Očitno so se odločili da bodo raje navijali za Savlje pa so vsi prišli k meni

Ko so ugotovili da cenejših vstopnic ni več, pa je že bilo prepozno da bi še ujeli tvojo tekmo na drugem koncu Slovenije ;-) šala hehe, to je v bistvu res čudno, koliko imaš žogic pri zadovoljstvu navijačev? Če drugega ne, ti bo sedaj poskočil obisk, ker boš dobil 4,5-5 žogic za tekmo proti rivalu, pa tudi teke na TV še nisi imel, ki ima kar velik vpliv.. verjetno tudi navijači niso preveč zadovoljni s predstavami v prejšni sezoni?
Več je lahko faktorjev, meni se kar pozna da samo malo bolj zares prejšno sezono igral in imam sedaj 4 žogice od tam, vse skupaj pa imam 5 žogic povprečno, samo še navijači se morajo na zvezdnike navadit, ker prodajat jih ne mislim, pa bom še tam zlezel nad trenutne 3 žogice

Tko da v tem tempu dalje, dokler sem v pokalu kljub mojim plačam delam 100k+ profita tedensko, kar se lahko prelevi v plače/o za okrepitve/ev, tko da res naslov treba letos pobrat in pol harat v drugo ligo, kjer bi s svojo dvorano in prihodki verjetno kaj hitro lahko prišel v boj za najvišja mesta

Tam mislim da bi gladko lahko 350-400k~ delal na tekmo ter TV pogodba je že tako višja, tako da bi se mi odprlo na trenutni roster še za 200-300k v plačah!