drafta on siralardan girmeyecek olmama ragmen bundan birkac hafta once elimde bulunan 70 draft puanini harcadim.
gelecek sezondan itibaren sampiyonluga oynamayi dusundugum icin bos yere elimde tutmak istemedim. bugun de madem tum puanlari elden cikarttim, o halde imkan varken drafta bir sira daha onden gireyim mantigi ile bati konferansini kendi istegimle 6. sirada bitirmeyi tercih ettim. karsidan gelecek olan rakibim de lig maclarina kadro dahi surmeden ligi 1-21 ile bitiren 07Antalya olacakti. sattigim oyunculardan sonra kadrom eksik olsa dahi sonucu belli olan bir seriydi.
buzzerbeater strateji uzerine kurulu bir oyun. ben de bugun kendi capimda bir strateji yaparak kumede kalma maclari oynamayi tercih ettim. goruyorum ki su anda rakibim de kendi stratejisini uygulayarak ligde kalmaya calisiyor.
kimi menajerler tum sezon bos kadro surup ligin rekabet duzeyini dibe cektikten sonra dahi ligde kalmayı hak ettiklerini dusunebilir. bircok kisi de buna itiraz etmez. sonucta karsidan gelen rakibini yeniyor ise zaten kalmayi hak etmistir diyebilir.
ancak burada bir oyun oynuyoruz ve etik denen, belki oyun kilavuzunda yazili olmayan ancak saygi gosterilmesi gerektigini dusundugum bazi kurallar da var. bir takim lig rekabetine en ufak katki saglamamis olsa dahi kumede kalma maci oynamayi hak ediyorsa etmistir. diledigi takdirde istedigi kadar da transfer yapabilir. ancak bu transferlerin son gun dilimi icerisine sikistirilmasini hic hos bulmuyorum. cogu insanin yaptigi gibi cumartesi aksamini veya hafta sonunu evden disarida geciriyor olsam muhtemelen kendimi dogrudan ligten dusmus olarak da bulacaktim. belki de halen duserim, orasi hic belli degil.
@hayben benim 2. lige dusup dusmememin fazla bir onemi yok. alt lige dussem dahi sonraki sezonda geri donerim. ancak ligde kalmaya calisma seklin boyle olmasaydi keske hocam. belki sen transferler yaparak benim draft planimi bozacaksin. belki de ben 6. siraya duserek senin planlarini bozdum. bunu kkm sonunda gorecegiz. ancak tum transferleri son 1 gun icine sigdirmak senin icin bir strateji dahi olsa, kusura bakma ben ayni sekilde kabul etmiyorum. birilerini eksik kadro ile hazirliksiz yakalamak uzerine de hicbir strateji kurmam.
uzun mesaj icin herkesten ozur dilerim.