél előre. Megkereshetted volna a szándékaiddal ötleteiddel már 1-2 héttel ezelőtt. Komoly indulónak szántad magad, gondolom nem bohóckodni jöttetek ide! Az embereknek fontos egy ilyen elcseszett világban a formaiság! Amit leírsz félre érthetik, nem egy ilyen dologban volt részem már itt! Az egészet nem így kellett volna csinálni. Ha tetszik ha nem ez így van. Talán ha a sorrend és kommunikáció és időpont megfelelő lett volna, kaptál volna egy segítőkészebb u21 stábot és egy listát. Ja hogy nem az első nap hanem csak a 4. nap? Pont te mondta, hogy időtök még mindig van bőven. Mindjárt az első két nap lehúztad a rolót egyeseknél,-még akkor is ha utólag sikerült megbeszélni a dolgokat- és sikerült hatalmas plusz munkát csinálni magatoknak. Mindez a nem megfelelő kommunikáció és időzítés miatt? A felháborodás eddig még mindenhol elhamarkodott volt! De megvolt. És ez senkinek se könnyítette meg a helyzetét.

Az eddigi stábot is érte kritika nap mint nap. Nem tudom, miből gondoltátok ti, hogy nem fogtok kapni? Nem tetszik? Mit gondoltatok amikor elindultatok? Kaygee nem kapta meg ezeket az elmúlt 10 szezonban, és minden választás alatt? Dehogynem! Egyesek ugyan így kritizáltak itt nem 1-2 stábtagot, aztán meg azon nyöszörögtek itt, hogy mi az a stílus amit megengednek maguknak. Ezek szerint akkor itt most vizet prédikálunk bort iszunk?

Én csak azt látom, hogy amikor a fórum lenyugszik egy jó fél-egy napra, mindig jön valaki, aki az eddig megtárgyalt dolgokat megint előhozza, és rátámad a stábra. Főleg nehéz, amikor egyértelműen uszító szándékkal jön, és az első mondata ez "1 óra volt, de végig olvastam ezt a hányást!".

Szóltak nekem, hogy olvassam végig az itt történteket, nem akartam de megtettem, a végét már előre láttam. Nem csalódtam sokat, ezért nem fórumoztam hónapokig. Ugyan az mint fél évvel ezelőtt, csak most nélkülem (mostmár ráadásul sajnos velem is ) ! A felelősséget háríthatod rám, ettől nem lesz jobb a megítélése mondjuk Superfrank-nak, vagy azoknak a dolgoknak amit eddig nem így kellett volna csinálnotok!

Két lehetőség van.

Az egyik, hogy itt mindenki csak dicsérni és ömlengeni fog nektek arról mekkora ászok vagytok, és nem tanultok a hibákból semmit, ergo ugyan olyan szarul csináljátok (csak máshogy nevezitek) majd mint az előző stáb akiket állandóan kritizáltatok!

A másik, hogy ha valaki próbál akár bántó szándékkal, akár építővel nektek kritikát megfogalmazni, próbáljátok megérteni a lényegét és javítani rajta, nem azonnal savazni a sleppel egyetemben!

A döntés rajtatok áll, nem rajtunk. Lehet itt köpködni rám, milyen szemét alak vagyok meg bunkó meg tahó meg nem tudok kommunikálni meg stb. de azt nem lehet mondani rám, hogy szakmailag a dolgokra való rálátásomban ötleteimben nem vagyok ide való! Szóval kezdhetsz a helyzettel, kritikával azt amit akarsz, és kezelheted úgy ahogy akarod! Ha arra van szükséged én el nyáladzok nektek a következő 2 szezonban itt mindenről, de attól a megítélésed és "szakmaiságod" nem fog javulni! Vagy megpróbálsz a dolgokon változtatni, és akkor talán valami olyan lesz amit megpróbáltatok eltervezni és megvalósítani!

Last edited by JoeBlack at 3/15/2013 8:28:36 PM

This Post:
44
215892.610 in reply to 215892.598
Date: 3/15/2013 8:33:01 PM
Overall Posts Rated:
117117
igen...visszafogom magam, NAGYON. Jeleztem most is (kérésre), h nem a stáb nevében, hanem a magam nevében írtam (persze dzsevibaba, mert okos.. a válasz hsz-ban a egyből a stábot magyarázta :D ez mi, ha nem ostobaság) Lehet, hogy itt "értenek" páran a játékhoz mert percre pontosan ki tudják számolni egy hatodfokú egyenlettel, h kinek mikor kell szintet lépnie ...de a mindennapi életben olyan sötét homály fedi az agyukat, h sírógörcsöt tudnék kapni. Az emberi irigység és főleg butaság dühít, de mondom igyekszem (mostmár a Te kedvedért is...bár a szóhasználatod után inkább a "te kedvedért", de nem hibáztatlak..hsz után ítélsz, nem azért mert ismersz). Nem értem mit magyaráznak itt páran, h mit csináltunk 5 nap alatt?? Miért mit kellett volna, VB-t nyerni?? Mi az, h kiket hívunk be?? Ki kellett volna cserélni az egész keretet, mint akik kaygee keze alatt dolgoztak? Igen, gyanítom 95%ban azzal az alapnyaggal fogunk dolgozni. Így ahogy azt Wenger is mondta, ezekkel nem kell annyira foglalkozni mivel tudják a dolgukat az edzők és ráérősebbek az első pár napban a sorsuk, mint a friss játékosok...akiket fel kell térképezni és elindítani az útjukon (jaajjjj ez az U21 dolga...NEM, hosszútávon nem...). Tényleg ez zavart pár embert, h holtidényben behívogatta sorba büntetlenül a játékosokat és megnézte őket, vagy listát kért az U21től? ergo mindenre kiterjedt a figyelme???!!! :DD uramisten... és még mi kötekszünk.

This Post:
11
215892.611 in reply to 215892.607
Date: 3/15/2013 11:58:15 PM
Szombathely Falcons
II.1
Overall Posts Rated:
2828
Szia Wenger!

Én is végig olvastam, mindent ami itt történt. A véleményem annyi, hogy dzsevasz írt egy építő jellegű kritikát, amiben semmi támadás nem volt. Ez lett felfújva, hogy mint "ellenzék" ne kritizálja a ti munkátokat, amit szerintem eddig jól csinálsz vagy csináltok. Szóval nyugi és beszéljétek meg normális stílusban ahogy pl. velem is leveleztél.

@Dzsevasz
Ha kapitánynak írtál levelet, akkor az Ő válasza legyen neked fontos és ne pedig másé. Szimplán ne is törődj vele.

@superfrank
Attól még, hogy beleírod a hsz-eidbe, hogy nem mint stábtag szólsz hozzá a dolgokhoz attól még stábtag maradsz. Viselkedj is úgy! Wenger-nek jár az igen az értékelésben, de te ezt egy-egy ilyen hozzászólással mint amiket itt írtál olyan szinten lerombolod (legalábbis nálam), hogy az borzasztó.

Mielőtt engem is bárki betámadna, nem bántásbòl irtam ezeket a dolgokat, én is építő kritkának szántam.

This Post:
00
215892.612 in reply to 215892.611
Date: 3/16/2013 12:04:31 AM
Overall Posts Rated:
117117
igyekszem.. örülök, h a válogatott körüli kemény erőfeszítésre nyomtad az igen-t, ne engedd, h leromboljam :) látod hajnali 5 óra, én meg a játékosokkal foglalkozom, na ez IGEN :)

This Post:
00
215892.613 in reply to 215892.611
Date: 3/16/2013 4:46:54 AM
Overall Posts Rated:
411411
@Dzsevasz
Ha kapitánynak írtál levelet, akkor az Ő válasza legyen neked fontos és ne pedig másé. Szimplán ne is törődj vele.

Igyekszik az ember! Csak nagyon nehéz, ha egyből rám támadnak akármit is írok, csak azért mert írni merek! Tudod ha visszaemlékszel mennyi kritika ért azért, hogy mint stábtag így viselkedek meg úgy viselkedek. Pedig az én stílusom messze volt attól, amit itt egyes emberek képviseltek az elmúlt napokban. Én azt nem értem, ő/k kritizálhatnak bárkit, de őket nem kritizálhat senki sem, mert azonnal ostoba ember leszek akinek sötétség fedi az agyát? Miféle viselkedés akkor ez? Közösségben elfogadhatatlan szerintem olyan embertől, aki egy stábot képvisel! Hja és így fogja vissza magát. Próbáltam nevet változtatni, próbáltam elülni hónapokig, hátha végre úgy tudok majd betenni ide egy kritikát, hogy fajtársaim nem ugranak egyből a torkomnak. Lett volna mondanivalóm már a kampány alatt is, de nem szóltam, nem akartam, hogy egyből "ellenzék" legyek a kampány után! De csak ide jutottunk ki elsőre. Mi a francot csináljon még az ember? Az a megoldás, hogy akkor soha többet ne írjak ide, vagy csak segget nyalni jöjjek, mert egyes agyilag nem ide való emberek (és itt most nem Wengerre gondolok) nem értik meg az üzeneteink lényegét?Van itt elég olyan ember aki majd fényesre vikszolja az illetékesek hátsó fertályát, azzal nem jutnak előrébb! Persze mindenki kiragadta azt ami neki nem tetszik és jött a savazás egyből. Szuperül leszűrték a konklúziót, az ellenzék jött szítani a feszültséget a fórumon! És még azt mondja itt a sose hibázok egó atyaúristen , hogy az én fejemben van köd? Lehet, de akkor én mit mondjak? Talán a jó szó a primitív?

This Post:
00
215892.614 in reply to 215892.610
Date: 3/16/2013 7:32:47 AM
Overall Posts Rated:
8181
Direkt azzal kezdtem a hozzászólásomat, hogy szerintem mindkét oldalnak van igaza. Pontosan emiatt nem is mentem bele abba, hogy jogosak-e a támadások, vagy nem.
Ezzel együtt viszont továbbra is úgy gondolom, hogy ez a stílus nem megengedhető. Ha stábtag vagy, akkor stábtagként írsz, hiába teszed oda, hogy "most épp nem stábtagként küldelek el a ***** *******".

Nyilván, hsz után ítélek. Mégis mi alapján ítéljek? Ne alakítsak ki véleményt senkiről, akit nem hívtam még el legalább egyszer sörözni, vagy hogyan gondolod?

Edit: moderálva

Last edited by Chosen at 3/16/2013 7:35:45 AM

This Post:
00
215892.615 in reply to 215892.614
Date: 3/16/2013 7:41:12 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Én pedig szeretnék megkérni az aréna minden kedves résztvevőjét, hogy a fórum szabályzatát is vegye figyelembe a hozzászólások elkövetése során.
Konkrétan most erre a két pontra helyezném a hangsúlyt:
-Rasszista támadás vagy személyeskedés; egy adott nemzet vagy vallás elleni támadás

-Durva nyelvezet, káromkodások túlzott használata

Ha azt látom, hogy a szép szó nem használ, mehet a kukoricára térdeltetés X napra. Szóval csak okosan, Hölgyeim és Uraim!

This Post:
00
215892.616 in reply to 215892.611
Date: 3/16/2013 7:42:33 AM
Overall Posts Rated:
145145
Köszi a választ, nálam így néz ki egy építő jellegű kritika!

Dzsevasz-tól pedig azt kérem, meg úgy mindenkitől, hogyha építő jellegű kritikát szeretnének megfogalmazni, akkor azt hasonló módon tegyék, min Kaiblack. Így nem lehet félreértelmezni, támadásnak felfogni, könnyebb is belőle tanulni, és a fórum hangulata is barátságosabb.

Köszönöm előre is!

This Post:
00
215892.617 in reply to 215892.615
Date: 3/16/2013 8:03:52 AM
Overall Posts Rated:
8181
Jogos, elnézést, kicsit elgurult a gyógyszerem. A kukoricát inkább kihagynám, ha lehet :)

Advertisement