Moje pytanie dotyczy graczy na pozycji SF a dokładnie jaki rozkład skilli spełni Wasze oczekiwania.Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Moje pytanie dotyczy graczy na pozycji SF a dokładnie jaki rozkład skilli spełni Wasze oczekiwania.Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedziMoja odpowiedź do znudzenia taka sama - chciałbym mieć możliwość wyboru. Podstawowe skille to obie obrony. Do tego u wszystkich przyzwoite wszystkie lub prawie wszystkie skille. Chciałbym mieć jednak możliwość zagrania taktyki obwodowej z SFem o świetnym rzucie, LI ze świetnym IS i wejściem pod kosz, a także obu tych taktyk z koncepcją szukania przewagi w zbiórkach (ale o tym pomyśle taktycznym nie chciałbym za wiele tu mówić i zdradzać:) ).
(...) Nie jestem skautem ale to jest nierealne.Moim zdaniem i w taki sposób chcialbym prowadzic reprezentacje U-21 iż juz na samym poczatku chcialbym zdeklarowac jak chcialbym grac i pod ta taktyke trenowac grajkow.Ale nie carujmy sie zeby moc miec taki konfor co do taktyki i innych wszelakich zamyslów selekcjonerem trzeba byc wybranym ponownie po swojej kadencji i wtedy tak naprawde mozna cos powiedziec. W tym momencie bedzie trzeba grac tak jak pozwalaja na to najlepsi grajkowie.