Ala, a Ty jak zawsze przewrażliwiona na swoim punkcie i wszędzie widzisz moje ataki w Twoją stronę...to już się powoli robi nudne, jakbym faktycznie chciał Ci dogryźć to bym to zrobił wprost, bo jak wiesz nie mam z tym problemów...ale nie mam powodów Ci dokuczać, więc nie doszukuj się na siłę czegoś co istnieje tylko i wyłącznie w Twojej wyobraźni, chill ;)
z niczym się nie pomyliłem, ani nie zagalopowałem...to, że nie chcę selecao, który zrobi rewolucję napisałem od siebie, a nie w odniesieniu do programu któregokolwiek z kandydujących...Astarotte, chce wprowadzać jedynie niewielkie zmiany i poprawiać to co jest, bo jest dobre, jego poglądy wpasowały się idealnie w moje, stąd taki post i oddaję swój głos na niego, bo wg mnie to odpowiednia osoba na to stanowisko, no i z doświadczeniem...nie ma się czego doszukiwać w moim wyborze i wypowiedzi.
ps. mój wcześniejszy głos oddałem na Ciebie Ala, bo Cię lubię i widzę, że przykładasz się do swojego teamu i wszystkiego czego się podejmujesz, robisz to przede wszystkim dobrze...zmiany dokonałem tylko i wyłącznie dlatego, że Astarotte idealnie wpasowuje się również w moje wizje, krótko mówiąc jest wg mnie lepszym kandydatem i tyle :) (nic osobistego do Ciebie).