jebi ga stari,kaj ću nemrem si pomoći......moram jednostavno pisati bedastoće,da izbacim negativnu energiju iz sebe...da nađem svoj,mir svog .....jinga i janga.....a da ja sad nisam ovo napisao ne bi ti odgovorio i još njih nekoliko.....dok ja nisam poćeo pisati po forumima bilo je totalno mrtvilo svaka liga najviše po 20-30 postova po sezoni.....sad se to promijenilo.....moram priznati da nekad i sam sebe iznenadim kojom bedastoćom koju napišem ,ali to niš nije zlonamjerno....
ja shvačam da je bila nesnosna vrućina i da su svi nervozni i da si zato tak reagirao i zato ti opraštam , i neću ti to uzeti kao uvredu, jer sve je to zajebancija.....da se nekaj događa ....
svi igramo tu igru , i zakaj ne bi onda malo i razmjenjivali postove ....koji je tebi cilj ove igre , upaliti komp, otići na buzzer ,namjestiti taktiku, i to je to i eventualno pogledati ima li kaj interesantno na TL i kad dođe tekma pogledaš rezultat i to je to...
evo jebeš to ,zakaj ne bi se družili međusobno, zajebavali ovak, evo ja u ovoj ligi znam preko foruma i alkara, starostu ,anabolica ,Deonxa,pogrebnika i zakaj ne bi pisao na ovom forumu, a to kaj sam tebi malo spustio nemoj se odmah naći uvrjeđen , pa i oni meni spuštaju na mom forumu, mi se svi tak zajebavamo, a ti si kolateralna žrtva naše zafrkancije slučajni prolaznik koji je nastradao u bespoštednoj zajebanciji......
evo zato ti se još jednom ispričavam ako sam povrijedio tvoje osječajćiće...nije bilo namjerno sve u zajebanciji....a posljedica svega je što anabolic nije ispoštvao da plati gajbu pive,koju je obećao ........he,he
ajd ne ljuti se ,niš zlonamjerno nisam mislio.......he,he
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!