BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým U21 V

Národní tým U21 V

Set priority
Show messages by
This Post:
00
277782.607 in reply to 277782.598
Date: 2/24/2021 1:10:23 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12351235
Second Team:
Jirkov
Jsem rad že konečne napsal nekdo kdo premišla trochu jinak.Já neřikam že je špate mít u sebe NT hrače ale proste dovolte manažerum aby trenovali taky pro U21.Taky se da dobře vydelat

V tom jim přece nikdo nebrání a děje se to. Rozdíl v tvém pohledu je ten, co je hráč U21. Když vyhraješ volby se strategií potenciál 7+ a trénink v českých klubech, tak je to jen o tom, kdo se do té tvé strategie aktivně zapojí. Já ti jen řekl, že já trénink nižších potenciálů pro U21 podpořím jen v zahraničních klubech. Případně jsem ochotný to rozšířit o české, které jasně deklarují, že je NT nezajímá (a bude to i historicky doložitelné, že nespolupracovaly) nebo o české, které toho mlaďocha vezmou jako doplněk k tréninku k NT, který nebudou negativně ovlivňovat trénink těch NT hráčů.
Není to o tom, jestli my něco někomu dovolíme nebo ne. Je to o tom, kdo s jakou strategií vyhraje volby. My (já a další manažeři okolo NT) svoji strategii máme, věříme ji a nemáme na ní důvod cokoli měnit směrem, který ty naznačuješ.

This Post:
00
277782.608 in reply to 277782.599
Date: 2/24/2021 1:15:13 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12351235
Second Team:
Jirkov
Odpovim na tuto otazku ale nejdřive tě musim ja zaptat něco a jestli odpoviš spravne tak dostanes odpoved na svoji otazku.
Ktere dovednosty se zlepšují když trenuješ 1/1 na PG/SG a ktere když trenuješ 1/1 na SF/PF ?

Chlapče, ty mě fakt bavíš. Ale zatím vidím, že se máš hodně co učit. 1/1 SF/PF samozřejmě kromě HA/DR trénuješ ještě IS a JS. Ale nejde o to, co trénuje, ale jaké je tam zlepšení.

Zeptám se tě tedy otázkou, když budeš mít 18 letého hráče 185 cm a rozhodneš se ho trénovat a kromě jiných tréninku, kde nebude rozdíl, dostane
1) 1/1 na SF/PF a udělá
+5 HA
+5 DR
+1-2 JS
+1-2 ID
nebo
2) 1/1 na PG/SG a udělá
+6 HA
+6 DR
+5 JS
který hráč bude pro účely U21 nakonec lépe vytrénovaný?

A další otázka, fakt si myslíš, že za 3-4 sezóny tréninku pro U21 je u guardů prostor na trénink IS? (Ať už primárně nebo přes 1/1 na SF/PF?

Celkově musím říct, že zatím oceňuji tvoji snahu a zápal, ale moc mě nepřesvědčil např. tvůj výběr hráčů z draftu, napsal jsem ti tvůj pohled na věc. Ale žádná reakce typu, že by si ve svém konceptu chtěl něco korigovat.

This Post:
00
277782.609 in reply to 277782.601
Date: 2/24/2021 1:16:56 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12351235
Second Team:
Jirkov
U nas se řika aby neco vedel tak to musiš udelat.Tak to je stejne jako v realnem svete,zalezi na tom jak je stat veliky ale proč se vzdava jdeme bojovat :)

My už to samozřejmě v minulosti zkoušeli a úspěchy nebyly valné ani v době kdy NT patřil k úplné špičce v Evropě a ve Světě. Takže naše současná strategie vzešla na základě zkušeností.

From: jerza

This Post:
00
277782.610 in reply to 277782.606
Date: 2/24/2021 1:17:00 PM
BC Jerza Brno
III.2
Overall Posts Rated:
3333
...jen ještě doplním (aby nevznikla mýlka) - vím že ta skupina okolo NT není nijak uzavřená a zapojit se může každý, jen - budu se opakovat - by podle mě v tomhle typu hry prostě vůbec žádná spolupráce mezi hráči být neměla...

a ještě k tomuhle:
Možná proto, že i když se snažil o tu strategii, kterou jsou popisoval třeba u nás finalistů poháru, tak právě jeho stropem bylo 2x finále pohár a 2x semifinále ligy. Možná čekal více a teď kolem sebe kope, těžko říct.

Tohle je od tebe trochu laciný, nemyslíš :D Spíš je smutnou vizitkou hry, že mi na semifinále ligy stačilo pár minut týdně a prakticky nulová znalost match enginu. Bez ohledu na to - rozhodně nerozporuju, že jsi lepší BB manažer a na úroveň tvých úspěchů, znalostí a zkušeností bych nikdy nedostal ani kdybych se rozkrájel... Předpokládám, že tohle jsi chtěl slyšet ;)

From: rwystyrk

This Post:
00
277782.611 in reply to 277782.606
Date: 2/24/2021 1:19:04 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12351235
Second Team:
Jirkov
O to přesně mi jde, aby byl člověk úspěšný, tak se musí zapojit do toho vašeho programu trénování hráčů pro NT, jinak ho společnými silami k těm reprezentatnům nepustíte ... a bez nich to vyhrávat moc nejde.

To máš teda těžké, asi ti nezbývá než to akceptovat nebo si najít jinou hru, kde se to nehemží mafiány :-)

This Post:
00
277782.612 in reply to 277782.611
Date: 2/24/2021 1:23:56 PM
BC Jerza Brno
III.2
Overall Posts Rated:
3333
...no a vážně ti na tomhle nepřijde nic špatně? :D já ještě pár jiných podobných her hraju (nebo jsem hrával), takže trochu srovnání mám, a tohle je fakt trochu bizár :D

This Post:
00
277782.613 in reply to 277782.592
Date: 2/24/2021 4:41:33 PM
BC Jerza Brno
III.2
Overall Posts Rated:
3333
...mimochodem Šácha ve svých 43 letech pořád válí, dokonce v jednom zápase letos nastřílel 35 bodů :D

From: rwystyrk

This Post:
00
277782.614 in reply to 277782.612
Date: 2/24/2021 10:36:14 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12351235
Second Team:
Jirkov
ano, něco mi na tom špatně přijde a to něco jsi ty a tvoje nechápání, tak ti to zkusím vysvětlit ještě jednou po lopatě bod po bodu a třeba ti to docvakne (jsem snílek a věčný optimista)

1) když se hráč v hledáčku NT objeví na trhu, často je to proto, že se na tom prodávající a kupec dohodli
2) nikdo nikomu, kdo bude mít zájem, nebrání aby se on stal tím dohodnutým kupcem z bodu 1), stačí si, když má někdo o něco zájem, říct jakou má představu a zkusím mu najít hráče, který by vyhovoval jeho představám (pokud nebudeš mít požadavky jako někteří experti, tak by neměl být tak velký problém ti požadovaného hráče najít)
3) je potřeba, aby ti zájemci byli schopní dát těm hráčům dostatečně kvalitní trénink, pokud tomu tak nebude, tak bohužel ten kupec ve finále ani nezíská ten kýžený finanční bonus na suvenýrech, protože se ten hráč do NT nedostane nebo to bude ve vedlejší občasné roli ... bohužel není úplně výjimečné, že někdo dobře roztrénuje hráče, pak se dostane do fáze, že ho musí prodat a následný majitel to doslova zkurví, hráč se třeba do NT ani nedostane a původní majitel je nasraný, že je předchozí skvělý trénink přes spoustu sezón znehodnocený, i mně samotnému se to stalo hned několikrát, že přišlo tohle rozčarování
4) i přesto, že je nějaký kupec dohodnutý, tak pokud se objeví jiný manažer, který ale ne že bude bidovat a nic neřekne o svých plánech, ale dá vědět, jaké má zázemí a plány s daným hráčem, je spoustu těch kupců, kteří by v tu chvíli byli i ochotni ustoupit a přenechat hráče a počkat si na dalšího, ale musí se vyhodnotit, že riziko ztráty toho hráče v důsledku nedodržení slíbeného není příliš velké
5) máme několik hráčů, kde již delší dobu neúspěšně hledáme kupce, takže si stačí vybrat, namátkou - Zdražil, Šefčík, Hojka, Lukavský, Bína, Děd, Ulbrich, podrobnosti k těm hráčům lze najít v přehledu ze začátku sezóny (297126.463) a pak bude i potřebný přestup některých letošních draftů, protože našli jen dočasné útočiště
Takže si stačí vybrat a nikdo ti do zelí nepůjde.

A nakonec, pořád vidím z tvé strany jen jedno, že všechno je špatně, ale pořád nevidím ten alternativní koncept, jak by měl NT trenér vést NT, aby ti to bylo po chuti. Připadáš mi jak spousta politických stran, které kritizují co se dělá špatně, ale nepřinášejí alternativy.

Last edited by rwystyrk at 2/24/2021 10:38:08 PM

This Post:
00
277782.615 in reply to 277782.606
Date: 2/25/2021 3:16:05 AM
Dynamo J. Hradec
První liga
Overall Posts Rated:
493493
K poslednímu odstavci - myslíš, že v reálném světě neexistuje v nějaké míře koordinace mezi reprezentacemi a kluby? Podívej se na fotbalovou Belgii, která produkuje fotbalové talenty, nebo finský systém hokejových akademií. Taky jen nečekají, kde co zajímavého vyleze, ale jdou tomu naproti výchovou talentů odmalička.

Zajímalo by mě jakou alternativu by sis teda představoval?

From: Bohy98

This Post:
00
277782.616 in reply to 277782.613
Date: 2/25/2021 3:24:02 AM
Overall Posts Rated:
1010
Šácha byl dost dobrý hráč a kdyby jsi ho chtěl někdy vymazat ze světa, tak prosím dej vědět a já si ho vezmu k sobě. Díky

This Post:
11
277782.617 in reply to 277782.616
Date: 2/25/2021 3:57:34 AM
Dynamo J. Hradec
První liga
Overall Posts Rated:
493493
Pozor, vstupuješ na tenký led, kdepak jerza a domluvené přestupy...
:-D

Advertisement