Wskaż mi tych kilku krytykujących, którzy chętnie wezmą udział ;) Ja przez wszystkie posty dokopałem się tylko do 1 osoby. Nie wiem też dlaczego supporter miałby okazać się lepszą nagrodą od mojej. Supporter nie daje żadnych korzyści finansowych, a w dodatku masz pewien okres ważności. Z kolei ja proponowałem taką kwotę jakiej nie dostał żaden reprezentant w ostatnich kilku sezonach, mimo to wciąż było mało. Zatem skoro uważacie, że za frajera mam osobę, która chciałaby wziąć udział w tym konkursie to za kogo macie osobę, która trenuje, ale jej zawodnik jest na tyle słaby, że ledwie ociera się o skład. To już jakiś wyższy poziom frajerstwa powinien być, prawda?
Nie wiem też czy jest sens angażować się w cokolwiek nawet w innej formie, skoro tyle informacji uzbierałem na swój temat. Dopiero byłbym frajerem, gdybym robił dla was, a w zamian nie dostał choćby słowa podziękowania tylko same wyzwiska w moją stronę ;)
W tym wątku nie widzę żadnej krytyki kozlik. Jedynie czego czepiliście się to: mnie, nazwy konkursu i nagrody. Nikt nic nie wspomniał o rozkładzie skilli, możliwej do zastosowania taktyki itd. Null. Piszecie dosłownie o pierdołach niemających nic związanych z wątkiem. Jeśli to jest krytyka to na pewno nie o takiej myślałem. Jeśli tylko na taką was stać to po prostu szkoda mojego czasu na rozbijanie się o jakieś pomysły, ponieważ i tak uwaga skupi się na czymś najmniej istotnym, a główny problem zostanie odstawiony na bok.
@Astarotte
Ten konkurs nie jest programem u21, jednak jego celem jest udział zawodnika w choćby 1 meczu dla testu. Nigdy nie pisałem, że taki zawodnik ma pewne miejsce w kadrze, gdyż taka decyzja należy do selekcjonera. Ja jednak mam promyk nadziei, że tak jednak będzie. Nie myślałem zbytnio o raportowaniu. Zbyt duże ryzyko, że z grupy kilku osób wiele z nich szybko odpuści przeglądając pierwsze raport.