Chciałbym pokrótce przedstawić naszą złotą drużynę!
Tadeusz Kraszewski (18326563)SS10=105, SS6=83
Zawodnik, w którym jestem po prostu zakochany. Najlepszy 21-letni Guard jakiegokolwiek widziałem. Absolutnie żadna reprezentacja nawet nie zbliżyła się poziomem wytrenowania jakiegokolwiek zawodnika do Kraszewskiego. Chciałbym podkreślić idealne rozłożenie skilli u Tadka. Gdybym miał do dyspozycji SS10=105 to rozłożyłbym je praktycznie dokładnie tak jak to było u Kraszewskiego. Jak dla mnie absolutny wzór i ideał zawodnika. Godny podkreślenia jest fakt, że praktycznie cały sezon był w sprawnej formie, ciągnął grę naszej ekipy, absolutny lider. Szkoda, że taki zawodnik zdarza się raz na 10 sezonów. Wielkie brawa dla
lada (55711) za wytrenowanie absolutnego mistrza!
Mateusz Gradziński (18324089)SS10=102, SS6=79
Do pooglądania na TL. Zawodnik wspaniały, może z trochę przeładowanym DV i HN, ale to po prostu był raczej efekt uboczny treningu. W każdym razie bardzo dobrą decyzją było namówienie
Jokera (56429), żeby kupił za 2 mln Mateusza. Myślę, że Joker na tym nie straci, a na pewno bardzo zyskała kadra, mimo, że Matek trochę grymasił z formą. Minuty miał idealne, ale coś nie mógł się przełamać. Na szczęście w końcówce sezonu wskoczył na sprawnę i dociągnął do końca. Wielki zawodnik, mam nadzieję, że trafi kiedyś do NT.
Jutro dalszy ciąg...