Tvou výtku chápu. Ber to tak, že můj příspěvek byl určen manažerům, kteří mají stejný pohled na věc jako já. Tedy takový, že abychom měli co nejlepší NT je potřeba našim hráčům trénovat také STA a FT. Ty nyní Brenneis potřebuje a já mu je nejsem schopný zajistit, tudíž jsem ho dal na trh a domluvil se s rwystyrkem, že ho vezme pod svá křídla a STA a FT mu dotrénuje.
Pokud máš o Brenneis zájem ty, nebo někdo jiný a byl by si mu ochotný tyto tréninky zajistit, tak není problém aby šel k tobě. Jelikož je však Brenneis náš reprezentant považoval jsem za nutné mu zajistit spolehlivého kupce.
Tato hra nabízí možnost soupeření mezi jednotlivými týmy, ale také mezi NT. Co se týče soupeření mezi jednotlivými týmy, je smyslem hry nevyvratitelně soutěživost, kterou domluvené přestupy, nebo nasazení do zápasu určitým způsobem nepochybně ubíjí. Smyslem soupeření mezi NT je pospolitost komunit se snahou vyprodukovat co nejlepší hráče, díky kterým budou následně moci porážet ostatní NT. V tomto smyslu jsou i míněné domluvené přestupy našich reprezentantů.
Chápu tvůj pohled na věc. Ty se ale pokus pochopit i ten můj. Jelikož jsem trenérem našeho NT je mou snahou vytvořit co nejsilnější NT. Jendou z priorit, ne-li tou nejdůležitější je i zajištění správného tréninku našich hráčů a k tomu mimo jiné slouží kontrolované a domluvené přestupy.
Chápu to tedy jako spor mezi tebou a jinými, kteří jste zastánci spíše týmového soupeření a mnou a jinými přívrženci soupeření spíše na úrovni NT. Každého na této hře baví něco jiného. Tudíž mi přijde zbytečné se tu dohadovat o smyslu a nesmyslu dohodnutých přestupů. Ti co mají podobný pohled na věc jako já, si z mé informace o přestupu Brenneise jistě něco vzali. A ti co nejsou zastánci těchto přestupů mohou mou zprávu ignorovat a klidně na něj přihodit. Je to postoj který se nikomu nevnucuje a také není nikdo povinný se tím řídit.
Doufám tedy, že ti mé vysvětlení postačuje a že již nebudeme muset (ani já, ty, nebo někdo jiný) řešit podobné spory. Vše je o respektu k tomu, že tato hra má mnoho možností jak se dá hrát a každý má svobodnou volbu jakou cestu zvolí.