Jah! Mäng iseenesest oli päris huvitav. Vaatasin otse teist poolaega.
Enne mängu vaagisin päris tykk aega, kuidas toimida. Kuna su korvialune kaitse
on tiba nõrgem, siis proovingi sealt. Laud kuuluski täeiga mulle. Taktika arvamisega
panin puusse ja Boogerti olid sa ka tagasi VÄ nihutanud. Seal oli mul nõrgem kaitse
ja mees oli hoos. Viimasel hetkel otsustasin siiski suhtumist ka muuta, vastasel korral
oleks võit kindlalt sinu olnud :).
Ma sinu väidetega päris nõus ei ole (RÄME KODUVÄLJAKUEELIS), kuigi vb BB võiks see tõesti veidi väiksem olla,
aga see on juba yldisem BB mängumootori probleem.
See Itaalia koll viskas kyll punkte, aga vabaviskeid ka kõvasti mööda. Vabakatega olen yldse hädas kuna noortel ja
mõnel veel on see ikka eriti kehv, aga hetkel ei saa midagi teha ka sest muude oskuste trenn on olulisem.
Täna 14 vabaviset mööda!!!
Muide itaalase asendaja oli mul vana pensionär, kes tegelikult ei teinud seal lõpus yldse mitte midagi.
Aga enamus punkte tuli ikka põhikooseisu meestelt ja kuna mu mehed on suhteliselt yhtlased siis
väga suur yllatus see ei ole.
Et kokkuvõttvalt mul pink veidi pikem ja su mehed lihtsalt väsisid, siiski otustati mängu saatus alles
viimasel kahel minutil. Siis vahe kärises.
Positiivsena Boogert jätkuvalt edukaim skoorer ja Noorsaar tänu pingil alustamisega ainult 3p.
Aga mis peamine mäng oli põnev!
Tabliiseisu mõttes väga midagi ei muutunud, sina jätkad PO kursil ja ma pean veel pingutama :)
Edu!