BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Választási vitafórum

Választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
224298.61 in reply to 224298.41
Date: 8/21/2012 6:40:40 PM
Overall Posts Rated:
6262
Ja igen, ahhoz, hogy hülyének nézel (nem csak engem, mert arcul köpöd azokat is, akik szezonok óta küzdenek a neveléssel) már kezdek hozzászokni az eddigi kampányok alapján. Mondjuk ez a jelenlegi túltesz az eddigieken is, mert vannak, akiket meg tudtál szédíteni. Reméljük, hogy nem elegen. képzeld, a kaygee-féle világban is van edzésterve a játékosoknak, és senkitől sem kellett hozzá trükköket ellesnem, meg nem jártam senkinek az iskolájába hozzá.

Bocsi, de ennyi és ilyen alpári személyeskedésre és kiforgatásra nem látom értelmét válaszolni, neked mindegy miről mi a véleményem, az neked rossz, ami a tiéd az meg jó.

Simán elbeszélsz mellettem, mindenből mást veszel ki. Lehet hogy én is melletted, nem tudom. Lényeg hogy nem igazán értsük meg a másikat.
Szerinted ennek van értelme, hogy a két kapitányjelölt(vagy kettő az indulók közül) egymást nyúzza?
Mert szerintem nem sok. Emlékszel 2 szezonnal ezelőtt is ezt csináltuk, volt értelme?

Nem hinném. Álljunk le szerintem, próbáljunk meg a helyzet súlyához méltóan viselkedni, és ne cifrázzuk ki egymásból a dolgokat.

Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 8/21/2012 6:42:27 PM

This Post:
11
224298.62 in reply to 224298.60
Date: 8/21/2012 6:53:16 PM
Overall Posts Rated:
6262
Programként hozod fel a kinti játékosok 2 pontos skilljeit, közben meg bedobót csinálsz egy 183 centis simán multizható DH-ból, amikor a multis DH szezonok óta hiányposzt? Szezonokkal ezelőtt regényt írtam róla neked a fórumba, hogy DH kellene a válogatottnak, és nem bedobó, te meg fogtad magad, és kioktattál. És azt várod, hogy foglalkozzak veled? Azóta sincs normálisan multizható DH, Chalúmov lett kényszerből az, bedobónk meg lesz öt vagy hat, mert előre látható volt, hogy azzal fognak foglalkozni, a DH-val nem. És most komolyan azt vártad tőlem az elmúlt szezonok bármelyikében is, hogy én foglalkozzak veled?

na ez már tényleg mindennek a teteje. Szerintem Faziból olyan játékos lesz, amelyiket bármelyik válogatott megirigyelné. Hasonló képességű játékost még egyet sem láttam átadón az ő korosztályához hasonlítva sem, tehát egy évvel idősebb játékosokat sem.

És ezt pont Te hánytorgatod fel nekem. Én megmentettem a külföldiek elől 3,6 misiért( 4. ligás német csapat) és beleáldoztam egy 7-es edzőt 2 misiért és visszaestem az élvonalból a 3- ligába, csak hogy edzhessem.
Pont Te mondasz ilyet, aki még szerintem egy normális válogatott szintet elérhető játékost nem nevelt fel sohasem fiatal korától.
Az utóbbi 8 szezonban kit neveltél fel szépen 18 éves korától a válogatottnak?
Egy fillért nem áldoztál egy 18 éves tehetségre, és még egy percet sem az edzésére, ha már itt tartunk.
Faziról is másképp vélekedünk, de azért hogy a bagoly mondja verébnek hogy nagy a feje....
21 évesen 123k volt a fizuja, ha főskillre adtam volna neki edzéseket akkor már rég el kellett volna adnom, ment volna a levesbe. Az U21-ben épp akkor nem volt egy jó center sem, felesleges volt annyira feldobni akkor a dobótávot, mint ahogy kértétek.
Bárkinek el merném küldeni a fórum olvasói közül a skilljeit, szerintem oda lennének érte.

Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 8/21/2012 6:56:26 PM

From: Red Wing

This Post:
22
224298.63 in reply to 224298.57
Date: 8/21/2012 6:55:45 PM
Overall Posts Rated:
2626
Azért elég szomorú, hogy pörköltszáj miatt a nála jelentkezett "segítőket" is a sötét oldalnak tekinted! Nézd, én már "1 évvel ezelőtt" is jeleztem itt a fórumon, h. bármilyen módon szívesen segítek bármiben a válogatottal kapcsolatban. LA-Patai mentoráltjaként úgy döntöttem, hogy a másik két játékkal ellentétben itt nem tekintem elsődlegesnek a bajnoki szereplést, hanem inkább fiatalok edzésével, nevelgetésével foglalkoznék, már csak saját szórakoztatásomra is. Ezért ruháztam be 4. ligás csapatként 6os edzőre, ezét vettem meg egy Gila által is ajánlottt u21 esélyes centert (amúgy is beleillett a min. 2-3 szezonosra tervezett benti posztos edzéstervembe). Még ha soha sem kerül be a válogatottba, akkor is tanulok belőle valamit.
A többiek nevében nem beszélhetek de én szívesen segítek bármilyen stábnak, bármiben, ha a válogatottról van szó!
Ez részemről nem pörköltszáj függő. Mindemellett ő keresett meg és nem mondtam nemet, ahogy neked vagy John Doenak sem mondtam volna... Ha már valaki felhozta a viktorkát:
Nekem úgymond mind1, hogy az mszp vagy a fidesz kormányoz, ettől függetlenül szívesen végzek karitatív feladatokat a máltai szeretetszolgálatnál!

This Post:
00
224298.64 in reply to 224298.63
Date: 8/21/2012 6:58:04 PM
Overall Posts Rated:
6262
Azért elég szomorú, hogy pörköltszáj miatt a nála jelentkezett "segítőket" is a sötét oldalnak tekinted! Nézd, én már "1 évvel ezelőtt" is jeleztem itt a fórumon, h. bármilyen módon szívesen segítek bármiben a válogatottal kapcsolatban. LA-Patai mentoráltjaként úgy döntöttem, hogy a másik két játékkal ellentétben itt nem tekintem elsődlegesnek a bajnoki szereplést, hanem inkább fiatalok edzésével, nevelgetésével foglalkoznék, már csak saját szórakoztatásomra is. Ezért ruháztam be 4. ligás csapatként 6os edzőre, ezét vettem meg egy Gila által is ajánlottt u21 esélyes centert (amúgy is beleillett a min. 2-3 szezonosra tervezett benti posztos edzéstervembe). Még ha soha sem kerül be a válogatottba, akkor is tanulok belőle valamit.
A többiek nevében nem beszélhetek de én szívesen segítek bármilyen stábnak, bármiben, ha a válogatottról van szó!
Ez részemről nem pörköltszáj függő. Mindemellett ő keresett meg és nem mondtam nemet, ahogy neked vagy John Doenak sem mondtam volna... Ha már valaki felhozta a viktorkát:
Nekem úgymond mind1, hogy az mszp vagy a fidesz kormányoz, ettől függetlenül szívesen végzek karitatív feladatokat a máltai szeretetszolgálatnál!

+1.
Szomorú is bizony.Ez már csak felesleges rossz indulat

From: Wenger92

This Post:
66
224298.65 in reply to 224298.62
Date: 8/21/2012 7:11:45 PM
Overall Posts Rated:
145145
Szerintem senkit nem lehet felelősségre vonni azért, hogy hogyan edz egy játékost. Ez egy játék. Van aki komolyabban veszi, van aki kevésbé. Aki kevésbé veszi komolyan, az nem jut el egy olyan szintre, hogy egy ilyen játékost meg tudjon venni. A scoutoknak és kapitányoknak nem az lenne a dolga, hogy elmondják, hogy mit kell edzeni, és követelőzzenek, hogy mindenképpen ez kell, elég kevés kompromisszumkészséggel. És minden eszközt bevessenek, hogy jó legyen a válogatottnak, vagy az U21-es csapatnak. Az én olvasatomban a scoutok és a kapitányok feladata az lenn, hogy észérvekkel meggyőze az edzeni kívánó menedzsereket, hogy miért is eddzen úgy, ahogy ő akarja. Ha nem úgy edzi ez van, ez az ő játéka, békében elválni. Itt többek között ezt a sértődöttséget is érzem, hogy pörköltszáj megvette minden idők talán legjobb magyar draftját, alárendelt ugyan mindent, de a saját feje után edzette, nem úgy, ahogy a scoutok követelték. Mert követelték, emlékeszem, ugyan az első 1-2 évebn én felügyeltem részben, mint u21-es scout, amikor ebből itt botrány volt, már visszavonultam.
Lehet nem voltam jó scout, amikor azt mondtam többszöri levélváltás után valakinek, hogy oké, akkor eddzed úgy, ahogy te akarod, és igény szerint akkor is elláttam őket tanáccsal. Ha szolgálta a válogatott érdekeit, ha nem. s volt már jópár külföldi scouttal is dolgom, egyik sem követelőző. Elfogadják, hogyan edzed, legfeljebb azt mondják, hogy oké, de így vagy úgy jobb lenne. Szerintem a stábnak hangnemet kéne váltani kommunikációban, mert ez sokakat elriaszthat/eltántoríthat nem csak a válogatott körüli munkától, hanem a válogatott játékosok edzésétől is. Mint velem is történt pár szezonnal ezelőtt, pedig aztán lenne kedvem, De nem így.

A másik, hogy nem tanulunk más válogatottaktól.
Egy konkrét esetre emlékszem, de volt több is, csak korrektül nem tudnám felidézni.
Belinkelt valaki ide egy lengyel vagy talán svájci centert. szokatlanul magas blokkolása volt, de benne volt az aktuális világversenyen győztes vagy döntős csapatban. Pontosabban nem emlékszem.
Arra viszont pontosan, hogy mit kapott a center, hogy mennyire félre van edzve, használhatatlan, idióta aki edzette.
De egyvalamit mindenki elfelejtett. Benne volt a csapatban, ami sokáig eljutott, mi meg korán kiestünk. Ahelyett hogy megvizsgáltuk volna az előnyeit, és hogy miért hasznos egy ilyen játékos, lefikáztuk, eldobtuk. Pedig ezekből lehetne új dolgokat tanulni, ami közelebb vinne az elithez.

Összegzésképpen: senkinek nincs joga egy olyan valakit szidni egy játékos edzése miatt, aki rááldozta a csapatát, évekig, és elképesztő mennyiségű pénzt. A magyar közösségért. Ő is jót akar, és valószínűleg jó is fog kisülni belőle. Ha nem, akkor megint tanultunk valamit, és megyünk tovább ebben a JÁTÉK-ban. És tanuljunk másokból is, ne csak a saját hibáinkból.

ui.: elő példát tudok, most kaptam válaszlevelet az algériai u21-es scouttól, akinek felvázoltam, hogy egyik nagy bd esélyesüknek 3 szint passz fog jönni. A válasz: Ugyan nem ez kéne neki, de még talán így is odaérhet, de megért (azért rendes kis mesét írtam neki, és elmagyaráztam az okokat), sok sikert kívánt, és kérte, hogy frissítsem neki továbbra is a játékost. Na szerintem így kommunikál egy scout.

Last edited by Wenger92 at 8/21/2012 7:18:43 PM

This Post:
00
224298.66 in reply to 224298.47
Date: 8/22/2012 12:42:15 AM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Kíváncsi lennék, hogy hányan kapták még meg ezt a levelet.

nekem is hasonló érzésem volt mikor megkaptam.

This Post:
00
224298.67 in reply to 224298.44
Date: 8/22/2012 12:42:43 AM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
mostanában ez már csak ilyen

From: kaygee

This Post:
00
224298.68 in reply to 224298.66
Date: 8/22/2012 2:12:55 AM
Overall Posts Rated:
173173
Lehetnek még egy páran...

From: Cimi

This Post:
00
224298.69 in reply to 224298.68
Date: 8/22/2012 2:21:18 AM
Overall Posts Rated:
146146
Én nem kaptam levelet:-)

This Post:
00
224298.70 in reply to 224298.67
Date: 8/22/2012 2:22:15 AM
Overall Posts Rated:
190190
Hukli szerintem meglepődött, az U21-es választáshoz képest "kicsivel" aktívabb a topik. Remélem sikerül kialudni a write-only üzemmódot mára.....

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
From: kaygee

To: Cimi
This Post:
00
224298.71 in reply to 224298.69
Date: 8/22/2012 2:29:00 AM
Overall Posts Rated:
173173
:-)))

Ez az eddigi fejlemények alapján komoly meglepetés.

Advertisement