Nava, pardaviau ir as savo paskutini veterana, dabar kursim nauja, jauna ir perspektyvia komanda. Pasilikau, zinoma, kelis patyrusiu zaidejus, bet dabar vyriausias mano zaidejas, vienas is komandos lyderiu, Cikotas 29 metu, antras - 28 metu kitas vienas is komandos lyderiu - Buivydas. Ziuresim, kas cia man gausis is tokio mano naujo komandos darinio. Kazkas cia sake, kad aukstesneje lygoje reikia daugiau aukstaugiu, tai dabar ir susirinkau tokia aukstaugiu komanda is kuriu, is 10 zaideju, net 7 aukstesni nei 2 metrai, tiesa viena is ju parduodu, nes vistik galvoju, kad prisirinkau biski perdaug sunkiuju krastu, beto jis visdar traumuotas, bet jau atsigaunantis po traumos ir sakyciau, prasciausias zaidejas komandoje. Vitoje ju ieskosiu, o tiksliau jau ieskau komandai taip reikalingo dar vieno gynejo ir komanda, kaip ir bus baigta komplektuoti, bent jau kuriam laikui, maziausiai iki sio sezono pabaigos, tikriausiai. Toliau ziuresim, kaip cia seksis ir kokias korekcijas, atsizvelgiant I finansus, dar reiks atlikti su komanda, kad ar islikti aukstesneje lygoje, jei pavyks ten patekti, o jei vistik likciau cia, tai tikriausiai nieko nebekeisiu, bent iki sezono vidurio, nes manau, ves busiu cia be didesnes konkurencijos, taupysiu pinigus naujiems komandos pastiprinimams, kuriu tikrai reikes, kai pagaliau iskovosiu teise pakilti I trecia lyga.